RE: Prvačići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Od đačića do đaka

Poruka

nanika -> RE: Prvačići (7.9.2012 23:08:26)

U ovoj skoli ima stvarno puno sekcija i bas zanimljivih.

R&T@ -> RE: Prvačići (8.9.2012 9:41:20)

IZVORNA PORUKA: mama75

tajra Ko je uci, da nije moja imenjakinja?

Jeste...
Sto pitas?
Pazi sad sta ces mi napisati[sm=smiley36.gif]

R&T@ -> RE: Prvačići (10.9.2012 18:56:30)

17.9. u Zetri je Dan prvacica[sm=smiley1.gif]

Ne znam da li je to na opcinskom ili kantonalnom nivou...

Hanady RR -> RE: Prvačići (10.9.2012 18:58:47)

IZVORNA PORUKA: tajra

nama nisu ništa rekli[sm=zmeden.gif]

Honey3 -> RE: Prvačići (10.9.2012 19:17:25)

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: zaha

Eh to je ta,nisam se mogla sjetiti imena[sm=smiley36.gif] Za zadace ne znam,a pitat cu,a veceras mi se dusica zali da se uciteljica puno ruzi,ali nju ne ruzi ona slusa[sm=smiley19.gif] duse mile,treba ih isprepadati odmah[sm=smiley13.gif]

ne daj Bože da meni moj R to kaže....u tom slučaju ujutro u 8 bih bila pred školom i tražila razgovor sa pedagogom

Ne mozes na svaku skakti i ne mozes svaku da vjerujes svom djetetu,ispitaj pa se zali [sm=smiley13.gif] ja sam u predhodnom postu napisala sta mislim ,vidjet cete sta vas jos ceka.mozda uciteljica imat takav glas,mozda se nije izderala.nekad su ucitelji mali sipke,pa ko ne slusa oho ho.danas nemaju sipke ali imaju ucenike koji histerisu,prijete,donose cakije u skolu ...uznemiravaju ucitelje,ali i drugu djecu.i kad pismeno zatrazite premjestaj takvog djeteta u drugo odjeljenje direktor odogovori "pa gdje cu ga",ne moze nigdje takav zakon.

I da,pomirite se s cinjeicom da cete na informacijama kao i na roditeljskim sastancima vidjati jedne te iste roditelje,roditelji problematicne djece ih vjesto izbjegavaju.

ovo mi je draga od sestre kcerka,ona je prvacic,a meni zao sto uciteljica galami.A moja sestra je zadovoljna uciteljicom i njenim radom,valjda sto je i sama uciteljica,pa je razumije[sm=smiley36.gif]

neki x -> RE: Prvačići (10.9.2012 21:32:27)

Evo i mene da se javim sa utiscima[sm=smiley1.gif]
Uciteljicom sam jako zadovoljna,ni blaga,ni stroga,zlatna sredina,zena sa zadovoljstvom radi svoj posao...
Ne dijeli djecu ni po cemu,pogotovo po poznavanju roditelja...realna...[sm=bravo.gif]
Zadacu nemaju,knjige(kad ih dobiju) ce ostajati u skoli,nema vucaranja knjiga kuci[sm=bravo.gif]
Samo crtaju i boje,Sead je odusevljen...Imali smo roditeljski odmah drugi dan,o svemu razgovarali,uzina,osiguranje,higijena itd.

A danas je muzu pohvalila Seada,kako je divan,dobrica,pomaze joj,jako zreo za skolu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A mama se opet rasplakala[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] Srce moje slatko...[sm=smiley1.gif]

mama75 -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:13:03)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ocina Centar.

mama75 -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:14:35)

tajra Ko je uci, da nije moja imenjakinja?

Jeste...
Sto pitas?
Pazi sad sta ces mi napisati[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] Cula sam sve najbolje o njoj. Sada izvela generaciju u kojoj su bila djeca moje prijateljice i same pohvale je imala za uciteljicu.

Hanady RR -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:14:48)

Ocina Centar.

ah da nađoh na netu...

[sm=smiley36.gif]

a ja sve čekam onu taurus...priznaj i ti si došla to da pročitaš[sm=smiley36.gif]

mama75 -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:18:52)

[sm=smiley36.gif] Reko da vidim je li uciteljica prezivjela? [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:21:20)

[sm=smiley36.gif] Reko da vidim je li uciteljica prezivjela? [sm=smiley36.gif]

nego hajde na temu krusevi engleskoga...
imam pitanja malo za iskusne mame prvaka[sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:23:48)

mama75, ti mene pustila tri dana da mislim[sm=smiley36.gif]

Lijepo je procitati pohvalu, hvala ti...

A mozda je i do imena[sm=smiley2.gif]

I ja sve mislim o Taurus...

mama75 -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:39:35)

mama75, ti mene pustila tri dana da mislim[sm=smiley36.gif]

Lijepo je procitati pohvalu, hvala ti...

A mozda je i do imena[sm=smiley2.gif]

I ja sve mislim o Taurus...

Uh ja bolesna bila grozno. Svi smo se zarazili onim stomacnim virusom (uza i sira familija, cak i vaspitacice u vrticu [sm=smiley36.gif])

R&T@ -> RE: Prvačići (10.9.2012 22:52:51)

Zar i vi...[sm=smiley13.gif]
Bas se siri...

Esmica -> RE: Prvačići (24.9.2012 23:54:44)

Moj prvacic danas donio knjige [sm=bravo.gif]
Pohvaljen je da super crta i boji,mami srce ko kuca.
Zasad smo prezadovoljni,malac je dosta samostalan,sve pohvale za nasu uciteljicu.
Kakvo je stanje kod ostalih?

Hanady RR -> RE: Prvačići (25.9.2012 11:36:35)

Mi još nismo knjige dobili....
ako ste vi onda će i ostali ubrzo[sm=smiley1.gif]

Imali smo informacije...i ovoj mami je srce ko kuća[sm=smiley36.gif]

Učiteljoca mi se sve više dopada...prvi dojam me nije prevario...
jako mi se dopada metod rada i autoritet koji je prema djeci a i roditejima već postavila na pravo mjesto.

Dosta toga uče...po rasporedu časova...Imali smo već prve pjesmice, radimo orjentacije u prostoru i upoznavanje sa glasovima...
dosta crtamo za sada samo drvenim bojama ...a na likovnom su koristili i voštane ...uglavnom za sada ide to lijepo[sm=smiley36.gif]

D_K -> RE: Prvačići (25.9.2012 22:58:58)

i ja sam trebala otvoriti temu POMOC..
jedna mama iz naseg razreda mi rece da nema muzicki CD za II razred i ja joj obecah da cu joj sprziti nas CD ali nema sanse.. upalim CD, ali samo mi pokaze kratice, ne vidim izvorne fajlove.. probala kopirati fajlove direktno sa CDa na CD ali nema sanse, proba ripping fajlova ali samo vrti [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif].. kud me đavo natjera da obecam, evo sat vremena se zafrkavam sa tim.. imate li nekih ideja??

neki x -> RE: Prvačići (25.9.2012 23:02:36)

Mi smo danas kupili radne sveske za bosanski[sm=smiley1.gif]
Knjiga jos nema,kako je kod vas[sm=zmeden.gif]

D_K -> RE: Prvačići (25.9.2012 23:07:20)

IZVORNA PORUKA: neki x

Mi smo danas kupili radne sveske za bosanski[sm=smiley1.gif]
Knjiga jos nema,kako je kod vas[sm=zmeden.gif]

ja sam 2 razred [sm=smiley1.gif]
ja sam odmah nasla sve knjige i radne sveske.. je li moguce da nije bilo knjiga za prvacice?? [sm=smiley13.gif]

D_K -> RE: Prvačići (25.9.2012 23:09:24)

vo da prijavim, nasla sam neki FreeEasy CD burner, evo ripuje mi fajlove na kompj.. vidjecemo da li ce sve raditi [sm=smiley1.gif]

Blue rose RR -> RE: Prvačići (26.9.2012 8:54:41)

Kod nas nisu došle sve knjige, ućiteljica kaže da nedostaje 16 kompleta, pa neće da dijele ostalim dok se ne kompletiraju.

Mi smo sinoć prisustvovali izboru direktora/direktorice škole, i jutros čujem da će haman pobijediti jedna mlada nastavnica (kojoj sam i ja dala svoj glas), i izuzetno mi je drago, i nadam se da će uvesti promjene.

U svom obraćanju i predstavljanju programa rada, izzetno mi se svidjelo njeno obećanje da će uvesti strani jezik od prvog razreda - tada su mi na um pale forumašice iz Tuzlanskog kantona, koje mi skrenuše jedne prilike pažnju da su kod njih to odavno uveli.

Helem - nakon haman mjesec dana od polaska u školu, ja sam kao roditelj zadovoljna i sretna n anačin kako se moje dijete uklopilo u školu, ali sam i izrevoltirana ponašanjem drugih roditelja, njihovom indiferentnošću, na posljednjem roditeljskom od 23 djece, na roditeljskom se pojavilo nas 7.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Da li vi prisustvujete svakom roditeljskom sastanku u školi?

Lejla Ka -> RE: Prvačići (26.9.2012 11:07:09)

IZVORNA PORUKA: D_K

vo da prijavim, nasla sam neki FreeEasy CD burner, evo ripuje mi fajlove na kompj.. vidjecemo da li ce sve raditi [sm=smiley1.gif]

Ne znam o kojem se CD-u radi tj. koje je izdanje muzičkog za II razred kod vas. I mi smo mislili kopirat za drugaricu u razredu, ali kapacitet je prevelik za obični CD, pa je muž naš samo istresao na računar, a djetetu smo dali naš orginal.

D_K -> RE: Prvačići (26.9.2012 12:56:31)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ne znam o kojem se CD-u radi tj. koje je izdanje muzičkog za II razred kod vas. I mi smo mislili kopirat za drugaricu u razredu, ali kapacitet je prevelik za obični CD, pa je muž naš samo istresao na računar, a djetetu smo dali naš orginal.

i ja sam zamalo dala djetetov CD (mislim da je Selma Ferovic) ali kontam to mi je gore, ova moja mi ne bi halalila.. bilo bi 'sto si Ilmi dala moj CD' i tako narednih 8 godina ove devetogodisnje OS [sm=smiley36.gif]
meni je bio problem da ocitam fajlove - samo sam vidjela 'kratice' fajlova.. onda sam sa drugim programom uspjela da ih snimim na kompj - citavih 760 MB.. ja sam jutros sprzila sve na DVD i probala ga - radi..
mislila sam na poslu snimiti i za sebe jednu kopiju, djeca ovaj original uvijek mogu ogrebati a i onako, ima bas lijepih pjesmica.. mogu, kad budem stara, senilna i u pelenama, sebi pustati po citav dan..
nesto kontam da ce mi bas pasati [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Prvačići (26.9.2012 21:49:49)

Dosta toga uče...po rasporedu časova...Imali smo već prve pjesmice, radimo orjentacije u prostoru i upoznavanje sa glasovima...
dosta crtamo za sada samo drvenim bojama ...a na likovnom su koristili i voštane ...uglavnom za sada ide to lijepo[sm=smiley36.gif]

Isto...

Danas je donijela kuci jednu knjigu... Pocetnica...

R&T@ -> RE: Prvačići (26.9.2012 21:52:31)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Da li vi prisustvujete svakom roditeljskom sastanku u školi?

Imali smo samo jedan, iduci je u oktobru...

A moram ici jer znam sta ja mislim o roditeljima koji meni ne dodju[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>