choirgirl -> RE: Inseminacija (10.2.2012 14:54:58)
|
choirgirl nemoj mila tako,možda još nije sve izgubljeno,jer beta raste jeste pomala ali ipak ti nije opala od prošlog petka,mila glavu gore biče sve ok vidječeš,kad ideš na ultrazvuk,nemoj se rastuživat,imaš li bolove,jer meni je dr rekla kad sam je zvala pošto mi je dr kod nas reko da je možda vanmaterična i kad sam je ja nazvala ona kaže ako imaš jake bolove u karlici onda postoji mogućnost vanmaterične,smiri se ja imam osječaj da je to sve ok,a gdje si ti radila inseminaciju hvala ti Benu, ali ja ne vjerujem vise da ce biti dobro, ispocetka je krenulo naopako sve.... nisu mi spominjali uzv, trebala sam u srijedu na uzv da je bio rezultat danas dobar, posto nije ne znam.. samo su mi rekli da ponovim betu u ponedeljak...ne znam vise nista , ocajna sam, jedino zelim kuci da se isplacem, a valja provesti jos 3 sata na poslu, ovako ko zombi... pravo me je strah vanmatericne, ali nemam ja bolova nikakvih, pa valjda nije to u pitanju... A sto su kod tebe posumnjali na vanmatericnu uopste Benu, iz kojeg razloga?
|
|
|
|