Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 16:55:00
rose
hvala i na rodjendanskim cestitkama sorajica je malo u naninim rukama a ja se i dalje oporavljam...tesko mi hodat, sjest, lec bas sam disfunkcionalna al to valjda tako treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 20:11:34
m.i.n.a.
Vece... evo i nas napokon... nisam vas jos citala sve,to cu veceras ali koliko sam upratila Gagach je imala rpdjendan..sve naaaajljepse od srca.. Rose ima svoju princezu,nadam se da uzivate.. Mi smo dobro...evo nas u Ze...citam detaljno veceras..pusa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 22:01:52
taurus
Lokacija:Forum > [Trudnoća] > Razgovori u očekivanju (djeteta) > RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar
veče drage moje
samo sam uletila da svima koji slave Bajram: Bajram šerif mubarek olsun sutra cijeli dan isplaniran-samo hodanje uh još kad pomislim na hranu i slatkiše, ma biću ko tenk a ako Bog da slijedeći Bajram slavimo sa našim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 22:03:50
taurus
rose sretan rođendan i sva naj, naj laro na druženju mi je bilo superali mi je žao što nije bilo još naših ali nema veza družićemo se kad nam se rode, ako Bog da
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 22:25:23
Rimljankaa
Eh evo i ja konacno uhvatih malo vrmena da se javim-bar dok se lak na noktima susi,hahaha....
Cijeli dan radno, priprema za Bajram. S obzirom da sam samo hodalaovih dana,nakupilo se svega od kuhanja do ciscenja,pa sam danas bas vrijedna bila... I evo sad s bolovima u ledjima,ali izdrzljivo... Mm ronca-s pravom! Ali kad pogledam oko sebe,sve sredila-pa mi nekako drago...
Nemam bas vremena da vas citam,ali vidim predpraznicno je kod svakog... Odmarajte,pa se cujemo i sutra nadam se....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 15.11.2010 23:03:44
Admiraaa
Evo i ja samo da Rose cestitam rodjendan. a svim forumasicama koje slave bajram Bajram Mubarek. Provedite ga u zdravlju i rahatluku sa svojim najmilijim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 10:25:45
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose
hvala i na rodjendanskim cestitkama sorajica je malo u naninim rukama a ja se i dalje oporavljam...tesko mi hodat, sjest, lec bas sam disfunkcionalna al to valjda tako treba
sretan rođnedan sa malim zakašnjenjem. Sve naj, naj... samo lezi i suši ranu na zraku. ne radi ništa što ne moraš,kao ja pa mi je 5. dan pukao šav. To su muke samo takve... i da, jedi što više. ja sam smršala i oslabila i sada imam temperaturu
< Poruku je uredio ladyblue -- 16.11.2010 10:26:04 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 10:47:41
Maleno85
Svim pripadnicama islamske vjeroispovijesti zelim srecan praznik, da ga slavite i docekujete puno godina u zdravlju, miru, ljubavi, blagostanju sa onima koje najvise volite i naravno sa puuuuuuuno bebica :-)
Veliki pozdrav is suncane B.Luke!
P.S.
Sa maaaaalim zakasnjenjem curama koje su imale rockas (Gagach i Rose) zelim sve naj, naj, od srca!
Pusica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 18:21:24
sarah
Samo da vas pozdravim i zazelim Bajram Serif Mubarek Olsun svim trudnicama islamske vjeroispovijesti. Ja sam dobro, malo sam hodala ovih dana i super mi doslo. Danas smo obilazili rodbinu i jeli, jeli, jeli pa sad jedva disem. Sutra opet na posao i sve po starom. Nadam se da ste sve dobro. Rose, cestitam ti na rodjenju djevojcice, da bude ziva i zdrava puno, puno godina. I takodje, sretan rodjendan sa zakasnjenjem. Velika pusa za sve!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 19:49:40
rose
moja sorajica zadrzana na pedijatriji radi zutila...da se sunca par dana...znam da to nije ozbiljno al tako mi je tesko palo da vam ne mogu opisati..jos sam u defektu ne mogu je ni obici
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 21:37:34
m.i.n.a.
Vece.... evo da vam se napokon javim i ja...najveci dio propustenog sam procitala... Rose cestitam na princeyi maloj,sobica je preslatka,dala si nam ideja dosta..a vjerujem da ce i ona brzo nazad kuci..koliko mozes nemoj se sekirat..i sa zakasnjenjem nek ti je sretan rodjendan.. Gagach kako si nam ti,vidim presao je ticker na vise,sigurno si sretna... Sunce veliki pozdrav i za tebe,hvala svima koje su piutale za mene... Rimljanka,sta ima kod tebe..kako nam apredujes...jestel se sve najele danas..ja vala jesam moze mi biti i do prekosutra..hihihi Elma dobro nam dosla.. Laro,Esmina i bebina mama,Cvjetic,Sara,Admira,Taurus,Balash,Vilo...ma SVE...DRAGE veliki pozz... Ja sam hvala Bogu dobro,bebica takodje...ovih dana smo dosta bile aktivne pa ledja naravno bole pomalo ali sve je to u granicama,draze mi da tako bole nego navece da nemogu spavat jer po citav dan se izlezavam pa navece nikako zaspat..zato zadnje vrijeme samo aktivno...sljedece sedmice je UZ pa cemo se gledit..moram priznat da je bilo neobicno bez neta a samim time bez RR ali brzo ce se kvar rijesiti pa eto mene opet aktivne... do tada svima veliki pozz..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 16.11.2010 22:14:30
mamin cvjetić
Evo i ja danas da vam se javim Svim trudnjačama islamske vjeroispovjesti Bajram Šerif Mubarek Olsun da ga provedete u rahatluku i blagostanju sa svojim najmilijima.
Asvim ostalim trudnjačicama šaljem puno pozdrava i poljubaca i naravno bujrum na kolače a bogami i na ostala jela.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 10:37:55
Mama2b
Evo da se i ja tuspasim!
Prvo Rose da cestitam na princezi, da nam bude uvijek zdrava, sretna i vesela, a mami sto brzi oporavak i puno snage i strpljenja u prvim danima:))) Također Bajram Serif Mubarek Olsun svim gegalicama koje slave!
Ja vec nekoliko dana imam povisen pritisak, obicno ujutro i glavobolju, i oticem, al nekako mi se sve cini u granicama normale, jer se polako blizimo kraju. Jos uvijek radim, mislila sam do kraja ovog mjeseca, al ako ne izdrzim oticu i ranije. Imam zakazano kod dr tek tamo nekad oko 26., pa me zanima sta bih smjela uzeti za glavobolju? I sta snizava pritisak, kakva su vasa iskustva?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 10:43:45
Almaa
Mama2b, meni kod glavobolje pomaze magnezij probaj ne moze ti skoditi, a za snizavanje pritiska ti je dobar bijeli luk, ako neces da ti se osjeti, samo ga popij kako tableticu, bez zvakanja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 11:23:21
ivana st
Jutro drage moje! Evo i mene napokon da se javim. Virnem tu i tamo ali sam se slabo javljala. Vidim ima novosti! Rose čestitam na princezi i želim joj dug i sretan život ! Gagach sretan rođendan , malo sa zakašnjenejm ali kažu da za dobre želje nikad nije kasno! Idem sad vidjet što ste još pisale.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 12:16:13
Medi_87
POzzz drage moje, svima onima koj slave Bajram - Bajram Šerif mubarek Olsun i sve najljepše Rose sretan rođendan s amlenim zakašnjenjem, nadam se da je bebica dobro kako si ti Moja bebara jucer pravo aktivna bila, valjda voli kad je puno naroda koji prica onda samo lupa mira nisam imala jucer
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 12:37:52
naidica
zdravo drage moje !!! kako ste mi???? BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima koji slave,,i sve najljepse!!! vidim da ste se juce najele pravo,,,ma neka tako i treba i ja sam !!! cuvajte se i mazite svoje pupe!!! ljubim vas sve puno i pozdravljam da vas ne nabrajam!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 17.11.2010 13:11:13
gagach
IZVORNA PORUKA: rose
moja sorajica zadrzana na pedijatriji radi zutila...da se sunca par dana...znam da to nije ozbiljno al tako mi je tesko palo da vam ne mogu opisati..jos sam u defektu ne mogu je ni obici
e jooj mogu misliti kako ti je tesko sto je ne mozes vidjeti...ali brzo ce to proci...da se malo curetak sunca nadam se da mi se ti oporavljas...boli li te?
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.