Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, mozete postaviti ticker, doduse pojavit ce se ispod vaseg nick-a( a mozete videti tako sto idete na suncicine objave i spustite strelicu misa na moj nick i izaci ce ticker) Uradite sledece: -idete na www.lilypie.com -oznacite koji ticker zelite -idete na input text -ispunite obrazac i stisnete create ticker -posle toga iskopirate tekst koji stoji u prozorcicu koji se zove HTML Used for web, email and forums that allow HTML. -odete u svoj profil i ubacite tak tekst u prozorcic dodatni opis..
i ja sam preko croma .i vidim ja ovaj tekst i tamo nego ne mogu da odgovorim na toj temi(mogu samo da je čitam,kužite)a kad kliknem na odgovori piše mi da se prijavim a ja prijavljena. a imam pitanja u svezi tikera.al nema veze.briga me tiker nego eto...
i još nešto,što se tiče ovog teksta sa uputama,idite tu,označite to... meni to uopće nije pomoglo,kao da veze s vezom nema,nego sva sreća znam engl.pa sam sama skontala.a to nije uopće ovako kao što ovdje piše.
i još nešto:tko hoće tikere nek požuri jer od 1.9. se stranica gasi ,ali će tikeri onima što su ih već napravili ostati
< Poruku je uredio milenium -- 13.8.2010 1:28:41 >
Hmmm... mislim da cu morat brisati mileniumov profil
Salu na stranu, mozete li mi opisati sta radite otkako dodjete na RR? Ja nemam nikakvih problema (sve mi fercera ). Evo ja sta radim:
1. Odim na RR i se logiram. 2. Odim na link od ovog foruma. 3. Kliknem link i me uredno posalje na stranu (jos sam logiran).
Ovo sam proverio na Internet Explorera 8, Firefoxa 3.6.8, Chrome 6, Safari 5.0.1 i Opera 10.61
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
poslala sam problem Marku...
a što ba Marku,što nisi Zoranu
Markiša,imam ti ja 10 Marka u obitelji,i popeli su mi se na vrh glave,dosta mi je više Marka(osim ako su učinkoviti )
idem ja sad vidjet radi li to.
e da ja ulazim na rr tako što u google ukucam samo slovo r i odmah mi ponudi rr jer nju najčešće koristim.i to je to,odmah sam na raspravama,ne moram se prijavljivat
-nama više teme pa da,najlakše je tako,izbrisat temu kad se ne zna popravit
< Poruku je uredio milenium -- 13.8.2010 15:10:25 >
ja napisala post i kad odem na zadnje rasprave piše mi da je Iceman napisao post u toliko sati, kad kliknem na to vidim da je to ustvari moj post , a Icemana ni blizu
Vinja pomagaj!!!! Teko mogu otvoriti ijednu temu na forumu......kad piem i objavim poruku slova mi se izgube a neda mi urediti postove....help please...