|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?
6.2.2012 21:44:47   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: hampsi

Kupila sam Tide pa da vidim hoce li biti bolje

Moja masina mrzi Tide...
Uvijek ostane ogromna grudva u onoj posudi...

isto...probala sam ne ne ide...
em mi ne ode sav em što ode ostanu mi po robi tačkice detrdžentauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 376
6.2.2012 21:59:15   
hatepsut
Ja deterdzent uvijek stavljam direktno u bubanj,pa nemam problem s tim da mi se zgrudva u onoj posudici ,a nekako mi i bolje ves opere.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 377
6.2.2012 21:59:50   
anidla
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja deterdzent uvijek stavljam direktno u bubanj,pa nemam problem s tim da mi se zgrudva u onoj posudici ,a nekako mi i bolje ves opere.

cuj to?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 378
6.2.2012 22:06:04   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: anidla

cuj to?

Probaj i mene su nagovorili.a sto se tice deterdzenta koji ostaje na vesu,meni se to desi ako prepunim masinu

< Poruku je uredio hatepsut -- 6.2.2012 22:18:44 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 379
6.2.2012 22:15:05   
ziki
Ja vec godinu dana koristim samo Tide za bijeli ves, prezadovoljna sam. Meni mnogo bolje opete obicni tide bez omeksivaca. Za sareno iz DM njihov Denk Mit nesto. Froch je najbolji al ga u poslednje vrijeme rijetko nalazim.
Omeksivac probala Lili za nase stavri i odusevila se. Djeci i dalje koristim iz DMa ili kad odemo negdje pa naletim na chicoo

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 380
7.2.2012 10:56:58   
animagical
ja sam dosad nesto odvajala nas i bebin deterdzent,ali sada svima koristim Ariel, i omeksivac Bebe iz Konzuma

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 381
7.2.2012 10:59:29   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: anidla

cuj to?

Probaj i mene su nagovorili.a sto se tice deterdzenta koji ostaje na vesu,meni se to desi ako prepunim masinu

nisma ni ja nikada direktno u bubanj stavilauser posted image
a ne mogu prepunit mašinu...neće da krene blinka user posted image moram odvaditiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 382
9.2.2012 20:05:18   
ena0002
Je li ima neko sliku tog Lila omeksivaca sto ga hvalite user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 383
9.2.2012 22:22:14   
Rabi

Moja masina mrzi Tide...

Ja bih dodala jos Bonux....i on mi se sav zgrudva kao i Tideuser posted image
Sta li je u pitanju, ja ne vjerujem da je do masine...prije da ce biti da nesto ubacuju..ko ce im ga znatiuser posted image
Mi smo trenutno na Faksuuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 384
9.2.2012 22:26:43   
neki x
IZVORNA PORUKA: Rabi

Moja masina mrzi Tide...

Ja bih dodala jos Bonux....i on mi se sav zgrudva kao i Tideuser posted image
Sta li je u pitanju, ja ne vjerujem da je do masine...prije da ce biti da nesto ubacuju..ko ce im ga znatiuser posted image
Mi smo trenutno na Faksuuser posted image

Ista situacija...
I ja sam neki dan kupila onaj neki novi Faks,bas rekoh da probam,nikad ga dosad nisam koristila,i nije losuser posted image user posted image user posted image
A sto se omeksivaca tice,Lenor i Ornel,nema treceguser posted image user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 385
9.2.2012 22:29:10   
hanabanana
Tide
Woolight crveni
Silan

Nema fule.

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 386
9.2.2012 22:35:12   
Blue rose RR
Uvijek Persil (neka tečni, nekad u prahu), a omekšivač Lenor - samo miješam mirise  - sve osim lavande-ne volim njen miris od trudnoće i povraćanja ..bbrrrr.
Jedno vrijeme sam koristila omekšivače iz DM-a, ali nekako mi poslije nekoliko pranja veš baš i nije "u svom elementu mekoće".

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 387
17.2.2012 10:38:06   
kolacic
jel ko probao one persil kapsule za pranje vesa, u paketu dodje 30, dvije u jednoj kesici, ne znam da li se dvije i stavljaju u masinu il je dovoljna jedna za jedno pranje? na reklami stavljaju dvije pa me to zbunjuje a mama mi govori jednu da stavim da je dovoljno? jel iko probao, kakve su?

