alma 28 -> RE: Inseminacija (9.6.2012 15:52:20)
|
Drage moje, dugo vremena citam forume vezano za trudnocu, pa konacno odlucih i ja da postanem vas clan, i dio jedne velike divne porodice. Moj problem sa zacecem postoji vec skoro 4 godine, imala sam vanmatericnu trudnocu poslije godinu dana pokusavanja, u svemu tome najgore je sto nisam imala pojma o tome, a doktori su me ubjedjivali da je cista, pa hormonalni poremecaj, dok jednog dana nisam osjetila strasnu bol i zavrsila hitno na operaciji kod doktora Godinjaka. Ukratko odstranjen mi je desni jajovod i mali dio jajnika, nisam ni znala da je bila vanmatericna dok mi muz nije rekao kad sam se probudila iz anestezije. Poslije toga pokusavamo vec 3 godine ali nista. Muz je radio nalaze, prvi put mu je bio pogodan nalaz za insemijaciju, a drugi put mu se dosta popravio (pio je proxid+), moji svi nalazi su uredni, hormoni, brisevi... tako da smo odlucili da pokusamo sa insemijacijom, uradili smo je kod doktora Mehmedbasica u prosli petak, a danas je subota, i sad cekam rezultate, nadam se da ce nam dragi Allah uslisiti nasu molitvu, i obradovat nas najvecim poklonom. Cestitam svima koji su uspjeli, a onima koji nisu zelim puno sabura i da sto pije jave lijepe vijesti, do sljedeceg javljanja sve vas puno pozdravljam... pusaa
|
|
|
|