Maleno85 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (1.12.2010 11:35:40)
|
Zdravo drage moje[sm=nosecka.gif] Ja nocu ne mogu da spavam, pa ujutru sebe malo pocastim[sm=smiley36.gif] M.i.n.o. spremam se jos malo cu po nalaz urinokulture, bice gotov oko 13h, pa cu se javiti poslijepodne da vam kazem sta pise. Vani je jaaaaako hladno, bas je neko vrijeme bez''ze, ali ubundacu se i polakice :-) BUKICG zelim ti dobrodoslicu,zajedno sa ostalim curama. Medi cestitam, nisam ni sumnjala u tebe. Admiraaa, zelim sva najljepse tebi i tvojoj curici, da se ti sto prije oporavis i da uzivate. adne, kod mene secer nizak, cekam da vidim sta ce mi za to reci, mozda da jedem puuuuuuuno slatkisa, to mi nece tesko pasti[sm=bravo.gif] belmice, ja zivim u Banja Luci, tako da sam hlacice kupila ovdje, ali mislim da bi ih trebali imati svugdje, valjda je to sve ista roba. Gagach moja, jos povracam, i nadam se da sam ovaj mjesec dobila bar jednu kilicu jer ce me doktorica u top strpati[sm=smiley13.gif] Sad vas pozdravljam, ljubim i grlim i pisem vam kasnije [sm=smiley1.gif] Cuvajte se!
|
|
|
|