|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
22.11.2010 10:28:14   
Cickolini
Pozdrav,

ja sam nova  i ne znam bas i je li mi mjesto ovdje jer mi nasu curicu ocekujemo tek 20.01.2011, ali nisam mogla cekati januar da se ukljucim
  user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2276
22.11.2010 10:40:53   
Almaa
Cickolini, dobro dosla i naravno da ti je mjesto ovdje, jer ovdje ima trudnica u razlicitim mjesecima trudnoce od prvog do devetoguser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2277
22.11.2010 10:41:14   
BlackSwan
Hvala vam, drage moje: mala 20, sunce 27, gegach, mina i neda30 na dobrodoslici i rijecima podrske, sigurna sam da ce biti puno lakse i zabavnije prolaziti kroz sve sto je pred nama kad imamo jedna drugu.
Sto se tice krvarenja, izbezumilo me, tim prije sto sam prvi put user posted image , i sve je teklo kako treba, dok nije iznenada krenulo, ali nije bilo bas blago krvarenje, vec dosta jako, tako da sam  3 dana zaglavila u bolnici zbog prijeteceg pobacaja. Mislila sam tu je kraj, ali hB, stalo je, onda sam malo duze imala smedji iscjedak, sto opet nije bezazleno, ali se ispostavilo da sam imala hematom, ali je bio smjesten ispod ploda, koji ga je svojim rastom doslovno istisnuo van. Sreca pa nisam imala nikakvih bolova, cak nisam morala ni strogo mirovati, inace bih poludjela da sam samo lezala i razmisljala o tome.
Sad, hB, nemam nikakvih problema, sem povremenih nesanica (kao sinoc, kad sam dezurala do 3.00 ujutro, dok bez problema uspijem zaspati po 3 puta u toku dana user posted image ) i malo mi je tesko disati kad legnem navece i to je sve. Samo sam totalno euforicna, smijem  se k'o nikad u zivotu i visim pred ogledalomuser posted image .
Svima vam zelim sve najbolje, da sto lakse izgurate do kraja i ostanete tako pozitivne!!! Thumbs up, ladies!!!

