|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
12.3.2010 20:04:39   
baby_joy
Rerice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1151
13.3.2010 8:22:05   
Leva
A joj drzi se rerice user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1152
13.3.2010 15:17:49   
mina minka
jao pa sta j ovo, niedna uspjesna inseminacija. kad ce vise se posrecit nekome. razocarala sam se . cure puno mi je zao ne znam sta da kazem 

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1153
16.3.2010 17:27:39   
Lilipop
Danas mi je 10 dan nakon 3 inseminacije, juce me pupo gnjavio kao da trebam u svakom trenu procuriti, otisla u apoteci, kupila test i jutros uradila. Naravno, minus ko kuca! user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1154
16.3.2010 20:07:12   
Leva
E ti si ga bas uranila sa testom user posted image
Znas kako kazu: Strpljen spasen user posted image  
Ima ti ko i reci doduse user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1155
16.3.2010 21:03:07   
nella
Lilipop pa ti ga stvarno prerano uradila, znam kako ti je, ali strpi se jos malo
ja cuvam fige da sljedeci put kad ga uradis bude user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1156
18.3.2010 14:39:13   
rerica
evo i mene, juce sam dobilauser posted image i zvala odmah dr.i on mi je rekao da dodjem treci dan to je sutra pa cu sa dr.viditi hocu li opet na inseminaciju ili se malo odmoritiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 1157
18.3.2010 17:32:11   
Leva
Zao mi je rerice. Samo hrabro, bice aBd.

.-..-.
?/

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1158
18.3.2010 20:22:28   
ena0002
Rerice zao mi je user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1159
18.3.2010 23:00:31   
smarija
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1160
19.3.2010 19:34:49   
dana8
Rerice stvarno mi je zao.
Ja se evo spremam za cetvrtu inseminaciju koja bi trebala biti aobogda u ponedeljak.
Ko bi rekao cetrvrta,a prije samo par mjeseci mi bila prva
Kad sam danas otisla na pregled,jedna zena taman ispred mene ostala trudna, 6 joj inseminacija,joj ja buljila u nju cijelo vrijeme kontam blago njoj.
I nama ce se akobogda posreciti...sretno svima koje su u iscekivanju rezultata.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1161
20.3.2010 9:11:28   
rerica
e moja dana8,ja u svaku buljim koja je trudna i pozitivno joj zavidim al sta se moze,valjda cemo i mi docekati da imamo svoje sunce,ja sam od jucer pocela da pijem klomifen pa da dodjem u srijedu kad ih popijem,tako najvjerovatnije pripremam se za 8 inseminacijuuser posted image user posted image ,sretno svima i javim vam se sta god bude novo...

(odgovor članu dana8)
Neposredna veza do poruke: 1162
20.3.2010 11:35:15   
mali dijamant
Evo da se i ja javim i ja sam radila jednu inseminaciju u Sarajevu kod dok Mehmedbasica ali nazalost nije mi uspjelo.Nisam vise pokusavala ali evo sad sam ponovo krenula u potragu za bebicom koju cekam sest godina.Interesuje me kolio ste vi placale inseminaciju.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1163
20.3.2010 14:57:00   
rerica
inseminacija kod dr.mehmedbasica kosta 550km sam postupak,e dodatni troskovi sto se tice inekcija i tableta dodje te oko 1000kmuser posted image ...

(odgovor članu mali dijamant)
Neposredna veza do poruke: 1164
20.3.2010 16:25:47   
Leva
Ja sam kod Mehmedbasica radila sve cetiri inseminacije i izlazile su me od 550- 1200 KM sve u zavisnosti od stimulacije.

