RE: Zaova (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Galicia -> RE: Zaova (14.6.2013 16:08:49)

A kod vas je samo digni noge u zrak i tarlahaj?
Eventualno mozda gore se popnete?

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:09:32)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Vezano za ove spravice u spavacoj, ja sve kontam zene nisu zadovoljne, muzevi im nocne smjene, stalno odsutni...pa mi nekako zalosno user posted image

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pa mogu valjda naći ljubavnika? meni bi to bilo lakše [sm=smiley1.gif]
dobro meni, nekim nije [sm=smiley36.gif]

meni ih žao [sm=smiley36.gif]

Pa valjda mogu, sta znam.. [sm=jezicek.gif]Zao mi da se pate sa tim stvarcicama [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif]

misliš da je to patnja hahahhahaha oh majko moja

Pa kako nije. Još ako u po frke stanu baterije [sm=jezicek.gif].

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:10:33)

Jao Gali,pa zar si ti tako ograničena?! Ne vjerujem šta čitam.

Galicia -> RE: Zaova (14.6.2013 16:11:23)

Heheh ja ogranicena?

I to TI da me pitas?
heheheh

Medić* -> RE: Zaova (14.6.2013 16:12:33)

IZVORNA PORUKA: Galicia

O tome kako je kod nas (posto se nama obracas ) mozes samo sanjati, vjeruj mi. Uostalom ne treba da te zanima, jer mene ne zanima kako je kod vas [sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.6.2013 16:13:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:13:44)

Heheh ja ogranicena?

I to TI da me pitas?
heheheh

Pa da,baš mi čudno da se žena poput tebe svede na dvije poze. I da bez spravica ne bi znala kako je mogućnost maštarija u spavaćoj sobi raznovrsna [sm=smiley1.gif]. Još se čudim. JA se još čudim.

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:14:18)

nije patnja, to je merak, on je prilagodjen vagini
neko voli da gleda svoju partnerku dok se s njima igra, neko voli da tokom odnosa sa partnerom uključi i vibrator
znam neke koje naprave uradak i pošalji ga suprugu dok je na poslu i on je za 5 min na vratima doma :))
neki ljudi tako žive, nisu nam svima sexulani apetiti isti, kao ni mašta, nemamo svi standardan odnos sa suprugom i da krevet samo za sex... itd....

raširite svoje poglede na svijet, nije vibrator za one koje nemaju partnera... mada vjerujem da ima i toga

Galicia -> RE: Zaova (14.6.2013 16:14:21)

Kod nas uglavnom nije ograniceno.
Prostora, poza, vremena, na pretek.
A niko nam ne smeta, i nista.
Eventualno moj vrat kad se ukoci, onda je zeznuto.

A NISTA nam ne pravi prepreke. Apsolutno nista.

A vama?

Medić* -> RE: Zaova (14.6.2013 16:14:27)

Heheh ja ogranicena?

I to TI da me pitas?
heheheh

Da, jako si ogranicena, nemoj se ljutiti.

I ne cudi me sta citam, jer znam ko pise na taj nacin.

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:15:09)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: eldinky

ja se samo pitam šta će ovi koji imaju previše jaranica po forumima [sm=smiley36.gif]

j asam na poslu, a jasmin se javlja od kuće [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hoćeš mi biti drugarica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kakvo je ti pitanje?
Ima ona dovoljno prijateljica...[sm=jezicek.gif]

bojim se ako obećam da ću slagat [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Zaova (14.6.2013 16:15:18)

Velika vecina tema je o sexu sa prijateljicama.
O politici se ne zamaramo. O tome mogu i sa radnim kolegom, kao i o ekonomiji, vremenu, itd.

Sa sveki mogu jedino o punjenim paprikama i suhom mesu pricati. Nemamo dodirne tacke.

O modi i ne pricam ni s kim. Osim kad odem u prodavnicu uljudno pitam tetu valjal mi nesto kad obucem. Ili sa prijateljicom, pa mi ona da misljenje.

O finansijama ne pricamo takodje, ne volim da znam ko sta koliko placa ili ne placa.

Djecu nemam, da imam bio bi samo moj i mm problem. Kad izadjem s prijateljicama, ne bi pricala o djeci.
Moja Gali kolikose ti ja ja razlikujemo...
Ja gotovo da uoce ne pricam o seksu sa prijateljicama. ono nekad se nasalimo, kad dodje tema nekako se uopceno dotaknem ali nemam potrebu da sa nekim pricam o seksu(osim mm, ali i to vrlo malo, vise smo na praxi[sm=smiley36.gif])
Sa sveki...pa ni ja nemam nekih dodirnih tacaka, ali uvijek o necemu pricamo...ko zene.[sm=smiley1.gif]
O modi...pa znam i sa sveki i sa mammom i sa prijateljicama i sa zaovom komentarisati modu...
O finansijama ne volim ni ja detaljisati...
a djeca...iamo ih ili ne, nikada nisu problem hB. I kada mame pricaju o djeci nije to zato sto imaju problem vec sto jedna drugom nesvjesno podju privcati faze svoje djece, pa o odgoju, bolestima i sl. Tako spontano...

Anoniman -> RE: Zaova (14.6.2013 16:15:28)

meni zapara uši ovo često pijemo kafe
pa kako pored svojih roditelja, braće, sestara, raje, posla, djece stižete još i sa jetrvama da često pijete kafu
tać

Vesela, neko u jetrvi pronadje prijetaelje. Moja mama bas se druzi sa svojim jetrvama, a ima ih tri[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Zaova (14.6.2013 16:15:37)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

meni zapara uši ovo često pijemo kafe
pa kako pored svojih roditelja, braće, sestara, raje, posla, djece stižete još i sa jetrvama da često pijete kafu
tać

Pa to ti je vrlo jasno veeseelaa....ja u principu pijem kafu sa onim koji su mi dragi. Tako da je pijem vrlo često sa svojom jetrvom.

al valjda i u toj dragosti imaju prioriteti, meni niko draži od mojih prijateljica
prvo s njima e onda nemam vremena za ove manje draže il imam jako rijetko
i nije da mi i oni nisu dragi al imam draže ljude, i onda ispada da snjima popijem kafu jednom mjesečno

Mojoj mami su jetrve uz kucu, a sestre...ihihiiii moze 30x popiti kaafu sa jetrvama dok se vidi sa sestrom.

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:16:31)

neko voli da gleda svoju partnerku dok se s njima igra, neko voli da tokom odnosa sa partnerom uključi i vibrator
znam neke koje naprave uradak i pošalji ga suprugu dok je na poslu i on je za 5 min na vratima doma :))
neki ljudi tako žive, nisu nam svima sexulani apetiti isti, kao ni mašta, nemamo svi standardan odnos sa suprugom i da krevet samo za sex... itd....

raširite svoje poglede na svijet, nije vibrator za one koje nemaju partnera... mada vjerujem da ima i toga

Raširite štošta i uživajte u prirodnim stvarima na mnoštvo načina. Uradak se može napraviti i bez spravica. Svašta. Samo fali mašte. I dvoje ljudi koji se vole i maštaju skupa.

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:16:38)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Vezano za ove spravice u spavacoj, ja sve kontam zene nisu zadovoljne, muzevi im nocne smjene, stalno odsutni...pa mi nekako zalosno user posted image

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pa mogu valjda naći ljubavnika? meni bi to bilo lakše [sm=smiley1.gif]
dobro meni, nekim nije [sm=smiley36.gif]

meni ih žao [sm=smiley36.gif]

Pa valjda mogu, sta znam.. [sm=jezicek.gif]Zao mi da se pate sa tim stvarcicama [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif]

misliš da je to patnja hahahhahaha oh majko moja

Pa kako nije. Još ako u po frke stanu baterije [sm=jezicek.gif].

hahahhaha ja ne volim te..... s baterijama

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:18:11)

Raširite štošta i uživajte u prirodnim stvarima na mnoštvo načina. Uradak se može napraviti i bez spravica. Svašta. Samo fali mašte. I dvoje ljudi koji se vole i maštaju skupa.

doobro

ne znam šta se medjusobno vrijedjate, j kažem bitno je da smo mi sretne i zadovoljne oa kako god :)

nego 16,17 stigla mi je drzugarica, odosmo na piće
zaglavih na oslu 20 min duže čekajući je

ćao i budite fine i nemojte mene učiti o sexu ni ja vama ne govorim kako se abdest uzima [sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:18:21)

O tome kako je kod nas (posto se nama obracas ) mozes samo sanjati, vjeruj mi. Uostalom ne treba da te zanima, jer mene ne zanima kako je kod vas [sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]

Jes.
[sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:19:42)

Mojoj mami su jetrve uz kucu, a sestre...ihihiiii moze 30x popiti kaafu sa jetrvama dok se vidi sa sestrom.

meni je moja svekva dva sprata niže a mama 5-6 km od mene, kod mame sam za minut a kod sveki mi treba puno više :)))
sve je stvar kako srce broji udaljenost [sm=smiley1.gif]

jasmin -> RE: Zaova (14.6.2013 16:19:54)

doobro

ne znam šta se medjusobno vrijedjate, j kažem bitno je da smo mi sretne i zadovoljne oa kako god :)

nego 16,17 stigla mi je drzugarica, odosmo na piće
zaglavih na oslu 20 min duže čekajući je

ćao i budite fine i nemojte mene učiti o sexu ni ja vama ne govorim kako se abdest uzima [sm=smiley36.gif]

Ja mogu jednako detaljno da ti pričam o obje teme [sm=smiley1.gif].
I nisam vidjela da se iko vrijeđa.

Galicia -> RE: Zaova (14.6.2013 16:19:58)

Ne ljutim se ja medic.
Meni je ovo sve sega.
Nisam ogranicena ni sekunde, ali se moram spustiti nekad na tudji nivo, da im objasnim. Mozda samo tada djelujem ograniceno. Vjerovatno.

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:21:28)

Ja mogu jednako detaljno da ti pričam o obje teme user posted image .

pustite me da odem!!! hahahha
naravno i ja sam uzimala abdest i mogla bi o tome, al ti si veća štela ;)

pozzz lijepe moje

a mislim da ova spika od strane medić nije baš ok al ajd hairli bilo

EEDITH -> RE: Zaova (14.6.2013 16:21:47)

IZVORNA PORUKA: Iman83

ja se samo pitam šta će ovi koji imaju previše jaranica po forumima [sm=smiley36.gif]

j asam na poslu, a jasmin se javlja od kuće [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hoćeš mi biti drugarica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kakvo je ti pitanje?
Ima ona dovoljno prijateljica...[sm=jezicek.gif]

bojim se ako obećam da ću slagat [sm=jezicek.gif]

ali bez spravica molim [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Bebica11 -> RE: Zaova (14.6.2013 16:22:51)

vi fakat niste normalne

ostavim vas prije dva sata s pricom o zaovama, vratim se prica se o keksu na temi zaove[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Zaova (14.6.2013 16:23:04)

Jes.
[sm=smiley1.gif]

ej ja sam gledala neki film, negdje u c.gori da s eženi metne veo preko lica i da onda njen suprug se popne i odradi posao
ni to nikad nisam vidjela, ja i mm se šlagirali
kažu da je to tako bilo

ja znam da vjernice prije odnosa prouče dovu....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>