Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
otiđi u svoj profil i na dijelu Privatne poruke ...zakači sve da uvjek vidišto što je ponuđeno... meni je lično to otkačeno da ne vidim... možda je i tebi...
Samo da prijavim evo mene na drugom kompu....jedva sam dobila opciju prijavi se...ne znam vise ni na sta sam kliknula...samo mi je davalo opciju postani clan...a i tamo kad odem nije mi davalo opciju prijave
nemogu otvoriti pp imam nekoliko primljenih neznam ni od koga a nebi da pomisle da necu da odgovorim,ali neotvara stranicu samo do pola da bi usala na "moju ringeraju" moram otvoriti neku temu ili nove rasprave tako otvorim nekako inace sve se na pola otvara
Joj meni ovaj panel sa strane sto pokazuje aktuelne teme nista ne opdatira, a i kad se desi vidim samo po neke tj pola preskoci s tim i mene samu... Pa ja kliknem ispod na nove rasprave, pa na zadnje poruke isto...uopste ne pokazuje moje zadnje aktuelne teme..mislim na kojima sam pisala...a vidim pisete markec na magistralnom a dze su nam oni ostali fini momci???
Jasmin izvini sto ne odgovorih juce...ti problemcici se nekad desvaju da bas i ne znam razlog...a onda se sve samo od sebe regulise... da li jos uvjek imas problem?
I meni je spor, pojavljuju se errori gdje god da kliknem i fali mi funkcija, ne mogu da vidim zadnje teme gdje sam tipkala, onaj panel gdje se vide zadnje teme ne opdatira nikako...Ne mogu se ni odajviti ni prijaviti