|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?
8.9.2011 9:46:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image

a za Ariel ne mogu sliku naci user posted image providna ambalaza i zelena tecnost

to je tajuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 351
8.9.2011 10:08:19   
damma
ja koristila dugo vremena faks, bila sam zadovoljna al se nesto i on pokvario, sad slabije pere. namam pojma koji sad da uzmem, bas danas trebam otic kupit a jos ne znam koji. dosad kad koristim neki deterdzent, neko vrijeme bude dobar i odjednom slabije pere il ostavlja fleke.

2004.
2008.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 352
8.9.2011 11:26:53   
Malenaoduvijek
kod mene je masina uvijek puna, pa necu valjda paliti polupraznu masinu, to jedino ako perem rucno pa par stvari onda a inace bude ona krcata.

a renutno koristim duel planinska svjezina i duel baby soft omeksivac, prilicno sam zadovoljna i da dmov sapun za fleke, kod ove dvojice bez toga nista

< Poruku je uredio MALA1994 -- 8.9.2011 11:27:59 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 353
8.9.2011 14:02:29   
Rabi
je li neko probao onaj ''jonizirajuci''(valjda sam potrefila) Kamen,  za pranje vesa? I kakva su iskustvauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 354
13.9.2011 23:32:40   
kolacic
kad procitam da se dvaput sedmicno pere posteljina dodje mi ovouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 355
8.10.2011 23:01:19   
bambi7
omeksivac:prije silan zlatni, a sad samo Lenor ovaj novi ljubicanstveni
djecije: jos odvajam i isto Lenor sensitive
deterdzent:koji god mm kupi
Potrosnja 6kg mjesecno

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 356
9.10.2011 11:13:09   
reallove
Zenice,je li ko probao ariel bijeli,ja mislim da je novi,kakav je?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 357
9.10.2011 11:23:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice,je li ko probao ariel bijeli,ja mislim da je novi,kakav je?
user posted image MENI super + tako fino mirusi ne treba ti omeksivac . A dobro i pere .

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 358
9.10.2011 12:04:20   
reallove
Ok,hvala,super onda,mm kupio,ali nisam jos pocela da koristim,imam vise od pola ovog starog,bitno je da dobro pereuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
9.10.2011 12:33:15   
henna ze
jel misliš ovaj 3d ariel..uzela sam ja..super je..ariel kao ariel...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 360
9.10.2011 13:08:14   
reallove

IZVORNA PORUKA: henna ze

jel misliš ovaj 3d ariel..uzela sam ja..super je..ariel kao ariel...

e jest,taj :))

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 361
9.10.2011 13:18:20   
breskvicaa
probala sam sve ali sam juce kupila kutiju od 500 gr duela sa lavandom bademom i stvarno sam odusevljena tako fino mirisi bez omeksivaca da sam rekla da cu ga sad stalno koristiti ako se ne pokvare user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 362
9.10.2011 14:57:21   
henna ze
evo sad sam izvadila uniformu od MM...znaš kakva je bila..da sam trebala slikati i poslat za reklamu..užaaaaaas...eno je ko nova...odličan je..nije mi dugo ovo uspjelo..
inače nema šta nisam koristila..jer mi eto ariel skup..i mjesecima duel..fin je on..miriše..odjeća mekana i bez omekšivača..ali nakon nekog vremena skontaš da ne skida fleke sa kuh. salveta...veš jeste bijel..ali fleke slabije skida...
ovaj ariel..je stvarno odličan...

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 363
9.10.2011 15:01:39   
breskvicaa
Ja sam koristila arijel odlican je ali mu je cijena katastrofa mislim stvarno ko da je od zlata poslije arijela evo sam jedino sa duelom zadovoljna user posted image

< Poruku je uredio breskvicaa -- 9.10.2011 15:02:01 >

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 364
9.10.2011 15:04:50   
henna ze
2 vrećice duuela možeš kupiti za 1 ariela..kažem ti dobar je on..daleko bolji od svih u njegovom rangu...stvarno..koristila sam ga skoro godinu..al kad sam zadnji put oprala ovu gore pomenutu uniformu...kad me infarkt nije strefio...ma ništa spalo nije..jer su to već tvrdokorne mrlje...

