sarah -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (29.11.2010 16:10:45)
|
Hello trudnjace, kako ste? Vidim pravo ste neaktivne, i sama sam vam takva [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ja sam isto ko i Rimljanka prehladjena, bas me odjednom uhvatilo, od petka sam bolesna. Istovremeno me pocelo boliti i grlo i glava i svi misici, cak sam imala malo i temperature. Nisam danas isla na posao, bolje mi je ali me jos grlo boli. Sto ce tice sutrasnjih vjezbica nisam sigurna hocu li ici, sve zavisi kakva budem. Cula sam se sa Larom, ona sutra ne moze na vjezbe. Idete li vi ostale, Vilo, Rimljanko, Gagach? Medi, sretno ti ove sedmice sa ispitima, da ih polozis aBd. Adne, nisam upoznata bas sa tom procedurom oko bolovanja i ostale papirologije a i meni ce aBd trebati. Ali ono sto pouzdano znam a to je da ti ne moze tvoj privatni doktor otvoriti bolovanje, nego moras u drzavnu ustanovu. E sad da li to mora biti ginekolog iz Doma zdravlja kojem pripadas ili ti bolovanje moze otvoriti i tvoj dr. opste prakse to provjeri. Mina, naidica, sunce, Cickolini, mala20, neda30, almaa.... i ostale, puno pozdrava...
|
|
|
|