.-..-.
?/

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1165
22.3.2010 23:31:16   
emiih
Ja sam ovaj mjesec imala prvu Inseminaciju,tacnije prije sedam dana.Ove dvije sedmice izcekivanja me izludise.Stalno sebi govorim ne smijem se previse nadat,a potajno se nadam.
Umislajm sebi svakojake simptome.Ustvari ne znam ni sama da li ih umisljam ili su stvarno tu user posted image .
Interesuje me je li koga bolio stomak poslije inseminacije.Ja evo danas (sedam dana poslije inseminacije),ne mogu dugo da stojim,maloprije sam peglala,i poceo me stomak kao malo bolit.Mislim,nije to nista strasno,ja mislim da ne osluskujem stalno,da ne bi taj bol ni primijetila.Al ovako sve kontam mozda je upalilo,pa bi sad bas bilo vrijeme kad se treba da ugnjezdi.user posted image .
Ma ne znam ni sama,al znam da je ovo cekanje najgore.Al aBd upalit ce jednom,treba biti samo uporan.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1166
23.3.2010 10:27:36   
Leva
Emiih vjerovatno malo umisljas user posted image
Normalno je poslije inseminacije IUI da te boli stomak, da ti se vrtoglava, povraca, a isto tako da ama bas nista ne osjecas... Pokusaj se malo zaposliti razlicitim aktivnostima (bez dizanja teskih stvari molim) kako bi ti vrijeme brze proslo.
Navijacemo za tebe i da nam aBd popravis prosjek user posted image user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 23.3.2010 10:28:15 >

.-..-.
?/

(odgovor članu emiih)
Neposredna veza do poruke: 1167
23.3.2010 15:22:59   
rerica
bas tako,nemoj puno mislit o tome i nadat se da se ne bi razocarala,a sto se mene tice veceras zavrsajem klomifen pa cu ujutru ici imam zakazano da mi rekne valjda opet inseminacijauser posted image ,a rekao mi je da pijem Feminal tablete jes da su za menopauzu al je dobra i za sluznicu posto mi se istanjila od silnih tableta i inekcijauser posted image ,sve u svemu javljam vam sve sta budeuser posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1168
24.3.2010 15:13:21   
rerica
e raja,jutros sam bila kod dr(8 dan) i rekao mi da mi se sinoc desila ovulacija da sam dobro reagovala na klomifen,imam jos folikula sto ce sami od sebe puknuti tako da idem na ciljani odnos a 14 dan da pocnem piti dobroston do 28 dana pa da se javim,pa cemo viditi,toliko od mene za sada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1169
24.3.2010 15:16:22   
malena27 RR
rerice danas i sutra domaca zadaca s tm user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1170
24.3.2010 20:05:40   
mina minka
rerice super sad samo akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1171
   RE: INSEMINACIJA
26.3.2010 17:36:15   
rerica
HAJ RAJA

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 1172
27.3.2010 13:56:39   
dana8
Cure TRUDNA SAM .user posted image ..uspjela mi je 4 inseminacija.
Stvarno  sam presretna,nadam se da ce te sve i vi akobogda uspjeti u tome,a znam da hocete.
nesmijem se jos previse radovati jer znam da plod od inseminacije moze vrlo lako otici al ipak tesko je ne zaplakati od srece kad prvi put ugledate user posted image ....user posted image
I to tek mi je danas osmi dan od inseminacije,nisam ni milslia radati test nego odem u apoteku po tablete za alergiju nos mi se zacepio kad doktor mi kaze ipak uradite test ako ste trudni ne smijete nista uzimati.
I ja tako uzmem test,kontam malo je osam dana jos mi nije jutarnja mokraca kad tamo user posted image ..
Evo ukljucila sam sa odma da vam javim,jer ste bile uz mene svih ovih mjeseci i znam da vam je drago kad bilo koja od nas uspije...saljem vam pusu svima,a ujutro naravno moram odma ponoviti test user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1173
27.3.2010 15:13:10   
mina minka
danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno i hvala bogu konacno a nekome uspije.

(odgovor članu dana8)
Neposredna veza do poruke: 1174
27.3.2010 19:04:52   
rerica
user posted image user posted image user posted image iskrene cestitke i dao Bog da svaka koja ceka ovako da se javi sauser posted image ,sretno dana8

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *