|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite?
25.8.2011 15:54:32   
kolacic
IZVORNA PORUKA: Mamarica

Nisam koristila ljubicaste, nego zelene i za bijeli i za sareni ves, meni su divne, dobro operu, ves mirise taman koliko treba. Doduse, poskupe su, kad su se tek pojavile bilo ono manje pakovanje 8,90, a sad skoro 12 KM, pa ja za stvari osim vesa (prekrivace, neke prostirke koje mogu prati i sve ostalo sto perem u masini) kupim neki prasak, a ove kapsulice za sareni i bijeli ves.

bas su skupe a dodje svega 16 kom za tu cijenu..bas su skupe 16 pranja samo uhhhh razmisljam da ih kupim ali jos nisam odlucila sta cu..

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 301
25.8.2011 15:55:58   
kolacic
IZVORNA PORUKA: reallove

plava kutija,na njoj cvijet plavi....heavenly sortness pise

cuj u kutiji lenor, zar nije to u flasici? gdje si to kupila..

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 302
25.8.2011 15:56:26   
aya 05
Ma ja sam svasta probala,ali mi se svi deterdzenti)prasak) grudvaju u masini.Nikako da nadem pravi...
Desava li se to jos nekome?A od omeksivaca za djecu koristim felce azuro,a za nas lenor zuti sa curicim sa peskirom na slici.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 303
25.8.2011 15:57:48   
reallove
ma joj flasica,plasticna,ja kazem kutija,svejedno,prodavnica carefur u Ammanu

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 304
25.8.2011 15:58:51   
Amani12
Reallove nam je u Jordanu,tako da je vjerovatno izbor bolji nego kod nas...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 305
25.8.2011 15:59:04   
kolacic

ma joj flasica,plasticna,ja kazem kutija,svejedno,prodavnica carefur u Ammanu

u sarajevu nema sigurno takvih..znam da to s cvijetom nisam vidjala nikako...user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 306
25.8.2011 16:02:23   
kolacic
IZVORNA PORUKA: aya 05

Ma ja sam svasta probala,ali mi se svi deterdzenti)prasak) grudvaju u masini.Nikako da nadem pravi...
Desava li se to jos nekome?A od omeksivaca za djecu koristim felce azuro,a za nas lenor zuti sa curicim sa peskirom na slici.

to ti je il do deterdzenta ili do masine, a prije da je do masine, jer ti se kazes svi grudvaju.. morat ces promijeniti masinu ako je puno stara..

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 307
25.8.2011 16:08:57   
reallove
evo slika :)

http://imageshack.us/photo/my-images/810/sdc12904m.jpg/

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 308
25.8.2011 16:29:22   
aya 05
Ma masinu prosle godine kupila ,Bosch-perilica-susilica,pa mi se nekako ne kupuje nova.Ima li neka od vas ovu masinu?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 309
25.8.2011 16:41:54   
Dida79
Aya ipak mislim da je to do kvalitete nasih deterdjenata..Nema koji nisam probala svaki jedno vrijeme bude dobar pa se pokvari i sve tako u krug,cak mi je i Persil znao ostajati jer ga voda nije mogla povuci u masinu.
I zato ja sad svaki put lijepo sacekam da masina pocne primati vodu par puta protresem kutiju i sve ode..sto je sigurno sigurno jeuser posted image

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 310
25.8.2011 16:44:44   
Mamarica
IZVORNA PORUKA: aya 05

Ma masinu prosle godine kupila ,Bosch-perilica-susilica,pa mi se nekako ne kupuje nova.Ima li neka od vas ovu masinu?

Moja mama ima ovu masinu, mozda stariji model od tvoje, kupljena je 2006, i koristi Faks, koliko znam nije se zalila na grudvanje. Ja imam staru masinu i zna mi se ovo desiti ako stavim previse deterdzenta. 

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 311
25.8.2011 16:45:33   
aya 05
Malo si me ohrabrila Dida,ja kupujem tecni i ariel zbog tog grudvanja,ali je to pravo neisplativo.I ja cu ubuduce tako.Hvala na savjetu.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 312
25.8.2011 16:47:21   
aya 05
Hvala i tebi mamarice.

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 313
25.8.2011 23:23:50   
kolacic

evo slika :)

http://imageshack.us/photo/my-images/810/sdc12904m.jpg/

e ovog u bosni nema user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 314
25.8.2011 23:41:42   
d.dita
 Dugo vremena sam koristila Lenor-plavi ali sada sam prezadovoljna sa Lilla omekšivačem. Koristim ljubičasti i baš mi je super. Nikada mi veš nije ovako fino mirisao. I mm je primijetio. Hvala curama na RR koje su ga preporučileuser posted image A fin je i duel-žuti. Detrdžent nije bitno koji-samo da je na sniženjuuser posted image

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 315
25.8.2011 23:43:54   
Medić*
Ariel za bijeli ves, Duel za sareni, Silan bijeli user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 316
25.8.2011 23:48:25   
Honey3
ja kupila u dp-u ariel 18kg kad je bio na akciji a bas mi je bezvezeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 317
25.8.2011 23:51:39   
Dida79
I po meni se je ariel bas pokvario...sad sam kupila duel jer je bio na snizenju u Dp i nije los za te pare...Sto rece Dita svaki je dobar samo neka je na snizenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 318
25.8.2011 23:55:38   
kolacic
IZVORNA PORUKA: zaha

ja kupila u dp-u ariel 18kg kad je bio na akciji a bas mi je bezvezeuser posted image

i ja sam kupila dosta ariela kad je bio na akciji 4 vrece i dobar mi je odjecu fino pere i sva kuca mirise od njega...ali sam nazalost zaboravila da on nije bas predvidjen za sareno pa sam naposljetku kupila duel djurdjevak i on mi je dobar .. sto tebi ariel ne valja????

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 319
25.8.2011 23:56:54   
kolacic
IZVORNA PORUKA: d.dita

Dugo vremena sam koristila Lenor-plavi ali sada sam prezadovoljna sa Lilla omekšivačem. Koristim ljubičasti i baš mi je super. Nikada mi veš nije ovako fino mirisao. I mm je primijetio. Hvala curama na RR koje su ga preporučileuser posted image A fin je i duel-žuti. Detrdžent nije bitno koji-samo da je na sniženjuuser posted image

koji je to lilla prvi put cujemuser posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 320
25.8.2011 23:59:52   
Honey3
ma lose mi pere skroz,najobicnije flekice na Esminoj robici ne pere,a bijeli ves uopste nije blistavo bijeluser posted image
kod mene je ariel complete 7,ima i njih vise vrsta mozda ovaj nije dobaruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 321
26.8.2011 0:01:44   
hatepsut
U bingu imaju neke deterdjente ,ja kupila zove se nesto kao FORMIL,tako nekako(podavno kupila cini mi se 8kg platila 20km),al sam ga potrosila i nestalo im ga trenutno.i preporuci mi trgovkinja od istog tog proizvodjaca tecni det. mislim da je 4l oko 5,80 je kostao sareni super opere a ja navise koristim kad perem deke,jorgane,jakne...ne ostaje mi bjelo od deterdjenta praskastog.

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 322
26.8.2011 0:02:18   
kolacic
IZVORNA PORUKA: zaha

ma lose mi pere skroz,najobicnije flekice na Esminoj robici ne pere,a bijeli ves uopste nije blistavo bijeluser posted image
kod mene je ariel complete 7,ima i njih vise vrsta mozda ovaj nije dobaruser posted image

i kod mene je taj. meni je dobar. bas covjek ne bi nama ugodio, svi razlicito mislimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 323
26.8.2011 0:04:38   
Honey3
de mi bona reci kako peres vesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 324
26.8.2011 0:05:34   
sporty mamaa
Trenutno bonux za bijelo, i meni je ok, bas se bijeli ves... A za sareni nekad taj isti bonux, a nekad pervol tecni...

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *