|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa forumom
31.7.2012 22:39:47   
lepetetka
evo i mene na problemima user posted image
ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1351
31.7.2012 22:55:15   
Visnja RR
koji browser? koliko ti to traje?
probaj preko drugog...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 1352
31.7.2012 23:05:04   
lepetetka
Višnja hvalaaaaaa ti puno, brza si...user posted image ma odavno je to...ali eto jedno vrijeme sam išla preko google chrome, i najednom nisam se mogla više ulogovati, a evo sam uspjela preko mozille user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1353
20.8.2012 21:01:54   
bucko
Zašto se ne mogu odjaviti s RR?I prijava nije išla preko "prijavi se", već tek kad sam išla na odgovor na temi...

04.11.12. u sami sumrak meni je svanulo

Neposredna veza do poruke: 1354
18.9.2012 22:32:25   
madam x
Ja sinoć bila na RR i zatvorim, ostavim računar na stand by, nisam se odjavljivala.
Muž preuzeo.

Uđem kasnije sa mobitela, neprijavljena, kad ono tamo na jednoj temi piše prisutna ZINANINA.

Kako to?
Inače se nikad ne odjavljujem, jer mi je lozinka nešto komplikovana, zaboravila je bila pa mi došla nova nešto

kjvghgftrdxhg .

Mogu li dobiti novu lozinku , koju mogu i zapamtiti?user posted image

(odgovor članu bucko)
Neposredna veza do poruke: 1355
18.9.2012 23:47:20   
Visnja RR
pa udjes u svoj profil i imas u vrhi promjenu pasworda pise crvenim slovima :
"Izmijeni lozinku za pristup portalu"
user posted image

ja stalno ispadam sa RR...moram se svaskih malo iznova prijavljivati ...ali ne smijem da zucnem programerima u frci su ovuh dana s poslom user posted image

03.04.`08

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1356
25.9.2012 22:08:22   
milenium
ovo sam namjeravala davno spomenut al uvijek zaboravim.
zašto ne riješite one slike da se normalno listaju?kad već postoje programeri zašto ne naprave da se jednostavnije listaju?kliknemo na prvu pa onda samo next next ... gore u kutu.kad gledamo slike da gledamo samo slike,ne trebamo čitati tekst 20 puta.evo sad sam mislila pogledati slike igrališta ali kliknem na jednu sliku,pa onda klik na strelicu da mi pokaže drugu al pokaže mi početak teksta pa ja moram srolati dole ručno na sliku broj 2,zatim kliknem na strelicu za sljedeću sliku,opet tekst,opet srol dole da vidim sliku itd... normalno bi bilo jednom pročitati tekst a onda iza teksta da slijede SAMO slike koje se normalno listaju,bez ponovnog pojavljivanja teksta.ako me kontate
i tako je oduvijek,stvarno smara.

Neposredna veza do poruke: 1357
26.9.2012 11:57:28   
Visnja RR
Nemoj klikati na fotke nego na strelicu pored velike fotke ..imas strelicu lijevo i desno od fotke ...

03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1358
26.9.2012 14:27:31   
milenium

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Nemoj klikati na fotke nego na strelicu pored velike fotke ..imas strelicu lijevo i desno od fotke ...

pa na strelice i klikam ali ne prebaci me odmah na SAMO iduću sliku nego na tekst a slika je ispod teksta i ne vidi se dok se ne srola dolje i ja moram svaki put srolati do dna da vidim sliku.zar ne konta nitko šta govorimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1359
26.9.2012 14:30:51   
hapymum

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja sinoć bila na RR i zatvorim, ostavim računar na stand by, nisam se odjavljivala.
Muž preuzeo.

Uđem kasnije sa mobitela, neprijavljena, kad ono tamo na jednoj temi piše prisutna ZINANINA.

Kako to?
Inače se nikad ne odjavljujem, jer mi je lozinka nešto komplikovana, zaboravila je bila pa mi došla nova nešto

kjvghgftrdxhg .

Mogu li dobiti novu lozinku , koju mogu i zapamtiti?user posted image

ovo ti komplikovano zapamtiti ma daaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1360
1.10.2012 8:47:06   
almondray
Evo već drugi ponedjeljak mi ne dolazi mail o trudnoći. user posted image
Pomagajte ,bas sam naviknuta da tako pratim trajanje user posted image

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1361
1.10.2012 10:06:14   
Visnja RR
da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila)
obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....

03.04.`08

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 1362
1.10.2012 11:59:39   
almondray

da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila)
obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....

Nisam ništa čačkala user posted image i na gmailu sam .
Probat ću ovo sa odjavom i prijavom .

Neposredna veza do poruke: 1363
1.10.2012 12:09:19   
almondray
Sad viđoh da je stiglo 4 min posle tvog odg.
Hvala!

Neposredna veza do poruke: 1364
1.10.2012 14:21:27   
Visnja RR
znaci ok je? :)))

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1365
1.10.2012 14:27:36   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: lepetetka

evo i mene na problemima user posted image
ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....user posted image user posted image

identican problem imam na mozilli,uopste ne postoji opcija prijaveuser posted image ...sad sam se prijavila preko crome-a

Neposredna veza do poruke: 1366
1.10.2012 14:32:39   
Visnja RR
Mozzila vec deset dana ne fercera kako treba ...i to nema veze s nasim portalom.... korisitie od browsera IE ili najubolje Google Chrome

03.04.`08

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1367
1.10.2012 14:40:34   
emi7908
Višnja imam problema sa pp ne mogu da ih otvorim a prelaze mi skoro preko cijele stranice user posted image ne znam šta se dešava ?

Neposredna veza do poruke: 1368
1.10.2012 14:43:18   
Visnja RR
imam isti problem od sinoc..uopste ne mogu da otvorim pp... mislim da programeri nesto rade ...bar su najavili

03.04.`08

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1369
1.10.2012 15:36:36   
almondray

znaci ok je? :)))

Da!

Neposredna veza do poruke: 1370
1.10.2012 20:11:05   
milenium
mene zanima kako da dođem do jednog teksta koji je neki dan bio na naslovnoj stranici rr,bila je riječ o namjernicama koje se ne preporučuju u trudnoći?mislila sam da je i sad tu ali vidim napisali ste neke nove tekstove.to su oni tekstovi koje objavljuje uredništvo rr.

Neposredna veza do poruke: 1371
1.10.2012 20:19:04   
Visnja RR
Draga, lijea trudnjaco user posted image imas gore pise trudnoca...pa na podkategoriju zdravlje

uostalom evo na fotci

user posted image

03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1372
1.10.2012 20:40:59   
milenium
hvala višnjauser posted image

ovo me je zanimalo,izdvajam iz teksta:

...''Ljekovite biljke koje bi trudnice svakako trebale izbjegavati su:
borovica (klek, brinje), borovnica, ginko, ginseng, majčina dušica, lipa, lovor, stolisnik.''

mene zanima zašto je borovnica navedena kao da bi se trebala izbjegavati u trudnoći,i tko piše ove tekstove( očito ne stručna osoba)?! kad na svim portalima i stranicama o borovnici možemo pronaći samo najbolje.u trudnoći naravno.

Neposredna veza do poruke: 1373
1.10.2012 20:42:50   
milenium
Borovnice su još od davnina poznate kao voće s posebnim zdravstvenim bonusom. Ne samo što sadrže dosta vitamina C, važna je i njihova boja za koju su zaslužni bioflavonoidi, što pomaže učvršćenju stijenki krvnih žila. Važna karakteristika je i da sadrže antocijanine koji pomažu u preveniranju urinarnih infekcija i trovanja hranom. Visoka količina pektina koja se nalazi u borovnicama pokazala se važnom u tretmanu proljeva. Visok nivo kalija u borovnicama pomaže u regulaciji krvnog tlaka - borovnice djeluju kao diuretik te bi bilo dobro da ih u svoju prehranu uključe naročito one trudnice koje imaju problema u reguliranju probave. Zapamtite da komercijalni sokovi od borovnice ne sadržavaju dovoljno voća, stoga uvijek provjerite sastojke proizvoda kojeg kupujete.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1374
1.10.2012 20:48:04   
Visnja RR
tekst je preuzet sa strucnog portala... uostalom kao i svi tekstovi su tu u suradnji sstrucnim osobama...

ali pokusam ti naci odakle je taj tekst

< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.10.2012 20:49:31 >

03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *