|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
10.4.2010 10:58:14   
misel
postupak sam skontala hvala ti ali me interesuje cijena ako neko zna

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1226
10.4.2010 16:44:16   
Ela78
Ej zene bas sam se razocarala danas mi je 8-mi dan, prva folikulometrija, folikuli dobri 14, 14 i 13, ali endometrij mi je jadnih 3.5 mmuser posted image user posted image user posted image
Rekla mi je da dodjem u utorak opet na folikulometriju, da vidimo koliki ce tad biti i da li cemo uopte raditi insiminacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ima li iko kakav savjetuser posted image

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu misel)
Neposredna veza do poruke: 1227
10.4.2010 16:51:07   
riba78
Ela pokušaj sa ananasom i cveklom,dobri su za podebljanje endometrija user posted image  

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1228
10.4.2010 16:57:42   
luna77
IZVORNA PORUKA: Ela78

Ej zene bas sam se razocarala danas mi je 8-mi dan, prva folikulometrija, folikuli dobri 14, 14 i 13, ali endometrij mi je jadnih 3.5 mmuser posted image user posted image user posted image
Rekla mi je da dodjem u utorak opet na folikulometriju, da vidimo koliki ce tad biti i da li cemo uopte raditi insiminacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ima li iko kakav savjetuser posted image

zasto ti nije dala estrofem da ga podeblja jednostavno????ananac ,cvekla i andol poboljsavaju endometrij ja sam uzimala prije ET kads am bila na ICSI

i da tek sad skuzila pa 8 dan 3,5 mm i nije los endometrij ako si bila na klomifenima on ga stanjuje sad mozda brze naraste ako si prestala piti tj ako je ona terapij 3-7 dan po 2.nestignem sve pročitati pa pisem po pretpostavkama sorry

jel vadis estradiol za vrijeme inseminacije da vidi dr imas li i koliko JS u folikulama?

< Poruku je uredio luna77 -- 10.4.2010 16:58:36 >

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1229
10.4.2010 17:21:45   
Ela78
riba78 hvalauser posted image

luna77: DA terapija mi je 2-7 dana Klomifen 2x1 i 4 injekcije Menopura 3,5,7 i 9 dan.
Sto se tice vadjenja estradiola ona to meni nikad nije ni spomenula, ni za ovu ni za proslu insiminaciju, a ni estrofem.user posted image user posted image
Samo je rekla da dodjem utorak to bi mi bio 11 dan da vidimo kakav ce endometrij biti tad i da li ce se raditi uospte insiminacija.
Ja se trenutno  davim ananasom, a interesuje me sta mislis smijem li uzeti Estrofem na svoju ruku i koji je nacin doziranja??

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 1230
10.4.2010 17:28:19   
mina minka
misel meni su balici rekli 500km je postupk i jos lijekovi, mislim da izade oko 1000km

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1231
10.4.2010 18:27:07   
misel
hvala ti puno nadam se da mi nece ni trebati mozda i ne dobijem ovaj mjesec abd pa ne dode

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1232
12.4.2010 20:53:02   
andjela_sa

IZVORNA PORUKA: Ela78

ena navijam za tebe, da ugledaš svojuser posted image user posted image user posted image

Ja sam počela sa svojom drugom insiminacijom terapija ista Klomifen i 4 Menopura.

Ela78 mozes li mi reci kod kog si doktora(pokusavam da ti posaljem pp ali nedie)I ja sam iz BL i trenutno sam kod dr. Topic.....

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1233
13.4.2010 10:55:40   
Ela78
Ja sam kod Sanje Sibincic, ordinacija Medico S.
Jel ti ides u Divu, kod Topic Jordanke??

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu andjela_sa)
Neposredna veza do poruke: 1234
13.4.2010 11:03:03   
Ela78
E da bila sam jutros 12-ti dan na folikulometriji. Imam 2 dobra folikula 23 i 22 mm. Pregnyl primam u 13h, a insiminacija prekosutra u 09h.
Ali endometrij mi je danas 5 mm i ona kaze da se ide na insiminaciju da tu nema pravilauser posted image Ja sam totalno zbunjena jer koliko znam da je ovo bas tanko da se bilo sta radiuser posted image user posted image

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1235
13.4.2010 11:24:36   
andjela_sa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzim fige da uspije!!!

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1236
13.4.2010 14:35:09   
ena0002
Ela sretno user posted image user posted image user posted image , folikuli su super, a endometrij ce se mislim jos malo popraviti do same inseminacije user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1237
13.4.2010 14:56:42   
Ela78
Hvala drage mojeuser posted image
Ma mene baš brine ovaj endometrij, ne znam ni koliko može narasti do prekosutra, ja se davim ananasom ali bukvalno davim...
Ne znam nikog da mu je rađena insiminacija sa ovako tankim endometrijom, obično se prekida procesuser posted image

JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1238
13.4.2010 18:54:14   
rerica
Drage moje evo i mene,jucer sam zavrsila sa Dabrostan tabletama i zvala sam dr.i rekao mi da se javimm kad prokrvarim sto se nadan svaki sekund posto me stomak razvaljuje a glava da ne pricam jedva gledam na ociuser posted image ,al na hair bit ce sta ce biti,ostalim curama sretno pa se cujemo cim nesto novo bude user posted image user posted image

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1239
13.4.2010 21:03:13   
Lilly
Pozdrav svima!

Nije me bilo neko vrijeme... U Feb.je trebala biti moja treca insem.(14dc). Medjutim, kada sam otisla na folikumetriju 11dc., dr.kaze da su folikuli vec preveliki za taj dc., tako da mi cak nije mogao dati ni pregnyl jer ce se fol.navodno pretvoriti u cistu. U tom je dosao vikend tako da je insem. odgodjena za sl. ciklus. Bila sam sva razocarana a klomifena i ciljanih mi je bilo preko glaveuser posted image ...Uglavnom, sl. ciklus nisam docekala. 7dana kasnije test pozitivan. Morala sam jos dodatno raditi hcg koji je bio preko 14000 da bi se potvrdila 100% trudnoca. Bila na Uz i vidjela se samo gestacijska vrecica ali bez ploda. Umrla sam od straha i povukla se medju cetiri zida. 7dana nakon toga, napokon, vidio se i plod. Uh...sretna ali i u velikom strahu. Hvala dragom Allahu kako me je obradovaouser posted image
Svima vama zelim puno srece i sto prije user posted image

Ne zaboravite reci MasaAllahuser posted image

Volim vas sveeeee!!!! user posted image Vasa Lilly

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1240
13.4.2010 21:14:17   
Banana
Lilly, čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 1241
13.4.2010 21:22:26   
riba78
Mašalah Lili user posted image user posted image user posted image user posted image najiskreije čestitke oduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti najljepših 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Banana)
Neposredna veza do poruke: 1242
13.4.2010 21:25:25   
ena0002
Lilly cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1243
13.4.2010 22:11:06   
vjestica
Lilly čestitam od srca i želim ti urednu trudnoću i prelsatku, zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1244
13.4.2010 22:40:15   
Leva
Konacno jedna lijepa vijest user posted image
Lilly zelim ti lijepu urednu trudnocu! Uzivaj user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1245
13.4.2010 23:07:43   
Almaa
lilly, mashAllahuser posted image tako mi je dragouser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1246
13.4.2010 23:28:43   
aidicaa
Lilli masAllah user posted image  user posted image  user posted image cestitke i od mene user posted image  user posted image  user posted image  

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1247
14.4.2010 6:39:57   
baby_joy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super vijesti,čestitam Lilly  od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1248
14.4.2010 7:11:38   
Zoe

IZVORNA PORUKA: riba78

Mašalah Lili user posted image user posted image user posted image user posted image najiskreije čestitke oduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti najljepših 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image

Ma predivna vijestuser posted image user posted image user posted image Čestitamouser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1249
14.4.2010 7:27:31   
malena27 RR
Lilly masAllah user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *