kikica 80
|
drage moje forumasice,dugo se nisam javljala.Naime,moj problem je ,ja PCOS,moj muz oligoastenosperia gr.2,svasta smo nesto probali:prvo cajeve od fitoterapeuta Tešića iz BG,trenutno pijemo treću terapiju i jos uvijek nista,pokusali smo inseminaciju prosli decembar i nista,sada smo se spremali na drugu,medjutim na oba jajnika su mi se pojavile folikularne ciste,pa mi je dr dao dabroston da pijem da bi te cistice pukle,jer one ometaju moju ovulaciju. inace idem kod mehmedbašića,mada sam ranije bila i kod hadžiomerovića on mi je radio postkoitalni test,zj.nakon odnosa sam otisla i gledao je pod mikroskopom kako to sve dole izgleda tj.kako reaguije moja sluznica na spermatozoide MM i bio je razocaran,kaze ni jedan ziv nema i kao dg imunoloska sterilnost tj.moja sluznica unistava njegove spermatozoide,strasno . I savjetovao da nista ne cekamo nego da idemo na IVF i to najbolje u Beč...Maribor... Ne znam,dr mehmedbasic kaze da je to sve prolazno i da ne mora nista da znaci,neki dan sam radila HSG kod njega,boljelo je poprilicno al izdrzalo se nekeko,sta sve covjek nece doci samo da bi dosao do cilja .. i srecom jajovodi su prohodni tako da planiramo uraditi i drugu inseminaciju,ovaj put nadam se uspjesno . I jos samo ovo da napisem kako pijem dabroston,lice mi je ocajno,puno bubuljica,strasno,pa sam to povezala sa tim,cula sam kod dosta cura slicno.ima li neko slicnih problema? ide li neko kod mehmedbasica,kakavi su rezultati,jel kome upalilo,pisite nesto pliz!!! veliki pozdrav svima i samo naprijed...ONO STO ME NE UNISTI,OJAČAĆE ME!
|