Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I meni... užas...fakat nema šanse da bilo šta otvorim i pošaljem poruku
I ja sam glasala na sve vec glasane anketice.ali ja imam drugi problem, ne mogu da potvrdim odgovor tj ne potvrdjuje vec me izbaci i pise stranica ne postoji....Pa moram sve Jovo na novo, pa po nekoliko puta..To mi se desava samo na rr...Zato me nema da mahalam...
Win.vista, IE 7 i m.ff xp.IE8 na drugom... Na oba kompa sam pokusala, isto, inace mi je rr veoma spora u zadnjih par dana, jeli radi Marka ne znam ali nesto jeste...
< Poruku je uredio MarinaDK -- 19.9.2010 2:03:06 >
Ja bih zeljela staviti sliku na profil ali ne mogu jer svaki put kad kliknem Moja ringeraja uopce mi ne prikazuje opcije npr: moj profil, moje poruke vec me stalno vraca na pocetnu stranicu..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
I ja sam glasala na sve vec glasane anketice.ali ja imam drugi problem, ne mogu da potvrdim odgovor tj ne potvrdjuje vec me izbaci i pise stranica ne postoji....Pa moram sve Jovo na novo, pa po nekoliko puta..To mi se desava samo na rr...Zato me nema da mahalam...
A ja se pitam sta je sa tobom...trazim te na temi forumasice gdje ste