Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Potpuno sakrij moj profil, nezavisno od podešavanja ispod. Drugi korisnici neće videti moje sadržaje (albume, dnevnike, aktivnosti ...) ovo sam nasla na podesavanja pa privatnost, da li sad ove aktivnosti podrazumijevaju i ukidanje statusa PRISUTAN?
Potpuno sakrij moj profil, nezavisno od podešavanja ispod. Drugi korisnici neće videti moje sadržaje (albume, dnevnike, aktivnosti ...) ovo sam nasla na podesavanja pa privatnost, da li sad ove aktivnosti podrazumijevaju i ukidanje statusa PRISUTAN?
I meni ovo smeta,Visnja javi se....help as. I u podesavanjima privatnosti ja sam stavila da sve mogu vidjeti samo ja,a sad je promjenjeno da mogu vidjeti prijatelji. Doduse nemam prijatelja na RR-u ali bez obzira smeta mi.
razgledam i ja...isla sam na Moja ringeraja pa na Podesavanja pa na Privatnost pa zakacila onu prvo kvacicu da niko ne moze praiti moje aktivnosti...pa da vidim jesam li vidlhiva...mada meni u zivotu nije bilo jasno zasto je nekad postojlaa opcija nevidljiv kad sam ja uvjek kao admin mogla da vidim svakog
razgledam i ja...isla sam na Moja ringeraja pa na Podesavanja pa na Privatnost pa zakacila onu prvo kvacicu da niko ne moze praiti moje aktivnosti...pa da vidim jesam li vidlhiva...mada meni u zivotu nije bilo jasno zasto je nekad postojlaa opcija nevidljiv kad sam ja uvjek kao admin mogla da vidim svakog
Obrisala sam sve poruke i kad idem na "Primljene" ili "Poslane" nema ih nikako, ali kad idem na "Moja RR" spisak primljenih i poslanih poruka jos uvijek je tu iako ih ne mogu otvorit. Onda idem na onu "kanticu" pored da ih kao izbrisem i pise da je poruka izbrisana i kad sledeci put udjem na stranicu da je nece bit, medjutim i dalje stoji Nije neki problem Visnja da se ne zamaras i s tim ionako te slomismo, nego eto, samo da prijavim
Da li jos uvjek imat probeme s forumom... Meni se desava da mi jos uvjke treba desetak sekundi da otvorim prozor za post zanima me da li i vi imate jos uvjek taj ili neke druge probleme???
ocito ti yene nisu odale "tajnu" udji na moja RR pa na forum ...pa na poesavanja ... onda imas Brzina prikazivanja stranica ...imaju dva kvadrata ...zakaci taj pored kojeg nista ne pise... programer jos nije napisao "nevidljiva"
Ulaskom na bilo koju temu o kuhanju, u prozoru desno se albumi i videa vide, a forumi ne... tj. ne vidim posljednje objave i onaj spisak na dnu s tri opcije gdje su promijenjene rasprave...
Sad udjoh da vidim "detaljnije"... albumi su pod opcijom forumi, video pod opcijom albumi, a opcija video je prazna...
Kako da izbrišem poruke...? Maloprije sam tri, četiri puta poslala istu, jer sam mislila da nije prošla...Kod mene je konekcija ok.
i kod mene je ovako, sad sam 3x pisala sedmični jelovnik
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.