Honey3 -> RE: Prvačići (10.9.2012 19:17:25)
|
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: taurus IZVORNA PORUKA: zaha Eh to je ta,nisam se mogla sjetiti imena[sm=smiley36.gif] Za zadace ne znam,a pitat cu,a veceras mi se dusica zali da se uciteljica puno ruzi,ali nju ne ruzi ona slusa[sm=smiley19.gif] duse mile,treba ih isprepadati odmah[sm=smiley13.gif] ne daj Bože da meni moj R to kaže....u tom slučaju ujutro u 8 bih bila pred školom i tražila razgovor sa pedagogom Ne mozes na svaku skakti i ne mozes svaku da vjerujes svom djetetu,ispitaj pa se zali [sm=smiley13.gif] ja sam u predhodnom postu napisala sta mislim ,vidjet cete sta vas jos ceka.mozda uciteljica imat takav glas,mozda se nije izderala.nekad su ucitelji mali sipke,pa ko ne slusa oho ho.danas nemaju sipke ali imaju ucenike koji histerisu,prijete,donose cakije u skolu ...uznemiravaju ucitelje,ali i drugu djecu.i kad pismeno zatrazite premjestaj takvog djeteta u drugo odjeljenje direktor odogovori "pa gdje cu ga",ne moze nigdje takav zakon. I da,pomirite se s cinjeicom da cete na informacijama kao i na roditeljskim sastancima vidjati jedne te iste roditelje,roditelji problematicne djece ih vjesto izbjegavaju. ovo mi je draga od sestre kcerka,ona je prvacic,a meni zao sto uciteljica galami.A moja sestra je zadovoljna uciteljicom i njenim radom,valjda sto je i sama uciteljica,pa je razumije[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|