Medić* -> RE: Zaova (14.6.2013 10:22:29)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ustupila mi je brata user posted image . a i dio kuće će il ?? kako je to kod vas s imovinom? meni se ne dopada kad se zaova uda i ode is porodične kuće vozdra, pa makar bila i u podstanarima jesi li one tako divne da bi se odrekle imovine u korist brata? a znam mnogo slučajeva gdje jesu, a na rubu su eegzistencije a i da nisi porodičnio je porodično kad bi se moj djever odrekao imovine u korist mm ja bi mislila da je puko, a ujedno bi ga metnula medj zvijezde[sm=smiley36.gif] eto ko ima takvu zaovu nek joj se pokloni Moja snaha smatra da sam divna zaova, vjerujem joj [sm=smiley36.gif] Ne petljam se, ne petlja se gdje joj nije mjesto. Mi nemamo roditelje, nas dvije sestre odrekle smo se sve imovine koju imamo u RS u korist dva brata. Halal im bilo. Mladji su od mene, jedan mlad ozenjen, drugi jos ne ozenjen [sm=smiley36.gif] Stan u Becu i ovaj stan u Sa je zajednicki, to cemo regulisati kada bude trebalo...mada oni zele da se toga odreknu u nasu korist ( sestrinsku ) Odnos nam je extra stvarno, sa snajkom smo super, ona takodjer...jedan bas prijateljski odnos bez imalo ustogljenosti, opusteno totalno....meni je to normalno, uzivancija. Uglavnom samo neka nastavi ovako, mi korektni, ona korektna i nema da ne valja :) Pisem i smijem se ovoj nasoj temi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|