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 388
17.2.2012 10:44:44   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Uvijek Persil (neka tečni, nekad u prahu), a omekšivač Lenor - samo miješam mirise  - sve osim lavande-ne volim njen miris od trudnoće i povraćanja ..bbrrrr.
Jedno vrijeme sam koristila omekšivače iz DM-a, ali nekako mi poslije nekoliko pranja veš baš i nije "u svom elementu mekoće".

od do sve potpisujem, i sama sam sve ovako user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 389
17.2.2012 10:49:45   
new mama
Ja za bijeli ves koristim ariel odavno,a za crni Woolite ili Perwoll,a omeksivac Lenor i to svijetlo plavi uglavnomuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 390
23.2.2012 12:54:37   
MAMA MA
Za bijeli veš je najbolji 100000 % MERIX KRISTALNA BJELINA..efekat kao kod ariela samo je dosta jeftiniji...ja sam isprobala sve moguće za veš...i primjetila sam da je veš bijeli zaista bijel od MERIX-a ali onaj KRISTALNA BJELINA....Šareni veš perem duelom....manju mjeru stavim i manje veša pa se fino opere jer mi se ne bacaju pare na woolite i perwol...omekšivač Silan jorgovan(ljubičasti)..Bijeli veš uvijek otkuhavam(95 stepeni) nikad na 60 stepeni ne perem....a šareno ako je manje prljavo(jednom obučeno)na 40,ako je više puta nošeno(farmerke)onda na 60....i nema problema sa izborom praška....user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 391
23.2.2012 12:58:08   
MAMA MA
i zaboravih jos nesto.....otkako mi se jednom začepio onaj odvod za prašak, uvijek od tad prasak stavljam direktno u bubanj...napunim bubanj do pola pa prasak pa ostatk veša...i nikad mi ne ostanu fleke uvijek fino opere i ispere....

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 392
23.2.2012 23:26:56   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

od do sve potpisujem, i sama sam sve ovako user posted image

sad vidjeh, sve oavko osim trudnoce i lavande user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 393
23.2.2012 23:29:54   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

i zaboravih jos nesto.....otkako mi se jednom začepio onaj odvod za prašak, uvijek od tad prasak stavljam direktno u bubanj...napunim bubanj do pola pa prasak pa ostatk veša...i nikad mi ne ostanu fleke uvijek fino opere i ispere....

i ja ovo radim kad mi je nesto bas bas prljavo i super se ves opere user posted image
a imal ijedna masinu koja ne prima omeksivac, kao moja, pa moram "fatat" kad uzima vodu da ja dodam omeksivac

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 394
24.2.2012 0:00:15   
MAMA MA
mašina ne prima omeksivac....moja ima tri ona pretinca dva za prasak jedan za omeksivac...prasak u bubanj omeksivac u predviđeno mjesto.....majke ti kako uspijevas ubacit omeksivac onda???'user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 395
24.2.2012 0:11:15   
ananas_ze
kod mene su isto 3 i onaj predviđen za omeksivac u njemu ostane omeksivac na kraju pranja bas kao i prije pranja kad sam ga stavila, tako ja onda upalim masinu i ona uzme deterdznet, kad na red dođe ipiranje i kad masina uzima vodu ja otvorim i sipam omeksivac tamo gdje sam prvi put sipala deterdzent, eto kakouser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 396
24.2.2012 10:47:48   
MAMA MA
Svaka cas_t onda na izumu.....user posted image ....ma parola je snadji se....bitno da omeksivac dodje do vesa u bubnju a kako je dosao...e to je sad manje bitno....user posted image

< Poruku je uredio MAMA MA -- 24.2.2012 10:49:18 >

Neposredna veza do poruke: 397
13.4.2012 11:51:55   
mala87
pozzzz

trazila sam temu koji prasak i omeksivac koristite za ves vase bebe ali nisam nasla.......
ako ima uputi te me.......
do sad sam koristila persil fax i ariel........ali me strah da oni nisu jaki za bebinu odjecu a omeksvac sam sa gledala one za bebe ali neznam koji je najbolji.....?

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

Neposredna veza do poruke: 398
13.4.2012 11:55:17   
Lady26
Ja trenutno koristim Duel baby sensitive oboje....obavezno isperem 2x....fino opere a reakcije na kozi user posted image nema...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 399
13.4.2012 11:57:21   
ciciban26
Od bebinog rodjenja sam koristila Ariel ili Fax zeleni,duplo ispiranje i sve bude ok. Omeksivac ne koristim kad perem bebine stvari,sve fino omeksa peglanjem user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *