Anoniman -> RE: Zaova (14.6.2013 16:15:18)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Velika vecina tema je o sexu sa prijateljicama. O politici se ne zamaramo. O tome mogu i sa radnim kolegom, kao i o ekonomiji, vremenu, itd. Sa sveki mogu jedino o punjenim paprikama i suhom mesu pricati. Nemamo dodirne tacke. O modi i ne pricam ni s kim. Osim kad odem u prodavnicu uljudno pitam tetu valjal mi nesto kad obucem. Ili sa prijateljicom, pa mi ona da misljenje. O finansijama ne pricamo takodje, ne volim da znam ko sta koliko placa ili ne placa. Djecu nemam, da imam bio bi samo moj i mm problem. Kad izadjem s prijateljicama, ne bi pricala o djeci. Moja Gali kolikose ti ja ja razlikujemo... Ja gotovo da uoce ne pricam o seksu sa prijateljicama. ono nekad se nasalimo, kad dodje tema nekako se uopceno dotaknem ali nemam potrebu da sa nekim pricam o seksu(osim mm, ali i to vrlo malo, vise smo na praxi[sm=smiley36.gif]) Sa sveki...pa ni ja nemam nekih dodirnih tacaka, ali uvijek o necemu pricamo...ko zene.[sm=smiley1.gif] O modi...pa znam i sa sveki i sa mammom i sa prijateljicama i sa zaovom komentarisati modu... O finansijama ne volim ni ja detaljisati... a djeca...iamo ih ili ne, nikada nisu problem hB. I kada mame pricaju o djeci nije to zato sto imaju problem vec sto jedna drugom nesvjesno podju privcati faze svoje djece, pa o odgoju, bolestima i sl. Tako spontano...
|
|
|
|