Pingvina -> RE: Inseminacija (7.2.2012 20:14:51)
|
IZVORNA PORUKA: choirgirl [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma neka nama simptoma, kakvi su da su[sm=smiley36.gif] Ne znam draga, nekoliko dana mozda, kad je tebi bila ovulacija? Moja je inseminacija bila 16.JAN. danas je dan 21. po tome sam trudna tacno 3 sedmice danas, odn. 5 po racunanju od pocetka zadnjeg ciklusa. Znaci ulazim danas u 6. sedmicu, vau[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ali eto kod mene te vrijednosti bete sve kasne tacno 4 dana u odnosu na prosjek[sm=smiley13.gif]. Ali tacno: gledam statistike i moje vrijednosti izmjerene na dan 14, 16 i 18 tacno odgovaraju prosjecnim vrijednostima na 10, 12, 14 dan. Pa sad hajde ga znaj...Zato i kazem, mozda ti je i bolje da radis betu malo kasnije, kad vec bude ako Bog da bas velika...meni je pravo drago da me nisu zvali da ponavljam prije petka, cekanje na nalaz prava mi je mora... Jos sam ti ja u grcu, a muzic mi pogotovo, kaze nece nista o tome da prica 'dok ne bude sigurno'[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A ja kazem nadam se da je to 'sigurno' nekad prije nego sto se ja porodim, jer valja nam svasta nesto pripremiti.... Ali eto ja mislim sve dok nema ni traga od[sm=hudicek1.gif], da je sve dobro, a sve ostalo su samo STATISTIKE. Pa ja sam poprilicno sigurna da se moja mrvica zakacila 12.01.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ali kako mi je prvi testic bio negativan..onda sam malo zbunjena.[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]Onda si ti "mladja" trudnjacica od mene..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] par dana. Joj kako stvari stoje ko zna kad cu doci do dr.Sad gledam u Mostaru je situacija strasna.Nema struje, vode, vjetar 100km na sat.Strasno..Ama i ja mislim da je najbitnije da nema [sm=hudicek1.gif] i da nema bolova..
|
|
|
|