Maleno85 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (30.11.2010 20:04:37)
|
E Gagach sve si nadoknadila ovim postom, svaka cast, ne znam ko je samo mogao reci da si se ulijenila [sm=smiley36.gif] Kod tebe problemi sa kg i kod mene su, ali kod mene padaju, ne rastu [sm=zmeden.gif], ali valjda od povracanja, nadam se da ce uskoro poceti da rastu, pa da se i ja malo zaokruzim mimo stomaka. Inace sam uvijek bila mrsavica, sa veelikim grudima, sada imam malog stomu i jos vece grudi [sm=jezicek.gif] Gagach, sa toliko sam se bakterija borila da me jos samo mogu krokodili iznenaditi [sm=smiley1.gif]. Jedno vrijeme mi je urin bio sterilan i nadala sam se da cu ga odrzati u trudnoci, ali ne da se. Platila sam cijenu sto uvijek moram na WC, pa ne biram mjesto kad sam van kuce, kad me stisne ja moram i dzaba..il u gace ili u neki WC, pa kakav god da je, a nijedan nije cist od lokala do restorana, a o javnim WC-ovima da ne pricam. Najmirnija sam kad ne mrdam iz kuce[sm=smiley19.gif] Balasgirl, evo zamisljam taj osjecaj za mazenje, a dok ga ne dozivim mazicu trbu, i to je nesto[sm=smiley1.gif]. Sad sam se vratila iz kupovine, kupila sam extra trudnicke hlace u Azel France-u i to samo za 15KM, smijesno, a hlace su bas bas dobre. I neke helanke za kasniju trudnocu i one su super a samo 5KM, ja ostala bez teksta. Hlace imaju negu gumu i dugmice i mozes da pomjeras velicinu, ma extra. Eto sad vas pozdravljam pa se tipkamo kasnije. Veeeeeeeeliki ljubac za sve drage [sm=nosecka.gif] i naravno nove mame koje nam se redovno javljaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|