Hanady RR -> RE: Zaova (14.6.2013 11:15:54)
|
IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: Hanady RR ko će moju djecu više voljeti od moje majke, sestre, zaova...i svekijevaca da su mi živi ( naravno ovo isključujem sebe i mm to se podrazumjeva) Izvini, ali ja se u ovo nikada ne bih kladila. Nismo svi isti. pa izvini kako žanješ tako i bereš... ako si od start došla sa niko ka ja, pa sa pitanjima kako je vaša praksa kako djelite imovinu, pa zključvaša svoja vrata da ti niko doće ne može... pa djecu odvajaš... šta bi ti očekivala.... ja kako učinim zaovinoj djeci, tako činim sestrinom sinu... rođendane ne razdvajam... evo čist primjer sad... sari bio rođkas...slavilo se kod nas, torta na poklon, haljina i sitnice za sredit se... sami rođendan, napravila zvrkove pite i rolata dva slana, poklon torta i odjeća a umjeto mašnica autići... nema razdvajanja ..... ja čista srca mogu reći ...a i znam...i osjećam i vidim...da mi šta treba istom mjerom bi mi i zaova i sestra pomogle u skladu s asvojim mogućnostima...a da to niko sem nas ne zna..... mi smo takav odnos uspotavili.... i tako djecu odgajamo.... poštujem i poštovana sam... najposbenije mjesto kdo svih nas ima moja majka...ona dobija najviše...i to je prirodno i normalno.... moje zaove mojoj majki za bajram kupe sitnicu...meni i nemoraju svaki...ma nemoraju nikako ...al njoj obavezno...meni milo... šta mogu takvi smo...bliski i otvoreni... ja njima kažame ako mi šta smeta...oni meni...nema ljutnje popričamo rješimo...idemo dalje ko i vska porodica, bliska familija
|
|
|
|