emiih
|
cure hvala vam na cestitkama,al kod memne se nazalost nema sta cestitat . dobila sam sinoc . ali mi malo nije jasno sta je bilo,ipak mislm da je nesto bilo. Test mi je na dan izostanka pokazao skroz svijetlu liniju koja se jedva vidjela,2. dan se linija ipak malo bolje vidjela,3. dan se opet slabije vidjela i 4. dan niije nista bilo. Imala sam dosta nekih simptoma,bila sam jako umorna,mogla sam bila stojeci zaspat,grudi su mi bile narasle i bolile su me strasno,ali cetrvto jutro kad sam radila test,imala sam neki los osjecaj,jer i gudi su mi preko noci izpuhale,i prestale bolit bile. Ali ipak se tjesim da je doslo bilo do zacesca ali da se nije odrzalo,jer za mene je i to uspjeh,u ove cetiri godine pokusavanja nije se ni to nikad desilo,jer nalaz kod MM nije bas redu. Nesto kontam,ako je tako,onda meni ne treba ivf,jer je u sustinu to isto.Posto sam plnirala bila 2 inseminacije radit,i ako ne upali onda preci na ivf,ali sad nesto kontam,pa ako je ustanju da se samo zacne,onda treba biti samo strpljiv i pokusavat ovako,jer i kod parova koji nemaju problema ne uspije uvijek iz prve. Ma nemam pojma u srijedu cu kod doktora,pa cu vidjet sta on misli,da li je uopste doslo bilo do zacesca. Ena tebi zelim sve najbolje i da ti uspije aBd.
|