Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni fercera dobro... klemzi ako i do ponedeljka bude isto javi mi na pp da o tome obavjestim programera ... garant nešto u tvom profilu nije zakačeno kako treba... jesi li to provjeravala?
Hvala Višnja na odgovoru, pokušala sam provjeriti na svom profilu da nisam nešto slučajno isključila, ali meni se čini da je tamo sve ok! A vidiš ovo podebljano, u tome i jest problem, ne mogu poslati pp, samo mogu odgovoriti na porku koju sam dobila od nekog! Obavijestit ću te ovdje ako se stanje ne popravi, ok?
The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1:
You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+:
Select "Edit" from the browser Menu bar
Select "Preferences"
Double click on "Advanced"
Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+:
Select "View" from the browser Menu bar
Select "Internet Options"
Select "Security" tab
Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
Select the "OK" button on the "Security" window
Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.
Problem #2:
Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.
meni se cini da mi se prestalo desavati da poruke odu ne povrat...ne znam mozda sam jako brza pa mi ne istekne sesija ili je to ona luda sreca da kad kopiras post on bas prodje je li se jos nekome sve vratilo u prvobitno normalno stanje ?
Stvarno mi nije jasno šta se ovo dešava sa forumom;izbacujeme svakih 10min.javlja se omo We where sory itd i kad pokušavam da napišem post na nekoj temi izbaci me i pojavi mi se kao početna stranica RR u prostoru za pisanje poruke Ako neko može da mi objasni o čemu se radi.
Meni je čudan, od jučer me nešto zeza i primjetila da je sve čudno . Ali evo Višnjica se javila da će se to regulisati. jučer sam stvarno bila luda,niti sam mogla čitati niti napisati šta :( ali proćiće ... Brzo će to programerka riješit jupppiii
1. vec neko vrijeme imamo problem sa postovima koji odu u nepovrat... 2. desava se da vas izloguje bez vase zelje iako vam je zakaceno zapamti me na racunaru... 3. da vas izloguje a onda ne prihvata pawsord pa treba traziti drugi pa i taj drugi zakoči... zanima me koliko vas ima ovaj drugi i treći problem!!! i da li se nekom ko je imao ove problem vec sredilo? Hvala!
1. vec neko vrijeme imamo problem sa postovima koji odu u nepovrat... 2. desava se da vas izloguje bez vase zelje iako vam je zakaceno zapamti me na racunaru... 3. da vas izloguje a onda ne prihvata pawsord pa treba traziti drugi pa i taj drugi zakoči... zanima me koliko vas ima ovaj drugi i treći problem!!! i da li se nekom ko je imao ove problem vec sredilo? Hvala!
Desavalo mi se ovo pod brojem dva prosle sedmice. Onda nisam imala internet i sad je sve uredu, ako ne bi opet pocelo.