RE: Zaova (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Hanady RR -> RE: Zaova (24.4.2015 13:23:48)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam evo angažovala kolege iz ureda da vas prate po temama, nisam sama taj kapacitet [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Zaova (24.4.2015 13:33:14)

ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali
kad se moja snaha javi [sm=smiley36.gif]
no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom [sm=smiley36.gif]

Finepex -> RE: Zaova (24.4.2015 13:53:46)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sam čula da zaove mogu biti jako teškali
kad se moja snaha javi [sm=smiley36.gif]
no nevejrujem , ja sam jako zauzeta u žiuvotu sobom [sm=smiley36.gif]

Sto se tice zadnje recenice slazem se, [sm=smiley36.gif], ali kako ces ti o tome nekome pricati kada je glavna sikiracija STA JE ZAOVA REKLA. danansji dan zaove. Odnos zaove i svekrve,...ma da bog da im Bog platio. [sm=smiley36.gif] Te price su smijesne. Treba ona prvo da iskulira. Da joj bude apsolutno svejedno. Da predje preko onoga sta je bilo. Da pokaze da joj je svejedno sta drugi misle, kazu a kamoli splektare protiv nje. Ne mozes ti nekome to pricati ko to nije naucila.

silverwolf -> RE: Zaova (6.5.2015 17:10:25)

Mila nije me to uvrijedilo,mi smo vec odlucili da cemo se vjencati i prije toga,samo smo eto sad malo ubrzali :D. Ona je naravno bila odusevljena sve dok nije saznala da sam trudna. [sm=jezicek.gif]

Snah -> RE: Zaova (1.4.2016 12:56:39)

Mislim da potpuno razumijem kako se osjecas i mislim da nemoze NIKO KO NIJE DOZIVIO DA MU ZAOVA PRAVI PROBLEM,znati kako je to ruzno i kako tte moze izbaciti iz takta. Jedno je fin odnos izmedju brata i sestre,a drugo je njeno preseravanje i cinjenje stvari koje vam unose pometnju u brak. Naravno ne znaci da su sve zaove takve,ima ih i normalnih koje znaju svoje granice i trude se da ne prave probleme ni bratu i snahi a ni dr.. Ja imam brata i znam kako se voli,al znam i gdje su mi granice i nikad ne bih dozvolila da se bilo ko radi mene posvadja,a s druge strane imam zaovu zbog koje imam probleme godinu i po,zato draga moja ti DOBRO PAZI KAKO SE PREMA NJOJ OPHODIS,NEK JE TVOJA SAVJEST CISTA,A njoj nek ide na dusu sve sto radi,nemoj misliti o njoj,pravi se da ne postoji,a gledaj svog muza i da njemubugodis,a on ce sam nadoci na to da vam je ona smetnja.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 40 41 [42]