Hanady RR -> RE: Prvačići (30.8.2012 23:09:51)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: Hanady RR dobro taperwer kutija spremna, taperwwer flašica spremna...peškirić nije sad će biti... maramice vlažne, suhe i alkosol spremni...o rukama pričam pričam pričam ... Nista od toga nemamo...[sm=smiley36.gif] Ne opterecuj dijete, molim te... mora jesti[sm=smiley36.gif] mah ja imama veću brigu oko velike nužde[sm=smiley9.gif] jer moja je H ko švajcarski sat...sad jede za 5 minuta ta kaki[sm=smiley36.gif] e sad po mojoj porcjeni to je na trećem času[sm=smiley36.gif] I moja isto,iako ce u skolu tek sljedece godine,brine me kako ce. ma lijepo...uči je i nauči... kod nas u predškolskom su imali da jedu, ponesu sebi krosan, voćku...čisto da nauče jesti tako na maramici papirnoj, d ane mrve oko sebe itd... išla je i tamo... mora...šta ćeš takav metabolizam...al je stavrno učiteljica divna bila...provjeri, pomogne...jednostavno ja sam pokušala reći obriši se maramicom pa kad dođeš kući okupam te...al jok ona nije htjela... sad nije svaki put u vrtiću to radila... u školi će bogami vskia jer nakon domroa ima još časova[sm=smiley36.gif] ma nauče sve djeca...i mi se prepdamo do svega[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|