Alfa -> RE: Inseminacija (28.10.2012 11:55:32)
|
E drage zene, ja sam za da kad neko ima dobro iskustvo sa nekim doktorom i klinikom- to podijeli sa nama, ali nisam za to da, ako neko ima loše iskustvo sa nekim doktorom ili klinikom, da ubjeđujemo jedni druge u suprotno. To vam je isto kao sa npr. frizerom, može biti najbolji u gradu, a da mi kosu upropasti. Možete pročitati sa drugih postova, npr. hvale ovu kliniku Bahceci, odjednom se neko javi i kaže da je razočaran i da oni čak neznaju ni imena doktora koji tu rade ili mnogi se npr. žale na dr Divanovića, a ima žena koje ga u zvijezde ukivaju. Mi smo sve tako osjetljive da kad nas neko ružno pogleda u tramvaju, nećemo se lijepo osjećati, i iako sam i ja pacijent doktora Godinjaka i sad za sad ne bih ga mijenjala, jer sam do sad prezadovoljna, razumijem Allyann koja je u tom momentu očekivala da će joj reći, pa ne boj se, sad nije uspjelo, hajde polako idemo dalje itd...., ali drage moje mi moramo da budemo svjesne da nas je ,nažalost, mnogo, a njih-dobrih doktora, jako malo i mi smo za njih isto na pokretnoj traci, samo nas štancaju-sljedeća, a kad izađemo iz ordinacije niko nas se ne sjeća, a mi o njima itekako razmišljamo, zato smo tako i osjetljive.... Pozzz za vas....
|
|
|
|