vjestica -> RE: Inseminacija (3.9.2012 22:22:10)
|
IZVORNA PORUKA: okana Cure može pomoć, ja trebam uskoro početi sa inseminacijama ali sam malo razočarana kad sam proguglala za uspjeh iste 10%-12%? Ima li iko ko je prošao od vas i dobio svoju bebicu na ovaj način, jer sam ja već klonula i mislim da idem ravno na IVF[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Hajd pomozite ima li smisla da idem na inseminaciju? Imam 31 godinu i ne bih da gubim vrijeme ako ne inseminacija ne daje baš rezultata [sm=smiley13.gif] meni je uspjela druga inseminacija jeste mala uspješnost, ali je postupak daleko jeftiniji i lakši od vantjelesne , pa moj ti je savjet da probaš (ja sma rodila sa 34, tako da nema razloga još da se sekiraš zbog godina) samo se nemoj prevše zavlačiti sa inseminacijama . 3-4 dosta, ako to ne uspije, onda tek razmišljaj o VTO pored mene, ima još par forumašica kojima je uspjela inseminacija - Almaa, Avalon, mina minka, benu svima je uspješna bila 1 ili 2, jedino almaa 4 pored njih, znam još par žena koje nisu na forumu, ali su začele inseminacijom i imaju svoja zlata sretno
|
|
|
|