Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene ne izbacuje ali negdje ne mogu da ostavim post,pojavi se greska neka,i nekad ne mogu da otvorim stranice,uzasno je sporo itd...
Joooj citavo jutro se trudim da udjem na forum a zadnjih pola sata da napisem ovu poruku...Jel mi to imamo samo jednog programera???Ili se ovako tjera raja sa foruma Nedaj Boze da mi treba savjet hitno....
A nista,moramo se naoruzati strpljenjem i nadati se da ce se uskoro rijesiti problemi sa forumom. Koliko sam skontala,problem je sa svim RR forumima ne samo na RR.ba
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
ako danas ili sutra imate problem sa RR molim da mi ovdje napišete... još uvjek imate problem sa greškom prilikom slanja postova? sporo otvaranje? nemogućnost ulaska na RR??... dakle molim da se jave samo oni koji imaju problem... Hvala!
meni se često kad napišem post pojavi sljedeće (a post naravno ne prođe):
Meni se javlja ovaj problem:napišem post ili dam komentar na anketno pitanje i automatski me odjavi sa foruma . Prije neki dan nisam napisala nikakav komentar već sam išla sa teme na temu i odjavi me. Nerazumijem u čemu je problem
ako danas ili sutra imate problem sa RR molim da mi ovdje napišete... još uvjek imate problem sa greškom prilikom slanja postova? sporo otvaranje? nemogućnost ulaska na RR??... dakle molim da se jave samo oni koji imaju problem... Hvala!
meni se često kad napišem post pojavi sljedeće (a post naravno ne prođe):
meni se ovo javi ako sam npr logirana duze tj. ako imalo duze tipkam post vrlo vjerovatno da ce me izlogirati sa foruma i ima jos nesto sto mi se zna pojaviti ali dok upecam pa da postiram. Tako da sad prije postiranja kopiram post, ali nekad zaboravim
curice tetine obično se dešava tako i to je normalno... al meni se dešava svakih malo...bez nekog posebnog razloga... pa mi zato treba da vidim jel se i vama to dešava jer sam dobila informaciju da se stvar normalizuje a ja to još nisam baš primjetila... pojavljuje se i ovo isto
Ja već jako duugo ne mogu da pošaljem pp, mogu je primiti i odgovoriti na primljenu, ali ne mogu prva poslati Može li mi neko pomoći, please!? Hvala
meni se redovno desi...mozda je do browsera...moram probati Internet Explorer...inace sto me nervira je da mi log in kratko traje dok se okrenem forum me izbacio i moram se stalno logirati