|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
30.9.2010 19:44:51   
Almaa
ja se iskreno nadam da hoces, ja sam trudnica kojoj je uspjela cetvrta inseminacija, tako da navijam za tebe od srcauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1701
30.9.2010 19:55:16   
dijana79
evo pišem ponovo pokušala sam poslati poruku ali ne ide druga po redu inseminacija 20 posto jedva pokretnih  i kad se izmiksaju nešto kao ostane al je progresivno pokretno nama treba samo jedan  da odradi posao user posted image user posted image nadam se.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1702
30.9.2010 19:57:35   
dijana79
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u čemu je bio problem kod tebe

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1703
30.9.2010 20:03:23   
dijana79
Da li si mirovala poslije postupka i koliko ja planiram da sad baš mirujem 

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1704
30.9.2010 20:07:53   
Almaa
pa ne moraš mirovati u smislu da ležiš, ali nemoj da radiš teže kucanske poslove da dižeš teške stvari i tako
moj problem je bila oligospermia mm, koja se poslije vitaminske terapije popravila

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1705
30.9.2010 20:15:21   
dijana79
MM je pio proxid i još sto vitamina ali ništa posebno da li ima možda neki posebno svaka informacija nam dobro dodje unaprjed hvala.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1706
30.9.2010 20:35:22   
Almaa
moj je pio Bioastin i još neke vitamincice, ali mu je Bioastin najviše pomogao, sa dva miliona na normospermu

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1707
30.9.2010 21:03:29   
kupina
dijana 79 puno srece
nadam se da ce biti uspijesnauser posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1708
30.9.2010 21:52:07   
ena0002
Dijana sretno user posted image user posted image user posted image ...i moja treca inseminacija odradjena....nas tri znaci cekamo user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 1709
30.9.2010 22:29:35   
Dragička
Dijana i ena nek je sa srečom i obadvjema ima da bude posljednja
ps.to je naredba

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1710
1.10.2010 10:35:01   
dijana79
Hvala cure Ena sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja se nadam da je poslednja

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 1711
1.10.2010 10:51:38   
smarija
dijana i ena neka vam je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1712
1.10.2010 10:55:09   
Leva
Insemenirane curice nemojte zaboraviti da podebljate domacom zadacom. Nema odmora dok traje obnova user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1713
1.10.2010 11:59:29   
balasgirl
Dijana i Ena želim vam svu sreću i da ovaj put bude zadanja aBd. Ida, poslušajte Levu, za zadaću obavezno ono što vam je dr rekao user posted image . Znači, u akciju.

P.S. Dijana, moj muž je imao nalaz sličan kao i tvoj muž, pio je proksed 6 mj, pa onda padutin isto 6 mj, pa hiljadu nekih dr vitamina, antibiotuka i raznih čuda, rezultat: za 3,5 godina 3 inseminacije=0 uspijeha, ali eto prvi mjesec poslije treće inseminacije uspjelo nam je prirodno, hvala dragom Bogu. Tako da ne gubiš nadu. Pusa i sretno.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1714
1.10.2010 14:01:27   
dijana79
Balasgirl baš mi je drago kad čujem čuda  kao kod tebe onda nema odustajanja a mužić mi je otišao na posao 24 sata pa akcija tek sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1715
1.10.2010 15:43:29   
Leva
Balasgirl lopuzo jedna nigdje te nema, hoces da te trudnu ruzim user posted image
Dijana sta mislis da trknes do muzeka na posao i onda ga na brzaka iskoristis user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1716
1.10.2010 15:52:33   
balasgirl
hehehe ma evo malo i ja ponovo na rr. Ne radim više (od danas) user posted image user posted image pa sad imam vremena koliko hoćeš. Kako si ti? Šta se radi?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.10.2010 15:54:41 >

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1717
1.10.2010 22:07:09   
rerica
hej cure pade mi nesto na pamet zeli li iko ako ima profil na facebook da se druzimo i tamo i upoznamo u zivo pa da negdje sjednemo kahvu popijemo,ako zelite spremite mi na PP vas profil pa cu i ja vama moj user posted image

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1718
2.10.2010 12:02:03   
dijana79
Jutros uradjena domaća zadaća sad čekanje dosadno čekanje valjda nije uzaludno malo me stomak žiga kao jajnici nadam se da je to normalno. Ja bih Rerice rado na facebok al nemam profil ja i kompjuter dva svjeta i mogu ga koristiti dok MMne ustane onda je u njegovim rukama dok ne kupim ja svoj ima li kod ikog nešto novo da me malo obradujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1719
2.10.2010 13:31:45   
rerica
nije problem Dijana 79 samo zestoko user posted image user posted image ,to mi cisto pade na pamet,ja sam i sada na odmoru pa tamo za mjesec dva u nove pobijede krecem akoBog da user posted image user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1720
3.10.2010 19:02:50   
dijana79
još deset dana čekanja da nema foruma da čitam pukla bih stvarno od sveg srca ko čeka svoje user posted image želim da što prije ugleda.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1721
4.10.2010 12:12:55   
suncokretić
Ja sam ovdje nova, pa da se predstavim: borimo se ssa oligospermijom. Išli smo na 1. AIH pri kraju 9. mjeseca i sad čekamo...
Za sad nikakvih simptoma user posted image  , pa se ne nadam puno. Imala sam prirodnu trudnoću prije 2,5 godine ali je srce prestalo kucati nakon par prvih tjedana. Odmah sam nakon tjedan dana počela jako često mokriti, a sad ništa, pa se ne nadam...

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1722
4.10.2010 13:02:52   
dijana79
Suncokretić dobro došla nadajmo se da će bitiuser posted image i ja ih čekam kao ozeblo sunce žao mi je tvog gubitka user posted image user posted image user posted image user posted image neopisivo al ne gubi nadu  .

(odgovor članu suncokretić)
Neposredna veza do poruke: 1723
4.10.2010 15:45:52   
pdada
cao cure,ja sam stari clan ali nova u ovoj temi,ja se lijecim 6 godina,ali intezivno 2.5 godine,i eto dogurala sam do svoje prve insemenacije koja bi trebala biti za nekih 20 dana,bit cu na klomifenu i dobila sam i nekakve meno pur inekcije tri komada koje cu moreti da primim.Eto pa sad sam puna nade i iscekivanja,jednoj mojoj drugarici insemenacija je od prve upalila,pa tako zelim i ostalim curama,i da brzo docekaju svoju user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1724
4.10.2010 15:51:54   
ledy blue
Pdada sretno sa prvom insiminacijom ...Koji doktor ce ti raditi insiminaciju ??? Jel ti odmah rekao da primas i menopur?? Moj doktor prvo propise klomifen ...na prvoj kontroli vidi kako sam reagoval na njega pa mi tek propise po 2 ampule menopura dnevno...ali znaci samo u slucaju ako nisam dobro reagovala na klomifen....

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *