Esmica -> RE: Prvačići (6.9.2012 23:34:22)
|
taurus,ukljucih se zbog tebe... Danas i nama bio roditeljski,i mogu reci da sam prezadovoljna uciteljicom,kao i ostali roditelji primjetila sam.Onako,ni preblaga,ni pregruba,vec neka sredina...bas kako treba rekla bih.Oni zasad najvise crtaju,upoznavaju se s nekim pojmovima kroz igru i crtanje.Danas su nacrtali skolu i napisali pored (prepisali s table) ja idem u skolu.Ona kaze da je to cisto onako,vise zbog nje,a vise puta je dala do znanja da ne trebaju znati slova,te da ce ih uciti u drugom polugodistu.Ponekad ce im dati nesto da napisu s table,ko zna napisace,ko ne zna,nek pokusa,to dakle nije toliko bitno,vec cisto zbog nje da ona otprilike zna na cemu je.Zato taurus moj savjet je da ne reagujes prije nego cujes i njenu stranu,mozda nije tako strasno. Rekla nam za pribor,za osiguranje,za novine Kolibric ko zeli,za uzinu...ma svasta super korisno,nenametljivo...vec sve sa razumjevanjem.Bas je susretljiva uciteljica.Ja zadovoljna. Moj malac jedva ceka da pisu slova i da racunaju.Zadace nema ove sedmice.
|
|
|
|