Rimljankaa
|
Jutro drage trudnjace!!!! Evo i nas nakon vikenda.. Vikend u frci,pa se onda nestignem javiti,ali "uletim" da procitam sta ima novo... Ja danas imam pregled,a bas mi je mrsko po ovoj kisi ici. Trebam doktorici odnjeti nalaz urina,sto sma radila kad su me ledja boljela,pa po mojim procjenama je uredan hvala Bogu,nema bakterija. Bas mi je mrsko ici po ovoj kisurini... Grozno je vrijeme... A opet frka i sta cu obuti i obuci... Pred kraj stomak brzo raste,onda nesto obucem-moze mi,opet to probam za nekih 7 dana vec me stisne... Sad cu morati na kaputicu dugmice pomjeriti,prije nego krenem ili da hodam raskopcana,hahaha.... Pricali smo o flasicama posljednji putneko je za Avent neko ne.. Nisam jos nista kupila,pa cu vidjeti... Mozda s flasicom sacekam,a kupim samo cuclu...Pa kad se bebica rodi,kupicu nekakvu.. Ne znam da li bi Chicco,Avent ili Nuk. Izgleda da niko ne moze reci tacno koja je najbolja,nego da zavisi od bebe do bebe... Pa ne znam ni ja sta bi?! Esmina,sretno danas!!!!!! Da bude sve u najboljem redu i jedva cekam da vidim slicice malog pisonje... :))) Nesto nisam upratila da li se poradjas na CR ili prirodno? Palachinken dobro dosla!!! To ziganje je normalno,i ja sma ga imala na pocetku trudnoce..Povremeno nekad prozigne i to je to... Ako jos neko trazi trudnicku gardarobu,mogu preporuciti Tradeli u Kiseljaku. A imaju i za bebe robice..Nije nesto posebno,ali se moze izabrati ponesto... Trudnickih hlaca i tunika imaju bas prilicno i cjene nisu skupe. Ja sebi nisam kupovala,jer sam pred kraj pa mi se vise ne isplati kupovati...Strpicu se s ovims to imam. Ali vi koji ste na pocetku trudnoce obavezno trebate otici,bas ima svasta... Gagach,ja cu poceti piti to maslinovo ulje kad udjem u 9. mjesec ako Bog da. Ma nije ono meni toliko gadno. Izdrzacu nekako..Kasikicu mogu popiti,nece mi nista biti... Admira je nova Mima Shis,hahahahahahaha------ Bebica se bas lijepo ugnjezdila u maminom stomacicu.... Sretno,svaki momenat moze da krene... Pa da prodje sve u najboljem redu! :))) Taurus,i mene je jedno vrijeme hvatalo to nespavanje u ranu zoru... sad ja super spavam,ali muz nikako.... Moje hrkanje postaje nepodnosljivo,a mene je stvarno sramota.... Jutros se zalio,sta cemo ako ne prodje nakon poroda?! Hahahha.... Stvarno prije nikad nisam hrkala,ali sad kaze on da je katastrofa.... Naidice samo neka lupeta! I moja se djevojcica bas stalno javlja... Malo lupa,a malo se gura...:) Postaje joj izgleda tjesno :) Cickolini dobro dosla!!! Na pravom si mjestu,samo nisi trebala cekati do sad,nego se ranije javiti... Poljubac bebici u stomi... :) Sunasce,drago mi je da je seka dobro i bebica... kako si ti? Pokretnija sad malo? Aktivnija? :) Cvjeticu hodalo se,nego sta... manje sma kupovala..Necu sad vise nista od odjece,osim za sebe sto moram kupiti i ov jos sto mi je ostalo za bebu od kozmetike,duseka i ogradice--- Ne znam je li pametno sad da kupujem onu vrtesku iznad krevetca,jer kazu da se beba u pocetku moze da plasi nje?! Mozda ond ai to saceka.. :))) Poljubac za sve A ja jos malo trebam ici na pregled,bas,bas,bas mi je mrsko po ovom vremenu..... Uh...
|