|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
22.11.2010 17:11:37   
marci
Rose draga vidim da si mi se ti porodila ćestitam ti na malom curetku,zaslužila si koliko si jadna išćekivala ko i ja što još išćekujem.Nadam se da je bebicauser posted image dobro i nek je sad dragi bog stalno uz nju i ćuva je.Vidim da je imala žuticu i bila u bolnici a sad je hvala bogu sve u reduBitno da ti se želja ostvarila i bebica je kraj tebe.user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2301
22.11.2010 17:34:29   
gagach
mina aaaaa jos jedan deckicuser posted image user posted image user posted image  e vala bas mi j drago sto ti je rekla spol napokon!!!! sad navali na plavo hehehhehe

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 2302
22.11.2010 17:52:53   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach

mina aaaaa jos jedan deckicuser posted image user posted image user posted image  e vala bas mi j drago sto ti je rekla spol napokon!!!! sad navali na plavo hehehhehe

Boga mi ce moja curica imati da bira... Nego buduce mame i lijepe svekrve potrudite se! :))))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2303
22.11.2010 19:34:49   
sarah
Evo i mene drage moje user posted image
Hvala vam sto pitate za mene. Dobro sam, sve je ok hvala Bogu, samo me nije bilo ovih dana. Malo sam hodala.
Kako ste vi?
Ovaj moj maleni se mrda sve vise, sinoc me pravo mlatio. Ne znam ko ga tako vaspita user posted image .
Laro, gagach, Vilo, Rimljanko, vidimo se onda sutra, i ja idem na vjezbice. Samo koliko sam upratila vi necete raditi vjezbe nego samo slusati predavanja. Nema veze, gledajte u mene i valjajte se od smijeha user posted image
Puno pozdrava za sve i saljem vam puno user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2304
22.11.2010 20:18:29   
mala20
Hej cao opet ja user posted image
imam 1001 pitanje user posted image
da li vam se desavalo u pocetku trudnoce da vam se naglo zanesvijesti i poslije toga da je sve normalno kao da vam prije 3 min nije bilo vruce, crno pred ocima i to?
puse svim user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2305
22.11.2010 20:59:40   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: gagach

Boga mi ce moja curica imati da bira... Nego buduce mame i lijepe svekrve potrudite se! :))))

Hehehehehe sto me nasmija zeno draga.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 2306
22.11.2010 21:04:35   
sunce27
m.i.n.a. super neka si saznala spol bebe, bas mi je drago, a naravno i zbog nalaza da su ok. Laro, ti si prava vrijednica. Rime, ipak si se nakanila otici doktoru, eh takvu sam te navikla a ne da kazes da ti je mrsko. Napokon sam vidjela moga malenog sestrica, maleni moj med, jos sam pod utiscima, nista ljepse nema od malenih bebica.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2307
22.11.2010 21:16:18   
sarah
IZVORNA PORUKA: mala20

Hej cao opet ja user posted image
imam 1001 pitanje user posted image
da li vam se desavalo u pocetku trudnoce da vam se naglo zanesvijesti i poslije toga da je sve normalno kao da vam prije 3 min nije bilo vruce, crno pred ocima i to?
puse svim user posted image

Meni se jednom desilo, mislim u 3. mjesecu trudnoce, da sam se zamalo onesvijestila u busu, samo mi se zacrnilo pred ocima. Cim sam izasla na zrak bilo mi je bolje. Sve je to normalno, naravno ukoliko se ne desava bas cesto.
Sunce, cestitam na sestricu, da bude ziv i zdrav. Vidjeces koliko se voli sestric, ja imam jednog i jako sam vezana za njega.

(odgovor članu mala20)
Neposredna veza do poruke: 2308
22.11.2010 21:20:18   
sunce27

IZVORNA PORUKA: sarah

Sunce, cestitam na sestricu, da bude ziv i zdrav. Vidjeces koliko se voli sestric, ja imam jednog i jako sam vezana za njega.

Hvala ti draga moja, imam sada 2 sestrica i volim ih svim user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2309
22.11.2010 21:52:27   
m.i.n.a.
Vece...
Mala i ja sam imala te faze...npr.u trolejbusu jednom,nekad u nekom centru gdje klima ili mjestima gdje poveca guzva...jednostavno zacrni i osjetim skroz malaksalost...oduse kod mene je bio malo nizak secer pai se to javljal zbog toga..ali mislim da je to nesto sto se desava u trudnoci,naravno ako nije cesto previse nije neki razlog za uzbunu,mada opet ti sama sebe poznajes..ja uvijek sa sobom imam flasicu vode i nesto slatko za svaki slucaj jer znam koliko je ruzan osjecaj...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2310
22.11.2010 21:52:49   
vila.vilica
pepe moje bebeljuce...evo da se tuspasim..
imam jedan zalogaj negdje u jednjaku nije uspio da sidje i nikako ne mogu da ga "zajmim" i stvarno me strah da se ne udavim kad legnem spavatuser posted image
Danas sam vadila krv iz obje ruke user posted image jedno za laboratorijski nalaz + urin, a drugo je ono moje za antititar test. Ovaj drugi nalaz ce mi biti sutra i nadam se da ce sve biti ok...malkice me strah.

i konacno da vam kazem kakvu sam ludu srecu imala jucer kod mame na rucku...drage moje na mene se sručio trodjelni viseci u kuhinji user posted image user posted image user posted image sva sreca u nesreci je bila ta da sam mu licem bila okrenuta pa sam na vrijeme reagovala tako sto sam ga PAZITE SAD posla zadrzati da ne ljohne ravno na mene vec da pada malo sporrije (pri tome je sve iz njega padalo po meni)..osim sto sto sam dobila udarac po bradi i raskrvarila u ustima, mali udarac po nosu, ramenu i prstu, nesto me okrznulo i po stomaku..što je svima najteže palo..ali domalo se bubica oglasila pa mi je bilo lakseuser posted image

Na kraju sam se najvise prepala kad sam shvatila koliki sam teret "ponijela" da bih ublazila povrede koje su me zasigurno cekale.

Cuvajte se zenice!

p.s. ide li neko na vjezbice sutra? Ja bih trebala, ali posto smo muzic i ja kupili krevetic neki dan, rekli su nam da ce nam ga donijeti u pon ili uto. popodne, pa nisam sigurna kad ce me zovnuti,

pusice svima redom...user posted image

Neposredna veza do poruke: 2311
22.11.2010 21:54:23   
vila.vilica
ovaj moj ticker je nesto zaglavio na šestom mjesecu..ili moja računica nije dobrauser posted image
a svašta može biti nakon udara od jučeuser posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2312
22.11.2010 21:59:14   
Rimljankaa
Sunce,zar nisam upravu? Hehehe,neka se spremaju...

mala20,nije to nista opasno,ali vrlo je moguce da si malokrvna i da ti je zeljezo slabo. Uradi nalaze pa prekontrolisi...

Moram pitati ove iskusnije trudnice,danas popodne me pocelo pomalo boliti dole pri dnu stomaka,narucito s desne strane. To me nekad prije znalo pomalo zaboliti kad trebam dobiti,ne znam sta je sad?
Kad sma se vratila s pregleda pocelo da me boli,kao dole pri dnu,ispod stomaka s desne strane...valjda je tu jajnik (koji sam lajik-grozno),da li je to opasno?????

Sva sam isprepadana,samo osluskujem....

Neposredna veza do poruke: 2313
22.11.2010 22:02:23   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

ovaj moj ticker je nesto zaglavio na šestom mjesecu..ili moja računica nije dobrauser posted image
a svašta može biti nakon udara od jučeuser posted image

Vilo i meni se tako oduzi... Nikako da prebaci u slijedeci mjesec...POlako... :)

Neposredna veza do poruke: 2314
22.11.2010 22:10:54   
gagach
a draga vilo sta te snadje...to je nesto sto bi se mozda meni desilo...user posted image salu na stranu super si prosla...moglo je svaasta biti nedaj Boze...mi trudnice smo stvarno pehovi...mene je vise stid da pricam sta mi se desava...user posted image  nadam se da te ne boli previseuser posted image

na mene se svalio metalni drzac za peskire u hotelu na Vlasicuuser posted image user posted image user posted image  ovaj put sam prosla bez povredauser posted image

vidimo se sutra na tim vjezbicama...hocete da se nadjemo ispred skerliceve ?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 2315
22.11.2010 22:16:27   
vila.vilica
rimljanko...ma hajmo se naci na spratu gore..doce i moja rodica konacno..nagurala je u 38 sedmicu haman i tek dolazi prvi put..jedva sam je nagovorila cccc
ja ne znam kako ti izgledas..a sega je malo ono zagledati one trudnice i nagadjati ko bi mogao biti kouser posted image
znam gagach, laru i sarah od ovih sto planiraju doci, pa ako njih znas onda cemo se lako skontati :)
btw mene ces prepoznati po crvenom nosu user posted image

jedino me moze zeznuti taj krevetac ako mi kazu da ce doci, pa da ne mognem na vjezbice, a bas sam pozeljela malo da sjedim sa debelim zenicamauser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2316
22.11.2010 22:18:30   
vila.vilica
Boze Boze kod mene je i vid zigleda prolupo...mislila sam da je rimljanka pisala za vjezbe a ne gagach :)
e za nas je lako gagiceuser posted image ja radim do 4 taman dok se uzverem bude blizu pola 5, nemojte se smrzavati vec idite pravo gore i zauzmite kotu da uletite prve da se fino montiramo i naslonimo na lopte user posted image

