Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mene na problemima ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....
Višnja hvalaaaaaa ti puno, brza si... ma odavno je to...ali eto jedno vrijeme sam išla preko google chrome, i najednom nisam se mogla više ulogovati, a evo sam uspjela preko mozille
ovo sam namjeravala davno spomenut al uvijek zaboravim. zašto ne riješite one slike da se normalno listaju?kad već postoje programeri zašto ne naprave da se jednostavnije listaju?kliknemo na prvu pa onda samo next next ... gore u kutu.kad gledamo slike da gledamo samo slike,ne trebamo čitati tekst 20 puta.evo sad sam mislila pogledati slike igrališta ali kliknem na jednu sliku,pa onda klik na strelicu da mi pokaže drugu al pokaže mi početak teksta pa ja moram srolati dole ručno na sliku broj 2,zatim kliknem na strelicu za sljedeću sliku,opet tekst,opet srol dole da vidim sliku itd... normalno bi bilo jednom pročitati tekst a onda iza teksta da slijede SAMO slike koje se normalno listaju,bez ponovnog pojavljivanja teksta.ako me kontate i tako je oduvijek,stvarno smara.
Nemoj klikati na fotke nego na strelicu pored velike fotke ..imas strelicu lijevo i desno od fotke ...
pa na strelice i klikam ali ne prebaci me odmah na SAMO iduću sliku nego na tekst a slika je ispod teksta i ne vidi se dok se ne srola dolje i ja moram svaki put srolati do dna da vidim sliku.zar ne konta nitko šta govorim
da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila) obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....
da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila) obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....
Nisam ništa čačkala i na gmailu sam . Probat ću ovo sa odjavom i prijavom .
evo i mene na problemima ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....
identican problem imam na mozilli,uopste ne postoji opcija prijave ...sad sam se prijavila preko crome-a
mene zanima kako da dođem do jednog teksta koji je neki dan bio na naslovnoj stranici rr,bila je riječ o namjernicama koje se ne preporučuju u trudnoći?mislila sam da je i sad tu ali vidim napisali ste neke nove tekstove.to su oni tekstovi koje objavljuje uredništvo rr.
...''Ljekovite biljke koje bi trudnice svakako trebale izbjegavati su: borovica (klek, brinje), borovnica, ginko, ginseng, majčina dušica, lipa, lovor, stolisnik.''
mene zanima zašto je borovnica navedena kao da bi se trebala izbjegavati u trudnoći,i tko piše ove tekstove( očito ne stručna osoba)?! kad na svim portalima i stranicama o borovnici možemo pronaći samo najbolje.u trudnoći naravno.
Borovnice su još od davnina poznate kao voće s posebnim zdravstvenim bonusom. Ne samo što sadrže dosta vitamina C, važna je i njihova boja za koju su zaslužni bioflavonoidi, što pomaže učvršćenju stijenki krvnih žila. Važna karakteristika je i da sadrže antocijanine koji pomažu u preveniranju urinarnih infekcija i trovanja hranom. Visoka količina pektina koja se nalazi u borovnicama pokazala se važnom u tretmanu proljeva. Visok nivo kalija u borovnicama pomaže u regulaciji krvnog tlaka - borovnice djeluju kao diuretik te bi bilo dobro da ih u svoju prehranu uključe naročito one trudnice koje imaju problema u reguliranju probave. Zapamtite da komercijalni sokovi od borovnice ne sadržavaju dovoljno voća, stoga uvijek provjerite sastojke proizvoda kojeg kupujete.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.