Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage zene ja sam jedva usla na RR, prvo mi 3-4 pun nije ıtvorilo nista isto ono kao kad nema interneta mi je pokazalo. kad se otvori da vidis cuda sve natrpano jedno na drugo nikakvog reda Sad da me pitate kako sam usla ne bi vam znala reci
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
mene stalno odjavljuje samo sto se prijavim,kad pogledam gore lijevo PRIJAVA
potpisujem... i cim objavim post, ako uspijem, odjavi me takodjer
potpisujem
ovo mi jedno peti put da se prijavljujem, polako me strpljenje napustaaaaaaa
meni se isto dešavalo juče, ja napišem post a ono eror, prijavi se ponovo
isto je i kod mene
hvala Bogu pa da se jos nekome to desava...ja sam se zalila prije 20-ak dana...dva puta niko nije prostom mrdnuo da mi odgovori a ne da se uradi nesto po tom pitanju... valjda ce sad kada je vise slucajeva nesto da se uradi...
cure znam da vam je problem ali ja radi vas vidim svjetlo na kraju tunela :) i da ne gubite postove uzalud,prije nego potvrdite objavu kopirajte post za svaki slucaj
Anketa
ad mlijeka lamkovici
vidim na trzistu ima mnogooo opcija za AD mlijeka i svako mi daje drugaciji savjet. kojim ad mlijekom hranite bebicu?? ja sam probala topfer i za sad je ok ali me interesuju vasa iskustva :) hvala!
Aptamila (55%)
Hipp (23%)
Topfer (2%)
Bebimil (7%)
Babylove (3%)
Nestle (10%)
Broj svih glasova: 144
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!