Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ne mogu da uđem u teme kada kliknem sa desne strane u aktivne teme recimo...
Kad udjem na teme o kuhanju, nemam nikako aktivne teme u desnom prozoru, samo albume i videa...
ali to nije problem, vec pametan RR: koji djavo cu ja na tim temama
isto ...vidiš a ja sam i moderator na nekim temama na tom pdf-u... recimo na fondantu, tortama i receptima ja sam u istom tom problemu
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'
Timeout expired
/portleti/snNew/personalPage.asp, line 90 i kod mene sporo i kad otvorim pise ovo gore navedeno i onda svaki put ulazim ispocetka da bi nesto procitala:)
Ja na poslu ne mogu da otvorim privatne poruke...Vidim da ih ima i kad ih kliknem odmah mi forum zablokira...Prije ovih promjena je moglo, sad ne mogu sa posla da pisem pp....Ne znam da li je do foruma ili me onaj veseljak sa sprata prati sta radim i ukinuo mi tu opciju....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.