Neposredna veza do poruke: 365
9.10.2011 15:07:06   
koka i po
bonux 2u1...dobar ,jeftin,mekan i mirise bijelo user posted image
ovo dodje ko reklama user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 366
9.10.2011 15:08:13   
breskvicaa
to ti vjerujem opet kad skontas arijel uzeti za mrlje a duel za pranje mislim da ce mi to biti kombinacija jer je mm ko  malo dijete sad pa sad se ufleka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 367
9.10.2011 15:08:52   
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: koka i po

bonux 2u1...dobar ,jeftin,mekan i mirise bijelo user posted image
ovo dodje ko reklama user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 368
9.10.2011 15:09:43   
hatepsut
Ja sam godinama koristila ariel,ali nije ko sto je nekad bio.cak sam probala i one gel kapsule nisu mi nesto.U biti svi ti proizvodi koji se puno reklamiraju nisu bas ucinkoviti.deterdjent sad koristim kako koji,najcesce fax/zeleni,ali mi nije los ni onaj fax bioaktiv.mm je mesar/radi u klaonici,imaju bjela odjela pa kad donese hoce mi nesto bit ali sam nasla caku i operem ih ko behar uglavnom s faxom.sto se tice omeksivaca ja sam uglavnom vjerna lenoru,volim onaj crni,ali i zuti,ponekad promjenim uzimala sam i one lila cini mi se tako se zovu i nisu losi s obzirom koliko kostaju,ali sam nedavno kupila neki zove se nesto kao semana kako je dobar samo sam ga u jednoj prodavnici kod nas vidjela.bas ves dugo mirise.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 369
9.10.2011 15:13:42   
breskvicaa
ja sam od omeksivaca koristila isto lenor ali sam u zadnje vrijeme kupovala quanto i mogu vam reci da je isti ko lenor i bolji user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 370
9.10.2011 15:29:42   
Galicia
Od skora imam masinu za pranje i masinu za susenje vesa. Koja radost. Elem, posto je masina za pranje HE (high efficiency), moram koristiti i HE deterdzente. Sad za sad koristim tecni TIDE, i zadovoljna sam. Ciko koji mi je prikljucio masinu mi je rekao da samo stavim dvije kasike tecnog i da je to sasvim dovoljno. I bio je u pravu.
Mene zanima, dal neko od vas ima isto HE i koje deterdzente koristite. Cula sam da Persil u prahu moze proci.
Hvala.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 371
6.2.2012 12:45:15   
hampsi
Ja sam godinama koristila Ariel, i bijeli Lenor. Od Arijela dizem ruke jer mi je u zadnje vrijeme uzasan, cak ni one najobicnije mrlje ne opere. Zadnji put na bijelom bodiju, na rukavu, bukvalno tackica od cokolade, i nije se opralo! Kupila sam Tide pa da vidim hoce li biti bolje

Takva sam kakva sam

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 372
6.2.2012 13:51:10   
mila81

IZVORNA PORUKA: Dida79

Aya ipak mislim da je to do kvalitete nasih deterdjenata..Nema koji nisam probala svaki jedno vrijeme bude dobar pa se pokvari i sve tako u krug,cak mi je i Persil znao ostajati jer ga voda nije mogla povuci u masinu.
I zato ja sad svaki put lijepo sacekam da masina pocne primati vodu par puta protresem kutiju i sve ode..sto je sigurno sigurno jeuser posted image

Koliko je do deterdženata toliko je do jačine vode, ja imam stariju mašinu, gorenje doduše, kupili je polovnu kad smo se tek uzeli, pa mi je sad žao zamijeniti, jer pere tako dobro koji god da prašak stavim, ali i ja sam isprobavala, i odlučila da mi je tade najbolji, ali onaj obični, mislim bez omekšivača,za bijelo, a za šareno koristim pervol, godinama, a kod omekšivača, još uvijek eksperimentišemo sve zavisi koji naletimo na sniženju, taj i uzmemouser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 373
6.2.2012 20:02:55   
Honey3
Ja sam se bas na ovoj temi zalila na Ariel,uzas jedan,nevalja ama bas nista,ja jos prosle god. kupila u dp-u na akciji nesto puno i jos ga imam,ali samo perem nesto sto je malo prljavouser posted image ,a sad donijala iz Austrije Ariel,pa ne mogu vjerovati koja razlika,od ovog bijeli ves blista,bukvalno, a ima i prelijep mirisuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 374
6.2.2012 21:43:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: hampsi

Kupila sam Tide pa da vidim hoce li biti bolje

Moja masina mrzi Tide...
Uvijek ostane ogromna grudva u onoj posudi...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *