Esmica -> RE: Prvačići (30.8.2012 23:33:46)
|
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: Esmica Mi kupili ruksak,dobili pape,a za ostali pribor sacekacemo sta ce reci uciteljica. Ici cemo u skolu Edhem Mulabdic na Bistriku... Mom prvacicu prvi zubi ispali,pa ce krezav u skolu [sm=smiley1.gif] Onda si mi ti komsinica????? Samo, moja nece u tu skolu... A sto ce vam pape? Jesam li ??? Ja sam dole,kod Doma zdravlja Stari Grad,ali pripadamo Bistriku. Kod nas je u skoli prostrto,zastrto,pa trebaju pape i jastuk na kojem sjede,pa smo to pripremili.To valjda samo u prvom razredu. Auuuu Hanady,ja sam skroz zaboravila posudu za sendvic i pice... Maramice svakako,samo to jos nismo spakovali. Prvi put sam isla u Exclusive i tu smo kupili ruksake,za prvacica i za curicu,ona ce u predskolsko. Njemu smo kupili neki,lijep je pravo,i nimalo nije skup,za oci nam prvi zapeo,a curici iz Busquets kolekcije prelijep rusacic... Tu smo planirali uzeti i pribor. Moramo im kupiti jos i kisobrancice. Njemu su ispali donji prvi zubici i narasli...sad mu tek rastu gornje jedinice,odnosno jedna se nazire,druge jos nema,tako da je mamin krezo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|