hatepsut -> RE: Razmaženo ili / i maženo dijete ! (30.9.2012 21:22:22)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: hanabanana U kojoj to bolnici mama ne spava s dijetetom? Ja sam oba puta " spavala " na stolici sa svojom djecom....i sve mame oko mene. kod nas nijedna mama osim mama dojilja ne moze a mame dojilje samo ako imaju uredne briseve koji se rade po prijemu..i ovo podrzavam i pozdravljam..ne bih voljela da sve mame pušu u moje dijete a ni ja da pusem u drugu djecu [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] neka se znaju pravila pa kakva god..a ja sam krisom dolazila i vadila se na dojenje..i onda skontam..kako sva djeca tako ce i moj..pa nije iz zlatne ispao [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i necete mi vjerovat krenem prema spavaoni, noge male, koram sitan, u grlu knedla, oci pune suza..prevalim tako jednom, drugi put, treci put je lakse Znaci ako je djete na intenzivnoj ili u inkubatoru nema sanse da budes uz djete,na zalost takodje i u onoj ne znam jeli 1 ili 2 sobe prije inkubatora(pisem o pedijatriji kb Zenica) nema sanse da budes uz djete.moja beba stara 2 dana bila je u inkubatoru (suncali ga rad visokog bilirubina mada ga rad toga nebi ostavila problem je bio visok crp) ja sam bila u sobi za majke pa ono je gore neko zatvor a sve i jedna majka bi bila uz svoje djete Gerbo i bile su u toku dana a navece su morale u sobu za majke izuzev gore navedenih soba.djete dojis svaka 3h jednostavno ti nedaju gore proci [sm=smiley13.gif]izuzev ako djete mnogo place pozovu te.moja beba za prvi mjesec dobila 800g,drugi mjesec 1,5kg.u prvom mjesecu smo 8 dana bili u bolnici.Odoh ja OT,sorry
|
|
|
|