bugaboo -> RE: INSEMINACIJA (14.8.2008 14:39:46)
|
pozdrav svima,i ja sam nova pa evo da podijelim i svoja iskustva.. muž i ja imamo 27 god, 3 god smo u braku i isto toliko želimo i borimo se za našu [sm=duda.gif]. mužev spermiogram i sve ostalo super. ja- mukotrpne i bolne pretrage, između ostalog hsg, laparoskopija, histeroskopija, biopsije...[sm=smiley19.gif]antispermalna tijela u krvi,u desnom jajovodu malo priraslica, operirana i dr me uvjerio da ću sad moći prirodno zatrudniti.prvi mjesec nakon operacije- ništa. drugi mjesec. menstruacija kasni 8 dana..mi PRESRETNI, nikakvih simptoma za menstruaciju. i onda se pojavila. opet kod dr, od trudnoće, naravno ništa, a razlog kašnjenja menzisa - cista od 7 cm na desnom jajniku.ona je nestala sa sljedećom menstruacijom sama od sebe, i mi smo s odlučili na iINSEMINACIJU. klomifen+gonal f+ovitrelle i 30.06. inseminacija. nije uspjelo...opet cista, drugačija od one prve ali jednako velika, + još 2 na ljevom jajniku, malo manje, gubitak ovulacije...i, naravno, totalno poremećene menstruacije. sljedeći tjedan idem napraviti biopsiju te ciste, a dr misle da je folikularna, folikul mi naraste ogroman, ali ne pukne nego se pretvori u cistu i zato sam izgubila i ovulaciju...nadam se da će se to uspjeti riješiti i da ćemo i mi napokon ugledati [sm=rozacrtici.gif]....
|
|
|
|