gerberka -> RE: Razmaženo ili / i maženo dijete ! (30.9.2012 20:25:57)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Gerberka ne razmujemo se nikako, dijete je bilo u krevetiću za kaznu, noj je bilo svejedno je li u tom ili nekom drugom, ali jesi li ti ikad bila u jaslicama, preporučujem da odeš i vidiš, ja sma novinar, često sam poslovno išla po vrtićima i jaslicama, bebe sjede u krevetićima ili stoje držeći se za ogradicu i plaču, niko ih ne može uzeti jer ima 1 teta na ne znam koliko beba, a ne smiju ih pustiti iz krevetića, navodno se boje da ih druga djeca ne bi povrijedila bila i vidjela, vodila sestricne, samo nisam nikad pitala za taj poludnevni koliko kosta, da li uopce moze. vjeruj mi da moj brblj cim se nađe u sobi sa djecoma, a meni treba da se ne nosa i da se ne povrijedi..nista njemu od placa nece biti vjeruj mi, a od popustanja sutra u skoli i u zivotu moze imati problema..jer nece uvijek biti mame i osoba po majcinom izboru za njeno dijete..zivot je zivot. ja sam tebe razumjela, mislim razumijem sta mi pokusavas reci[sm=smiley1.gif] samo meni to nije strasno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|