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 2278
22.11.2010 10:53:53   
Cickolini
Hvala puuuno, drago mi je da sam na pravoj "adresi" .... ovo mi je prva trudnoca, a inace sam se pocetkom godine preselila u Holandiju pa me malo strah kako ovdje sve to funkcionise jer se vecina poradja kod kuce s babicom. Ja sam navikla na nas sistem bolnica, doktor i babica :) U svakom slucaju ja sam izabrala neki kao hotel za porodjaje odmah pored bolnice jer ukoliko dodje do komplikacija da mogu brzo da me prebace .... user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2279
22.11.2010 11:19:56   
sunce27
Cickolina dobro nam dosla. taurus, pa ti bas slabo spavas? Ma i ja sam muku mucila ali sada super spavam, ako se sta do kraja ne promijeni. m.i.n.a. javi nam kako je prosao pregled? Sta nam je sa Larom? naidice, gagach, Rimljankaa, Medi , mamin cvijetic sta se radi kod vas?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 2280
22.11.2010 11:22:51   
mamin cvjetić
Jutrić drage moje bebele ja malo da virnem šta se dešava pa opet odoh u horizontalu.Ja od jutros nikako da se probudim evo vam tapkam po ovoj tastaturi jedva sreća pa onako odokativno znam gdje su slova a da ne znam da moram da piljim u svako bome bi ih sve činimi se promašila i ovako možda koje fulim.
Cikolina dobro ti nama došla i naravno da ti je mjesto ovdje zajedno sa nama ima ti ovdje raznoraznih termina i trudnoća od prvog do devetog mj.Želim ti dobar provod sa nama i ugodnig svih devet mjeseci.
Black svan dobro došla i ti na ovo naše ugodno druženje.
Sunce super za seku kad izađe ljubi bebaća za mene ali samo ručice i nožice i da upitam a kako si ti šaljem jedan veliki zagrljaj i kiss.
Gagach ma ti se super provela odlično samo neka si se odmorila ono baš kvalitetno i da ti može trajati do idućeg vikenda pa opet negdje spraši i odmori se i za mene jer ja u zadnje vrijeme nemogu ni da se naspavam niti da se namjestim ni u horizontali ni sjedeći jedino da po vas cjeli dan stojim a to mi se ne isplati jer onda ličim na ćufticu.
Palachinken za žiganje ne sekiraj proći će jedino ako nastavi i bude intenzivnije onda pitaj za savjet svog ljekara u suprotnom biće žiguckanja u toku trudnoće i to bezazlenih naravno još sve smo prošle kroz to i to nam ne gine ni jednoj zato samo opušteno uživaj i mazi se sasvojom trbom koliko god možeš i uzgrev želim ti dobrodošlicu i ugodno druženje i djeljenje slatkih muka sa nama.
Admira ništa ti ne sekiraj sad će tvoja bebica u tvoje toplo i milo krilo puno sreće i šaljem puno poljubaca za tibu i zagrljaja.
Mino ženo bebela kako si ti nigdje te ti nešto u rijedila sa javljanjima da znaš da fališ kad se nejavljaš.
Laro jesi se izvukla iz obaveza i poslova jesi preselila mogla bi ti i malo ranije na godišnji vala si ga zaslužila i molim te uspori malo povuci ručnu ženo draga opusti se i uživaj pusa i za tebe i malu tibu.
Medi jesi se odmorila od gostiju i mina ti je dala dobar savjet ili se pošuti i nejavljaj ili se i ti nekome svali pa stvarno im nije fazon pa ti si u drugom stanju.
Sarah javi se gdje si nigdje te danima.
Esmina nam je jutros otišla neka joj bude sa srećom još jednom i da nam se što prija javi.
Rimljanko kako ti jesi opet šta novo kupila i jesi nam gdje hodala a za omekšavanje međice sam ti već pisala znači vježbice i mazanje bilo maslinovim uljem nevenovom ili bilo kojom dječijom dobro masnom kremom.
Taurus da sam znala da nespavaš mogle smo se družiti na kafici.Inače kako si ti jeli sve uredu.
Nedo i ti se javila kako si saljeću li tebe sove i napadaju li te baje od ove kiša ja uzgor spavam.
Naidice vidim i ti se boriš sa ovim vremenom kao i većina nas ma i jeste vala samo za spavanja i ničeg drugog.
Vilo kako ti duraš sa ovom kišom jesi i ti na pola koplja kao i mi.

Sve ostale drage bebele puno pozdravljam i šaljem puno poljubaca za mame i tibe i bebe a tatice će mo izostaviti .
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 2281
22.11.2010 11:30:55   
sunce27
Na ovako losem danu, ja se osjecam jako dobro, hvala ti sto pitas. Jedva cekam da vidim bebicu i da ga malo pomazim, mada me strah ali eto. Ljubicu ga svakako od tebe. Jesi bila na kontroli?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2282
22.11.2010 11:38:45   
Rimljankaa
Jutro drage trudnjace!!!!

Evo i nas nakon vikenda.. Vikend u frci,pa se onda nestignem javiti,ali "uletim" da procitam sta ima novo...

Ja danas imam pregled,a bas mi je mrsko po ovoj kisi ici. Trebam doktorici odnjeti nalaz urina,sto sma radila kad su me ledja boljela,pa po mojim procjenama je uredan hvala Bogu,nema bakterija.

Bas mi je mrsko ici po ovoj kisurini... Grozno je vrijeme... A opet frka i sta cu obuti i obuci... Pred kraj stomak brzo raste,onda nesto obucem-moze mi,opet to probam za nekih 7 dana vec me stisne...  Sad cu morati na kaputicu dugmice pomjeriti,prije nego krenem ili da hodam raskopcana,hahaha....

