|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa forumom
1.10.2012 20:49:11   
Visnja RR
pa pise nda dnu teksta

Izvori:
http://www.yumama.com/
The Royal Women's hospital http://www.thewomens.org.au/
Božja biljna ljekarna

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1376
4.10.2012 21:06:26   
vila_7
ja vec duze kad udjem na RR - ne mogu se nigdje prijaviti odmah na pocetnoj stranici, nego moram uci na neku temu pa kliknuti kao da zelim post postaviti i onda me pita za ime i lozinku i tek tako se prijavim....malo ide na zivce a ne znam do cega je user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1377
4.10.2012 21:08:06   
milenium
vilo meni je tako oduvijekuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1378
4.10.2012 21:28:58   
vila_7
user posted image ma ne kontam zasto - meni nije prije bilo a vala pocinju mi pravo ici na zivce i ovi smajlici sto ih ne vidim fino u postu a i njih sam prije vidjela

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1379
15.10.2012 12:28:02   
vila_7
evo jos jedno pitanje! Ne znam jel samo kod mene ali mi uzasno ide na zivce ako sam prijavljena na str.a nisam aktivna na njoj 20-tak minuta (iako je otvoren prozor), izbaci me i svaki put se moram ponovo logirati!?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1380
22.10.2012 19:31:33   
vila_7
jos jedan problem - sto na postavljena pitanja o problemu niko ne odgovara user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1381
22.10.2012 19:37:48   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: vila_7

evo jos jedno pitanje! Ne znam jel samo kod mene ali mi uzasno ide na zivce ako sam prijavljena na str.a nisam aktivna na njoj 20-tak minuta (iako je otvoren prozor), izbaci me i svaki put se moram ponovo logirati!?

ne znam zasto ti se to desava...proslijedicu pitanje programeru... znam da ako ti je prozor za pisanje posta otvoren vise od 15 minuta istekne ti sesija i ako si nesto i pisala nece proci... ali zasto se opet moras logovati to ne znam... pitacu!

i da reci mi jel se to desava preko bilo kojeg browsera ili?

< Poruku je uredio Visnja RR -- 22.10.2012 19:51:49 >

03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1382
22.10.2012 20:16:30   
vila_7
preko svakog...znaci ono otvorim par prozora, i dok ovamo nesto drugo gledam, kad ponovo kliknem vec otvorenu str.RR-je , pise mi da se ponovo logiram.....
A mogli bi srediti i to za pisanje posta...ako se moze

Neposredna veza do poruke: 1383
5.11.2012 9:49:34   
salmy
Ja vec danima nemogu da udjem na rr...samo me izbacuje,udjem uz svaki 5 pokusaj...neznam sta je? samo me izbaci konekcija....a svaku drugu stranicu otvorim iz prveuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1384
5.11.2012 11:20:29   
Visnja RR
koji browser koristis?

Mozilla danim vec pravi problem ..ja sam je licno izbrisala iz svog laptopa...koristim Chrome koji je odlican mislila sam da se nikad necu naviknuti ..i ponekad koristim IE.. MM korisiti Operu... i ona je odlicna

03.04.`08

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1385
5.11.2012 11:35:23   
Blue rose RR
Kod mene je mozila i na poslu i kući, i nemam problema !

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 1386
5.11.2012 12:21:41   
Visnja RR
BR imas srecu user posted image dosta mojih kolega iz SLO su se vec skinuli sa Mozille jer daje isti problem... sporo otvara stranice...postove po par minuta otvara...zakoci prozor... itd...

03.04.`08

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1387
5.11.2012 13:22:13   
Blue rose RR
Meni se to dešava kod IE, na poslu npr. kad slučajno otvorim IE, ne mogu da ga zatvorim, osim tipkama ctr-alt-del.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 1388
14.11.2012 10:53:18   
Mala Selma
Ne mogu da posaljem pp forumasicama sa kojim prvi put komuniciram.Pojavi mi se eroruser posted image
a ako sam sa nekim vec razmijenila pp, njemu mogu normalno poslati ppuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1389
14.11.2012 19:22:38   
mamine oci
ja ne mogu nikako da posaljem pp user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1390
18.11.2012 8:58:49   
chuci
meni je na mojim postavkama podešeno da mi prikazuje samo nove objave na forumu, i to mi je radilo sve do neki dan. sad mi se opet izmjenjuju albumi i videi a to ne želim. kako popraviti

