Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
danas, svaki put kad kliknem na odgovori mi se pojavi da mi je sesija istekla i da se moram opet logovati iako nisam dugo bila na nekoj odredjenoj temi logovana... ne znam je li to mozda sto se nisam dugo jvaljala na RR ili... ?
nemam problem sa forumom ali sam imala sa tastaturom kada sam kucala na temi "porodilište Tuzla" pa zamolila bih da se izbrišu ona 2 moja posta prije zadnjeg
Ne mogu da posaljem pp na vise primaoca odjednom Samo se izbrise sve sto sam napisala,i kad kucam pp kad dodjem do kraja onog prozorcica nece da se dalje mice vec ostaje na onom zadnjem redu na kraju prozorcica,ne znam kako da objasnim Valjda me razumijete
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Ne mogu da posaljem pp na vise primaoca odjednom Samo se izbrise sve sto sam napisala,i kad kucam pp kad dodjem do kraja onog prozorcica nece da se dalje mice vec ostaje na onom zadnjem redu na kraju prozorcica,ne znam kako da objasnim Valjda me razumijete
Ima li ikoga?
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
ima, ima ali se niko ne javlja sa sličnim problemom... evo sad cu da vidim da li se meni to desava... dacu programeru tvoj nick..on ce ti uci u profil i vidjeti ima li problem
danas, svaki put kad kliknem na odgovori mi se pojavi da mi je sesija istekla i da se moram opet logovati iako nisam dugo bila na nekoj odredjenoj temi logovana... ne znam je li to mozda sto se nisam dugo jvaljala na RR ili... ?
opet isto da mi je bar da znam da li je do mene "ovamo" ili do mene "tamo" mislim je li do mog compa ili nesto ne stima sa mojim profilom?
Možda nisam trebala da pišem baš na ovoj temi, ali moram negdje pitati. Što mi štrči ovoliko desno ovaj kvadrat sa avatarom i podacima? Nedavno sam promijenila avatar - funkcionisalo poslije sve kako treba, onda sam maloprije to primijetila poslije jednog posta, pokušala da promijenim veličinu avatara i ništa opet.