hatepsut -> RE: Razmaženo ili / i maženo dijete ! (30.9.2012 23:13:07)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: gerberka ja npr nikada ne bih dala otkaz ma za kakve pare radila, bila u potrebi ili ne..takav sam tip, kuca bi me ubila..na porodiljskom sam, pa imam osjecaj da se gusim..mislim da cu biti od vece koristi svom T kada budem imala i druge obaveze ja sam jedva čekala da se vratim na posao. nema veze ko šta radi, bitno je izaći iz kuće, bar meni. taj sam tip. mogu duže pod vodom nego u kući. i dijete mi je takvo iako liči na tatu[sm=smiley1.gif] ja kad radim sve mi sređeno, sve na svom mjestu, sve organizovano..valjda mi treba ta presija..a kad ne radim, sve kasnim, rijetko kuham, uvijek imam nekog posla ko da mi sav komsiluk donosi ves na pranje i motanje. nisam tip od mahale, ne volim puno u goste i tako to...probala sam se natjerati da ubijem monotonij, al me onda oli glava po tri dana [sm=jezicek.gif] A ja sam se gusila u kuci dok sam zivjela u stanu,radila od kad znam ze sebe,usla u 9ti i otisla na bolovanje dok se nisam porodila ucrvale se kuci,ali kad sam rodila sve mi se nekako promjenulo.ja se sad nebi mogla naviknut da idem na posao,navikla sam kuci i ne zalim se.a aktivnosti imamo i vam kuce naravno ne mislim na mahalu tu poznajem nekoliko kuca oko mene i to jedva dobar dan za dobar dan.
|
|
|
|