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1391
21.11.2012 14:19:06   
Daliyah92
Ja imam problem sa pretrazivacem. Nikad mi nista ne nadje. Probavala sam i da upisem neku rijec za koju sigurno znam da postoji, npr: beba, hrana ili bilo sta drugo, i nista... Cak sam i kopirala naslov jedne teme i stavila u pretrazivac (znaci sigurno je da postoji tema) i opet nista. Samo mi pokaze ovako: Pretrazivac nije nasao nijedan zapis. Cesti razlozi su: 1) trazeni niz je presirok, 2)nijedna objava ne odgovara uvjetima pretrage. Pa onda moram listati i traziti gdje bi mozda mogla biti tema (bilo koja koju trazim). I zbog toga ja otvaram teme koje vec postoje, ali stvarno sam pazila da nema slicna tema i opet... Ne znam zasto mi ne radi pretrazivac? U cemu je problem?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1392
21.11.2012 19:15:25   
Visnja RR
pitacemo programere... koji browser korisitis? da li si probla apreko drugog...

Npr ja vise ne korisitim Mozzilu jer mi nista ne ide kako treba preko nje dok npr drugi imaju problem sa IE...
Vec par sedmica sam presla na Google Chrome ... savrsen browser koji bih svima preporucila ... sve fercera...

U svakom slucaju cu proslijediti programeru tvoj problem

03.04.`08

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 1393
28.11.2012 10:23:30   
Daliyah92
Trenutno koristim IE, ali imam i Mozillu i Google Chrome i probala sam u njima ali nista... Nikad mi nista ne pokaze trazilica

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 1394
2.1.2013 21:33:09   
salmy
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

koji browser koristis?

Mozilla danim vec pravi problem ..ja sam je licno izbrisala iz svog laptopa...koristim Chrome koji je odlican mislila sam da se nikad necu naviknuti ..i ponekad koristim IE.. MM korisiti Operu... i ona je odlicna
Ja i dalje imam problem sa ulazkom,na svaki 10 put udjem...stalno me izbacuje....ne kontam to za "browser" ja ulazim normala na internet eksplorer...kako da udjem na chrome operu? ja nis ne kontam...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1395
2.1.2013 21:46:59   
Visnja RR
salmy... ja sam bila ovisnik o IE browseru... ali me svi ubjedjuju da je npr Chrome najbolji pa se preko drugogo laptopa nakvikla na njega ...nikad mi nije pravio problem...
vec duze vrijeme mi Mozila koci pa je ne korisitim

dakle skines te browsere i probas ... u pocetku bude peglativno ali se naviknes... mada ja uvjek kazem dobri stari IE user posted image

a to izbacivanje ni meni vise nije jasno...svaki dan i ja moram ponovo da se ulogujem iako se "zakacim"

ali meni se ovo desava i sa FB... hm sto je logicno jer ulazim preko RR na FB

< Poruku je uredio Visnja RR -- 2.1.2013 21:47:59 >

03.04.`08

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1396
2.1.2013 21:52:55   
salmy
Jaoooo pa ovo pici ko ludouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiii.skinuh operu....totalno mi ubrzan racunar....

jao Visnja srce siuser posted image user posted image user posted image user posted image tnx

Neposredna veza do poruke: 1397
2.1.2013 22:02:51   
Visnja RR
user posted image

03.04.`08

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1398
9.1.2013 9:00:28   
leona81
dakle danima mi se desava ovo
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/personalpage.asp, line 81

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1399
9.1.2013 9:05:50   
Hanady RR
mani pri puštanju posta obavezno javi s eovo

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e2f'

Violation of PRIMARY KEY constraint 'messageid'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.pgd_Messages'.

/forum/postpro.asp, line 252

pa moram ponoviti....

Dalje na temama kada mi porđe post sve mi ode u desno , razvuče se slika i onda i ne mogu osščitati postoove sve mi razvučeno...

I ne mogu da uđem u teme kada kliknem sa desne strane u aktivne teme recimo...
pokaže mi grešku pa moram da idem ponovo na forum na vrh stranice i biram gdje ću...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *