Lejla Ka -> RE: Prvačići (3.9.2012 15:49:47)
|
IZVORNA PORUKA: taurus ja sam opet u velikoj dilemi pored škole se otvorio privatni produženi boravak, koji drži žena čija djevojčica ide sa mojim R u razred primaju samo 10 djece, ona će raditi i zadaću s njima, vodiće ih u školu i vračati kontaktirati sa učiteljicom svaki dan i nama prenijeti sve novosti zvuči super, prostor nije velik ali je lijepo uređen, imaju kuhinju i kupatilo.....sve čisto tek okrečeno ja se sad pitam je li mu bolje da tu bude sa svojom rajom iz razreda ili da bude kući sa tetom koja čuva E da li mu je previše da bude van kuće od 7 do pola 5 (mada je tako išao i u vrtić) s druge strane kod kuće bi mu bilo i dosadno, samo bi ratovao sa sestrom[sm=smiley36.gif] pliz help Čuj, možeš probati jedan mjesec, ali ja ti garantujem, ako im se ta teta kvalitetno posveti da će im biti puno bolje u boravku sa vršnjacima, jer su sad u tom uzrastu da je jako važno da budu sa djecom približnih interesovanja. Sramota me, ali ja sam po školi živce gubila zato što moja kči nije željela iz boravka ni kad je već bilo zatvaranje.
|
|
|
|