Pricali smo o flasicama posljednji putneko je za Avent neko ne.. Nisam jos nista kupila,pa cu vidjeti... Mozda s flasicom sacekam,a kupim samo cuclu...Pa kad se bebica rodi,kupicu nekakvu.. Ne znam da li bi Chicco,Avent ili Nuk. Izgleda da niko ne moze reci tacno koja je najbolja,nego da zavisi od bebe do bebe... Pa ne znam ni ja sta bi?!

Esmina,sretno danas!!!!!!  Da bude sve u najboljem redu i jedva cekam da vidim slicice malog pisonje... :)))  Nesto nisam upratila da li se poradjas na CR ili prirodno?

Palachinken dobro dosla!!!  To ziganje je normalno,i ja sma ga imala na pocetku trudnoce..Povremeno nekad prozigne i to je to...

Ako jos neko trazi trudnicku gardarobu,mogu preporuciti Tradeli u Kiseljaku. A imaju i za bebe robice..Nije nesto posebno,ali se moze izabrati ponesto... Trudnickih hlaca i tunika imaju bas prilicno i cjene nisu skupe. Ja sebi nisam kupovala,jer sam pred kraj pa mi se vise ne isplati kupovati...Strpicu se s ovims to imam. Ali vi koji ste na pocetku trudnoce obavezno trebate otici,bas ima svasta...

Gagach,ja cu poceti piti to maslinovo ulje kad udjem u 9. mjesec ako Bog da. Ma nije ono meni toliko gadno. Izdrzacu nekako..Kasikicu mogu popiti,nece mi nista biti...

Admira je nova Mima Shis,hahahahahahaha------  Bebica se bas lijepo ugnjezdila u maminom stomacicu....  Sretno,svaki momenat moze da krene... Pa da prodje sve u najboljem redu! :)))

Taurus,i mene je jedno vrijeme hvatalo to nespavanje u ranu zoru... sad ja super spavam,ali muz nikako.... Moje hrkanje postaje nepodnosljivo,a mene je stvarno sramota.... Jutros se zalio,sta cemo ako ne prodje nakon poroda?! Hahahha.... Stvarno prije nikad nisam hrkala,ali sad kaze on da je katastrofa....

Naidice samo neka lupeta!  I moja se djevojcica bas stalno javlja... Malo lupa,a malo se gura...:)  Postaje joj izgleda tjesno :)

Cickolini dobro dosla!!! Na pravom si mjestu,samo nisi trebala cekati do sad,nego se ranije javiti... Poljubac bebici u stomi... :)

Sunasce,drago mi je da je seka dobro i bebica... kako si ti? Pokretnija sad malo? Aktivnija? :)

Cvjeticu hodalo se,nego sta...  manje sma kupovala..Necu sad vise nista od odjece,osim za sebe sto moram kupiti i ov jos sto mi je ostalo za bebu od kozmetike,duseka i ogradice---
Ne znam je li pametno sad da kupujem onu vrtesku iznad krevetca,jer kazu da se beba u pocetku moze da plasi nje?! Mozda ond ai to saceka.. :)))

Poljubac za sve user posted image    A ja jos malo trebam ici na pregled,bas,bas,bas mi je mrsko po ovom vremenu..... Uh...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 2283
22.11.2010 11:44:59   
sunce27
Rimljankaa, ja sam moje dugmice vec odavno na kaputu pomjerila i vise ih nemam gdje pomjeriti user posted image a kako vidim ako jos budem 10 dana mogla da ih zakopcam bicu sretna. Super sam , dosta sam bolje volje i aktivnija sam naravno. Zeno, nisam od tebe navikla da cujem da ti je mrsko, nakani se vec nekako i idi doktoru kada si vec narucena.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2284
22.11.2010 12:03:11   
Lara83
Drage moje,
Nije me bilo par dana pa da se malo javnem...uglavnom evo sada sam se vratila s pregleda. Od sinoc me nesto zigalo sa lijeve strane pupka, skoro pa po sredini stomaka. Bila sam se uplasila jer mi je posteljica na prednjem zidu. Popijem apaurin ali nije prestalo. Jutros ustala opet boli, i ja se fino spremim i kod dr. Uglavnom sve je ok, nema kontrakcija, dovoljno plodne vode, posteljica ok, pa sam obavila i vaginalni pregled, i malo mi je grlic skracen ali nije nista strasno. Rekla mi je ako se bol nastavi da obavezno dodjem. Naravno opet mi je propisala rakete user posted image i Mg da pijem svaki dan. kod mene uvijek ''nesto''...
Felix draga hvala ti na savjetima i podrsci. Divna si! Sta bi mi bez tebe user posted image user posted image
Sunce draga sta se radi? Je li seka izasla iz bolnice? Nadam se da je sve ok. Ja sam bila u obavezama cijeli vikend pa se nisam stigla kako treba javiti. user posted image
Medi sto se tice iscjetka i meni je pojacan posljednjih par dana i kaze dr da se to mora drzati u normalni, jer nekad iscjedak moze biti razlog prijevremenog poroda. Zato otidji dr i pitaj ga koje ce rakete uzeti. Meni je sada propisan canesten.
Rimljanka pitala sam maloprije dr za vjezbe, ne preporucuje mi da ih radim ali eto kaze kad si toliko navalila otidji pa sjedi i slusaj user posted image pa to sam reko i mislila user posted image  tako da se ako Bog da vidimo sutra. Javi kako je prosao pregled!
Mamin cvjetic drago mi je da je sve ok s tobom. Evo ja na poslu kunjam, grozno je vani ufff...ja konacno selim ove sedmice, pa se nadamo da cemo se vratiti do nove godine ili pocetkom januara. Sve zavisi kako radovi budu napredovali zbog hladnoce. Nadam se da cu se odmoriti dok ovi radovi budu trajali a onda me ceka ludnica kad budemo vracali namjestaj i stvari nazad...user posted image
mino slazem se s tobom. U svakom slucaju moramo se potruditi da ostanemo pribrane i bit sve ok ako Bog da. Kako je prosao pregled?
Vilo vilice mene ledja bole vec 3 mj, kaze mi ova prijateljica da je to zbog sirenja materice mada meni nema puno logice ali hajd'. I ja sam cula da je drugi trimestar najopusteniji, a i ja cu brzo ako Bog da preci u treci tako da cemo opet razmjenjivati nase slatke muke user posted image nadam se da si dobro.
Esmina nadam se da ce biti sve u redu. Drzimo fige i sretno! Javi nam se obavezno! user posted image
Rose drago mi je da je sve ok i da uzivas u svojoj bebici. Mashallah preslatka je!
Naidice hvala draga sto mislis na sve user posted image kako si nam ti? Jesu li prosli problemi sa stomakom? Neka bebachi lupkaju, to mi svaki put izmami osmjeh na lice...user posted image
Big mamy, mala20, blackswan, cickolini dobro nam dosle user posted image user posted image javljajte nam se cesce!
Admira kako se osjecas? nadam se da ces sto prije biti sa svojom bebicom user posted image
Gagach vjezbice su u utorak i srijedu u 16.30 pa eto nadam se da ces stici sutra user posted image ako nista vidimo se onda u srijedu! sto se tice mog stres vikenda, upravo je tako prosao kako si navela. U petak moramo izaci iz stana tako je pravi haos u stanu. I kod mene ista stvar s ledjima, taman se obradujem da je bol prosla kad ono sutra opet. Za to nema lijeka...drago mi je da si uzivala i odmorila se user posted image  user posted image
sarah dolazis li sutra?
Neda30 i mene svrbi stomo user posted image pa se onda trackam onim uljem i bude bolje. A na poslu me nervoza uhvati od toga.
I sve ostale drage trudnjace od srca pozdravljam i user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2285
22.11.2010 12:04:09   
Cickolini
Hvala svima na dobrodoslici, iskusnije trudnice moram pitati za savjet jer sam malo zabrinuta. Nalaz urina mi nije sjajan, malokrvna sam i zeljezo veoma nisko .... Imam pojacan iscjedak bijele boje ... s obzirom da su u Holandiji doktori jako nemarni i kod njih je sve uredu dok vec ne bude kasno. Zadnjih par dana sam imala par puta jace zigove u donjem dijelu stomaka. Treba mi savjet jeste li se susretale s necim slicnim i kako ste to rijesile. Izvinjavam se ako dosadjujem, ali bas sam zabrinuta user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2286
22.11.2010 12:06:11   
Anoniman
cickolino,te bolove imas u stomaku od upale tj.od tog sekreta nekontam zasto dok.su kod vas nemarni po pitanju togauser posted image .....
pij caja dosta ako je pojacan sekret ,otidji da ti daju vaginalete kakve za to.

Neposredna veza do poruke: 2287
22.11.2010 12:08:36   
Anoniman
Lara ma nema na cemu mila posrami me malouser posted image tu,sam da pomognem koliko mogu i znam iz svog iskustva ko visila sam na forumu dan noc kad sam bilauser posted image user posted image user posted image mirovala zena pa ubijala dosadu tako da znam prilicno o trudnoci....
Sto se tice vag.tj raketa neka muz gurauser posted image user posted image sta te briga ......
Bitno da je sve o.kuser posted image
jojjj rimljanjkaa ,dragauser posted image user posted image ti me uvjek nasmijes sa svojim vizijama ehehheh ma polako bolan ja sam uzela nuuk cucu dude flase prezadovoljna sam i anel isto bitno da njemu paseuser posted image .
Sve sam to uzela 15.dana kad je imao morala nije vise jeo sisku tad presla na ad.uzela flasu cucu,uopce u tom trenu nisam razmisljala koji cu....vec koju mi je dala to,sam i uzela .Samo sto nisam tad gledala da mi je dala rozu cucuuser posted image kad sam dosla kuci primjetila prva cuca i to rozena heheh

< Poruku je uredio felix -- 22.11.2010 12:11:23 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2288
22.11.2010 12:09:01   
Lara83
IZVORNA PORUKA: felix

cickolino,te bolove imas u stomaku od upale tj.od tog sekreta nekontam zasto dok.su kod vas nemarni po pitanju togauser posted image .....
pij caja dosta ako je pojacan sekret ,otidji da ti daju vaginalete kakve za to.

slazem se sa felix, puno caja i brusnice, vaginalete, i hrane koja sadrzi zeljezo! bit ce to sve ok...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2289
22.11.2010 12:10:52   
Lara83

Lara ma nema na cemu mila posrami me malouser posted image tu,sam da pomognem koliko mogu i znam iz svog iskustva ko visila sam na forumu dan noc kad sam bilauser posted image user posted image user posted image mirovala zena pa ubijala dosadu tako da znam prilicno o trudnoci....
Sto se tice vag.tj raketa neka muz gurauser posted image user posted image sta te briga ......

ma i ja bi visila na rr da imam vise vremena, najljepse mi je u vasem drustvu...
a mm kad ja stavljam rakete izadje iz sobe, ne moze on to kaze gledati user posted image  a kamoli da ih on gura hahahhaa
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2290
22.11.2010 12:13:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lara83

ma i ja bi visila na rr da imam vise vremena, najljepse mi je u vasem drustvu...
a mm kad ja stavljam rakete izadje iz sobe, ne moze on to kaze gledati user posted image  a kamoli da ih on gura hahahhaa
user posted image
ja kad sam imala stomu do zubi on mi je stavljaouser posted image user posted image user posted image i jos kazem pokrij me heheheh da legnem stvarno me pazio,ma znas kako ....
Da zna da pisem za vag.nebi mi halaliouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara83)
  Neposredna veza do poruke: 2291
22.11.2010 13:18:35   
rose

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Pozdrav,

ja sam nova  i ne znam bas i je li mi mjesto ovdje jer mi nasu curicu ocekujemo tek 20.01.2011, ali nisam mogla cekati januar da se ukljucim
  user posted image

u januaru si skoro pa porodilja a do tada propustas divnu temu za razmjenu iskustava, infornmacija i druzenje...sada ti je pravo vrijeme...u januaru aBd se selis na bebe...evo ja nikako da odem s ove teme a postala mama prije 10ak dana user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2292
22.11.2010 13:20:54   
gagach
Helou zenie...Krasno jedno vrijeme zar ne? A da neko upali svjetlo heheh?user posted image user posted image user posted image Pospaaaanaaa sam...i spora...Naradila sam se po kuci i sve je spremno za dosadne goste hahahah

Mina pa joj zeno tebi se fakat priblizilo...javi nam kako je prosao uz!!! Vala mogu ti reci da sam se nauzivala..kad bi svaki vikend bio ovakav hhehe

Taurus znam kako ti je i ja sam sinoc cijelu noc setala po kuci...a po danu mi nesto zao spavati...ali i ja cu malo prileci ...

Neda 30 samo se mazi, mazi i mazi bademovm uljem...ja svaki put kad odem na wc malo se natrackam....sve se nadam da necu popucati....Mrducka li se bebica?

Naidica i moja bebica je sinoc cijelu noc bila aktivna...od jutros se nije javila....valjda spavauser posted image

Cickolini cuj jel ti mjesto ovde...ccc..user posted image .naravno da jeste...user posted image ja svoju ocekujem tek u apriluuser posted image Nego...dobro nam dosla i nadam se da cemo se fino druziti...kako ti provodis trudnicke dane?

Laro hahhahahaa ja i ti nikako bez raketa...user posted image kad god odemo dr vratimo se sa njima hahahahha
Kad smo kod ziganja i mene je bas zigalo ali sam iskulirala...user posted image i prestalo je...ponosna sam na sebe...prvi put da me nije panika obuzelauser posted image a sutra cu onda doci ako je to u pola 5...do kada traje? Moramo se dogovoriti kad se nadjemo......

Bas je divno zagrmilo...srce mi je stalo...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2293
22.11.2010 14:29:27   
stefania
drage moje user posted image
evo dok sad iscitah sve ovo sto ste napisale, majke mi ko tolstojev rat i mir! mislim sto se duzine teksta tice :) nadam se da ste sve okuser posted image . ladyblue, esmina i bebina..., admiraa hvala na savjetima, malo mi je lakse kad ovako vidim da nas ima jos..ne stvarno, puno mi je lakse i vise me umire vasi savjeti nego doktora :)) ne kontam zasto je tako ali jeste...helem neise, ja Boga mi odoh malo do EU, na sedam dana, nasla neku jeftinu avio kartu i odoh u bec kod seke svoje...ma ja, sta fali, svakako ni ne radim vise, otpustilo me taman pred trudnocu pa sad deveram s postdipolskim a to nigdje ne zuri. Odoh sutra povaditi nalaze, krv slika, zeljezo, urin,...ma sta da vam pricam kad znate sve...jedva cekam taj nuhalni nabor da mjerim, to cu kad e vratim s puta i furam se i vjerujem da ce to biti u redu...puno vam hvala mile moje...Bogu hvala vise ne povraca bas puno i nadam se da nijedna od vas nema tegoba :))) samo mi nije jasno kako se udebljah tri kile do sad, a samo ovracam vec sigurno vise od mjesec dana ccc, sta li ce biti sad kad to povracanje prestane...ocekujem izgled kita-ubice uskoro...a kakva sam treba bila do nedavnouser posted image
sve vas ljubim, i bice ok...jel da?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2294
22.11.2010 14:37:21   
mamin cvjetić
Stefana naravno da će biti sve ok ništa ne sekiraj samo se ti opusti draga i uživaj i putuj dok možeš samo putuj i hodaj user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 2295
22.11.2010 15:03:53   
m.i.n.a.
Evo me...
Cickolini dobro ti nama dosla i javljaj nam se cesto..i meni je termin 26.januar a ovdje sam vec duuugo...
Naam se da ste sve dobro,zdravo,zadovoljne...ja jesam...jutros vadila nalaze,hvala Bogu sve dobro..zeljezo i secer za primjere,kreatn mi je nizi pa cemo vidjet sta ce sutra doktorica reci ali nedjeluje mi strasno..urin mi djeluje po ovim vrijednostima ok...e onda UZ,beba je masala dobro,raste i razvija se kako treba po sedicama,vrti se...mm je usao na uz da vidi bebicu,sav pun utisaka...cak nam je rekla i spol...koliko se moze vjerovat uz ja cu ako Bog da skoro imati sina..hihihihihihihihi....ne mogu vam opisati koliko sam zadovoljna,ne zato sto je sin nego sve ukupno...nalazi dobri,beba dobro,doktorica napokon se odlucila reci spol..valjda kad sam joj rekla da mm nece biti tu,vidi zena da mi nije do sale pa rekla..helem,danas je tako lijep dan...hehehehe...
zelim vam svima da osjetite srecu kao ja danas...
Pusa svima...

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2296
22.11.2010 15:23:20   
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: rose

Stvarno Rose brisi vise s ove teme user posted image user posted image user posted image Ja viruckam povremeno da vidim sta ima novo i kako su ove trudnjacice sto ostase iza nas... Sad nemam nesto vremena ni da se javljam, malo provirim i onda me zovne jedno od moja dva indijanca  i tako povazdan user posted image Elem pusa svima! Sto brzi i laksi porodi!!!
p.s. Javljajte se kad krenu ti trudovi kao sto sam i ja user posted image da to zajedno ispratimo i odradimo nabrzaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2297
22.11.2010 15:45:36   
Cickolini
Felix i ja sam citala da bi bolovi mogli biti od upale, ali ovdje je sve normalno dok nije alarmantno. Mozda je to zato sto ja i nisam vidjela ginekologa ovdje nego samo babice koje su nestrucne. Hvala na savjetima.
Lara83 poslusat cu tebe i Felix i navaliti na cajeve hehe
Rosa ja vec dugo pratim ovaj forum i jedva sam cekala da se ukljucim, ali sam uvijek mislila da mi je jos rano. Presretna sam sto je napokon doslo vrijeme da ravnopravno ucestvujem u ocekivanju bebice hehe
Gagach ja trudnicke dane provodim u kucici jer jos ne radim kako sam se preselila u NL. Mada sam nedavno bila u Sarajevu na odmoru 3 sedmice i bilo mi je prelijepo non-stop sam hodala i zabavljala se. Srecom dosta dobro podnosim trudnocu i dobro se osjecam pa jos mogu da hodam sa curama. Kad je termin i kako podnosis ti???
M.i.n.a hvala na dobrodoslici. Znac tu smo negdje sa terminom. Kako ti podnosis veliki stomacic??? Bas mi je drago zbog tebe. Ja danas idem na kontrolu kod babice pa cemo vidjeti kako ce proci. Ja inace ocekujem user posted image

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 2298
22.11.2010 16:37:05   
marci
Ma evo me draga samo se nisam mogla javit bila sam kod mame dok je suprug bio na putu,nažalost još se nisam porodila trudnoća mi je za tjedan dana na kraju bila manja bila sam ti sva u šoku tako da mi termin nije bio 8 11 nego 15 11.a danas mi je na kraju toćno opet kako sam prenjela 41 tjedan i ako do ćetvrtka sad ništa ne krene ostajem u bolnici mtako da neznam šta da vam kažem nije ni malo lako ovo išćekivanje.I pozdrav svim bebelicama koje su pitale za mene i one koje su se porodile.user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2299
22.11.2010 17:01:53   
Rimljankaa
Samo da vam javim da je pregled prosao uredno. Nismo se puno udebljali,pritisak je uredu. Sutra na vjezbice aBd.

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *