D_K -> RE: Prvačići (2.9.2012 20:21:49)
|
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Mi smo kupili malu torbicu za ramena, umjesto ruksaka, za taj prvi dan. U njoj je već spreman mali notes i olovka (eto da nešto zapiše, ako joj učiteljica bude rekla) :) Jučer smo saznali da smo prva smjena od 08,00 sati, i da je uči učiteljica koju smo "tipovali" .. neka nam je Bog na pomoći :) zelim vam od srca lijep prvi dan u skoli [sm=smiley27.gif] za kikicu se ne brinem, jos ako vam je uciteljica dobra, samo uzivaj [sm=smiley20.gif] ocekujemo slike sutra [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] svim mamama prvacica zelim od srca da im sve brige i strahovi sto prije prodju i uzivaju u tom posebnom vremenu kada dijete ulazi u doba koje jeste ispunjeno obavezama ali vjerujte i jako puno lijepih stvari, ucenja, novih drugova, novih spoznaja.. iznenaditi cete se kako su nasi maleni sposobni i pametni [sm=smiley20.gif] sutra jedva cekam na temi da pogledam slike, malene lutkice i medenjake prvi dan skole [sm=smiley27.gif] mi cemo pratiti Merija u drugi razred, sutra imaju samo predstavu za prvacice pa moramo ranije da se pripremi hor.. jedva cekam. iako nismo prvi razred ja cu staviti koju slikicu, da nam nude veselije [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|