Neposredna veza do poruke: 2317
22.11.2010 22:35:23   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: marci

Ma evo me draga samo se nisam mogla javit bila sam kod mame dok je suprug bio na putu,nažalost još se nisam porodila trudnoća mi je za tjedan dana na kraju bila manja bila sam ti sva u šoku tako da mi termin nije bio 8 11 nego 15 11.a danas mi je na kraju toćno opet kako sam prenjela 41 tjedan i ako do ćetvrtka sad ništa ne krene ostajem u bolnici mtako da neznam šta da vam kažem nije ni malo lako ovo išćekivanje.I pozdrav svim bebelicama koje su pitale za mene i one koje su se porodile.user posted image user posted image

Marci i kod mene termin bio 14.11. kaze dr. imam roka do 28.11. da se porodim inace ce provocirati.
Sretno ti draga...

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 2318
22.11.2010 22:42:50   
Admiraaa
A Vilo draga  dobro si ti prosla kako opisa to padanje. pa stvarno umjesto da se okrenes bjezat s tog mjesta ti uhvatila visecu drzati.ccc
Bitno je da je bebica ok. proce crveni nosic.

Cuvaj se draga i nadam se da neces vise zapadati u takve situacije.....

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2319
22.11.2010 23:19:59   
Rimljankaa
Vilo,ma omaklo se u trudnoci....  :)

Prepoznacemo se nekako.. Mada sam vam ja jako losa u tome.. Slabo pamtim ljude i face... Lara me ima na FB,a vidjala me na nekim drugim vjezbama od prije,tako da ce me ona prepoznati sigurno...
Gledacu u nosice da te skontam,hahaha....

Kod mene je plava kosa,pa eto..bar nekakav orjentir...

Mene ovo boli dole...Na desnoj strani,ispod stomaka...Bas me brine?!user posted image

ne boli puno,ali bolucka..Isto je tako bilo prije kad bi trebala dobiti

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2320
23.11.2010 0:12:04   
rose

IZVORNA PORUKA: marci

Rose draga vidim da si mi se ti porodila ćestitam ti na malom curetku,zaslužila si koliko si jadna išćekivala ko i ja što još išćekujem.Nadam se da je bebicauser posted image dobro i nek je sad dragi bog stalno uz nju i ćuva je.Vidim da je imala žuticu i bila u bolnici a sad je hvala bogu sve u reduBitno da ti se želja ostvarila i bebica je kraj tebe.user posted image user posted image

hvala marci da se i ti uskoro obradujes svojoj bebi i da ti bude ziva i zdrava user posted image ja sam svoju navodno prenjela 6 dana a kad mi je pukao vodenjak i kada sam je nakon 10 sati rodila bia sva bijela od verniksa...kaze pedijatrijska sestra da je komotno mogla ostati u meni jos 7 dana...user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 2321
23.11.2010 0:13:11   
rose

IZVORNA PORUKA: sarah

Evo i mene drage moje user posted image
Hvala vam sto pitate za mene. Dobro sam, sve je ok hvala Bogu, samo me nije bilo ovih dana. Malo sam hodala.
Kako ste vi?
Ovaj moj maleni se mrda sve vise, sinoc me pravo mlatio. Ne znam ko ga tako vaspita user posted image .
Laro, gagach, Vilo, Rimljanko, vidimo se onda sutra, i ja idem na vjezbice. Samo koliko sam upratila vi necete raditi vjezbe nego samo slusati predavanja. Nema veze, gledajte u mene i valjajte se od smijeha user posted image
Puno pozdrava za sve i saljem vam puno user posted image user posted image user posted image

samo nemoj vilu do prozora...ne slaze se najbolje s trakastim zavjesama user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2322
23.11.2010 3:03:13   
marci
hvala draga znaći ti bi mogla u srijedu ostat u bolnici a ja u ćetvrtak ujutro možda se i sretnemo ko zna,di misliš rodit ja na merkuru.user posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2323
23.11.2010 3:06:53   
marci
user posted image ma da za nepovjerovat al dobro bitno da si nam se ti porodila a sve ostalo je prošlo,jel se ti dobro sad osjećaš a bebica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2324
23.11.2010 3:11:07   
marci
ups krivo ne sad u srijedu koliko si ti prenjela kak tebe tako kasno stavljaju ma to kao ide se porod provocirat sa 41tjedan i tri dana.a sta danas nije 23 ti bi prije mene trebala onda ne kužim.user posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *