Mirkica -> RE: Zaova (3.1.2014 8:40:31)
|
IZVORNA PORUKA: lejla2014 Ja imam jetrvu i gotov mi je život uništila,moje i muževe roditelje posvadjala a sad svekrvu huška protiv mene,a svekrva pada pod njen uticaj j ih imam dvije a imam i sveki :))) , a znas sta meni niko ne moze unistt zivot sem ja sama sebe NIKO a posbeno ne neka jetrva , ja sam cak jednu od ove dvije totalno na blok na ignore bez svadje i rasprave, nema tu draga moja ako nekome dozvolis da te gazi GAZICE te ako nekome das vaznost u svom zivotu zauzece ga NIKO ama bas NIKO nije vrjedan tvoga zivota tvoje srece , nego okreni se ti tom svom hecimu i lijepom zivotu , bas je bitno sto je tvoja svekrva pala pod njen utjecaj pa i moja je pod utjecajem od ove sa ignore al boli mene znas vec sta ja zivim svoj zivot sa svojim muzem , doduse meni moja jetrva nije bas tako zla moze se sa njom nije da nije , al ja nedam ni malo da me neko handri niti neke spletke i podmukle price to u korjenu sasjecem , sto si se pustila toliko , halllo bolane ko su te zene JETRVA sta je ona kop je ona NIKO I NISTA da je niakd ni vidim ni cujem , SVEKRVA u redu treba je postovat to je mati od muza i nana tvoje djece sve je to oK i treba postovat ali da ti zivot zagorca da padas u depresiju od nje iskreno ja bih draga moja i moju mamu da me dotle dovede an distancu a kamo li svekrvu , nema nista od toga sto se rusis . Neki dan sma gledala film i pita jedna zenu sada drugu uspjesnu "gdje je kljuc uspjeha jedne zene " kaze tu da bude EGOISTA da ne gleda sta ce drugi reci , misliti , koliko je drugi trebaju hoce i sve oko toga da samo gelda sebe , pa kontam ja i jeste tako doduse ne mora u tolikim mejrama "ja mrzim Egoiste " al ne mora se i dat u potpunosti ja sam jedino mojj djeci se dala u potpunosti bez icega za uzvrat a i oni kad odrastu znacu i sa njima granicu .
|
|
|
|