|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
14.11.2010 9:19:43   
Elma_sa
Rose, Čestitam od srca na bebici! Želim joj svu sreću u životu!
Lara83 – ne znam pol bebe, nisam htjela da mi kažu, pa se sad jedem živauser posted image mislim da cu na slijedećoj kontroli pitati 

< Poruku je uredio Elma_sa -- 14.11.2010 9:23:15 >

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 2076
14.11.2010 9:45:30   
neda 30
Roseeeeee iskrene čestitke, princezi želim du i sretan životuser posted image user posted image user posted image .

Evo drage moje user posted image i mene konačno da se malo javim, u frci smo selimo se, ali neka biće nam šire i ljepše u novom stanuuser posted image user posted image user posted image .

U petak smo bili na UZ i doktor nam je rekao da će biti user posted image aBd. Eto drage moje, još jedan curetak na forumu user posted image . Malo nam je problematičan grlić, što više odmaranje, horizontala i ako Bog da izguraćemo do termina.

Gagach draga sretan ti rodjendan sa malim zakašnjenjemuser posted image user posted image .

Pozdrav za sve mile user posted image iz sunčane TZ.

(odgovor članu Elma_sa)
Neposredna veza do poruke: 2077
14.11.2010 10:36:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Ladyblue meni je 33-ca godina ali sam drugorotka valjda zato I nisam radila triple test   

ja sam ga radila jer je meni 35 a prvo mi je dijete. za malo sam izbjegla aminouser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2078
14.11.2010 18:02:18   
gagach
Halo zenice moje evo mene malo da vam se javim...vidim nesto ste mi se ulijenile ne pisete punouser posted image sigurna sam da ste sve danas skitaleuser posted image Ne pamtim kada sam vise trudnica vidjela u gradu...hehe

Ja sam ovih dana dobro.user posted image .nista me ne boli pa uzivam maksimalno u svakom trenutkuuser posted image nikad ne znam kad ce ledja ponovo uhvatitiuser posted image
Prestala sam piti dabroston...zovem se gagach, imam 27 godina i cista sam 2 dana hahahhahahaha straaaaaasno....user posted image

Eh eto...odoh sada u vatru da jedem kolaceuser posted image i da se debljamuser posted image

Puuusa vam!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2079
14.11.2010 18:43:47   
Rimljankaa
Samo da se javnem...

Hodali smo cijeli dan...nahodali se,ali Boga mi sve sam sporija i sporija.. nedam se!!!!!!  :))))

Danas se ticker prebacio u 8. mjesec  user posted image  user posted image   user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2080
14.11.2010 19:20:06   
Maleno85
Rose, cestitke i od mene, da nam budete zive i zdrave, uzivajte user posted image

Cure, hvala vam na dobrodoslici, ja jos uvijek iscitavam sta ste napisale, ali mi stalnoo bjezite, jaaaako ste brze user posted image

Puno vas pozdravljam, do sledeceg javljanja.

Pusicauser posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2081
14.11.2010 19:28:29   
mamin cvjetić
Hello hello evo još jedno javljanj danas.Žene ja se polomila danas ispeglalasve stvari za bebaća svog malenog pa složila u komodicu pa onda stigli gosti pa oko njih pa oko svoje male pljuskavičave curice pa daj ručak pa pospremnje poslije gostiju pa sad opet pripremanje za druge goste ma ima da izludim.
Elem kod mene cijeli dan kurta sjaši da uzjaši murtauser posted image user posted image user posted image [sm=smiley36.gif.Eto a sad moram bježat ovi drugi samo što nisu pozvonili na vrata

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2082
14.11.2010 20:19:30   
sunce27
Gdje ste vi drage moje trudnjace, sta se radi kod vas? esmina i bebina mam bila sam kod seke danas u posjeti, uslovi su grozni, izgleda da sam ja pogresno razumjela seku za posjete, ali je nisam pitala je li se moze dolaziti svaki dan, uglavnom jos ceka da je porode, nadam se da ce je se sjetiti uskoro. Laro, mislim ja na tebe. mamin cvijetic kakvi bona gosti pred Bajram, pa zar nemaju posla kuci? Admiraaa, sretno i da tvoja beba tebe obraduje na ovaj nas lijepi praznik. Rimljankaa zeno pa ti si super samo hodas, ja dok sam danas otisla do Ze slomila se od umora. gagach hehe sto me nasmija, prava si legenda. Medi pravo si vrijedna, ja sam sve poslove ostavila za sutra, nadam se da cu stici. naidice sta se radi kod tebe, ne javljas se, kako si ti? m.i.n.e nam i dalje nema, bas me zabrinjava, da li se neko cuo sa njom? Lijep pozdrav za sve vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 2083
14.11.2010 20:31:06   
rose
drage moje hvala na lijepim zeljama i cestitkama,,,doslo i nase vrijeme da se selimo na bebe,,,svim koje jos cekate svoju djecicu d ih ubrzo i docekate zive i zdrave,,,pratit ci vas i dalje user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2084
14.11.2010 20:34:03   
sunce27
Samo neka je sve rose proslo kako treba, seli se ali nas nemoj zaboraviti. Jedan veliki poljubac od mene za malu princezu.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2085
14.11.2010 20:34:13   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: rose

drage moje hvala na lijepim zeljama i cestitkama,,,doslo i nase vrijeme da se selimo na bebe,,,svim koje jos cekate svoju djecicu d ih ubrzo i docekate zive i zdrave,,,pratit ci vas i dalje user posted image

Rose user posted image  user posted image  user posted image  Bravo,bravo!!!!!

Kako si? Kako se osjecas?  Kako je bebica? Kako ti je prosao porod? je li tesko roditi? Ko te porodio?

Drago mi je da si se ovako brzo javila,i da si dobro....

Uzivaj sa svojom curicom, i javi nam se... Nemoj nas zaboraviti!!!!!  :)))))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2086
14.11.2010 20:39:15   
rose
o detaljima nekad kasnije...boli epiziotomija a ostalo sam i zaboravila...ustvari mislim da porod ne boli user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2087
14.11.2010 20:41:25   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: rose

o detaljima nekad kasnije...boli epiziotomija a ostalo sam i zaboravila...ustvari mislim da porod ne boli user posted image

Ja navalila s pitanjima!user posted image   Sta cu kad me zanima!!! Odmori se,uzivaj u bebici,a svakko nam pisi kako je proslo.....  Jedva cekam!!!! 

Dakle,ipak,nije tolko strasno... :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2088
14.11.2010 20:46:53   
sunce27
Valjda nije Rimljankaa, mi cemo to tek vidjeti, valjda budemo imale pozitivno iskustvo.

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 2089
14.11.2010 20:47:01   
naidica
cao drage moje!!!! kako ste vi??? ja sam masala ok,,,mali se cesto javlja,,bas mi je aktivan,,i neka ga!!! user posted image user posted image user posted image malo dodjem ovdje virnem sta ima,,i tako!!! i danas i juce i sutra naravno raspremam po ovoj kuci,,radim polako,,,ali boga mi opet se umorim,,,ledja me jedino malo bole ali nije strasno !!!
sunce hvala ti sto pitas za mene!!! samo ti polako nemoj se umoriti sutra,,,cuvaj samo sebe i malu bebicu,,,jer je to najprece!!!
gagach super sto ledja ne boleuser posted image user posted image user posted image samo uzivaj!!!
laro samo ti tepaj svom malenomuser posted image user posted image !!! i mene je isto dr pitao kolko sam se udebljala reko 5 kg,,on nesto klima glavom,,,pa reko jel to malo ili puno,,on nistauser posted image user posted image user posted image !!! cuvaj se draga!!!
vila vilica,,medi gdje ste vi???jeste li dobro''???
rose drago mi je sto je sve kako treba,,i naravno nemoj se zaboraviti,,iako si se preselilauser posted image user posted image
Sve ostale user posted image ljubim i cuvajte se!!!

< Poruku je uredio naidica -- 14.11.2010 20:48:38 >

Neposredna veza do poruke: 2090
14.11.2010 20:54:58   
sunce27
naidice, ma nadam se da necu, sve cu ja to lagano. Moja bebica nije bas nesto aktivna, i ponekad me zabrine javlja se samo kada legnem, prava mala ljencuga a vala je na mamu hahahaha

02.03.2011. Emina

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2091
14.11.2010 21:30:37   
Admiraaa
Evo i ja da se javim. Vidim danas sve user posted image ili su setale ili spremale po kuci. I ja sam 2 puna sata setala Cavljakom, i bas se umorila tako  da idemo odmah u krevet.
Vrijedne moje user posted image cuvajte se i odmarajte.. Odoh sad u jastukovice, mene ova setnja slomila.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2092
14.11.2010 21:47:13   
Rimljankaa
Evo pisem treci put... Grrrr

Prvi put error,drugi put sama slucajno izbrisem gotov tekst....

Sunasce,ako Bog da bice to jedno lijepo iskustvo... Strah i radoznalost su valjda normalni,kao i za sve drugo stoje novo... A i priroda mi je takva user posted image

Naidice,samo polako....I ja tako radim u etapama..malo po malo...necu d ase forsiram,bojim se da me ledja nezabole..I kad osjetim da mogu jos-ja prestanem..Ostavim za kasnije ili sutra...
A BOga mi volim izaci i prosetati,kuca ce se ocistiti..Sve nekako stignem,a treba jos koji ovaj lijep dna uhvatiti,a i trudim se setati sto vise...

Ne znam da li se vama pocelo desavati ili tek hoce,ali u zadnje vrijeme ja jako puno tecnosti uzimam. Organizam mi trazi bas.. Nadam se d aje to normalno???
Jos nisam pocela oticati hvala Bogu,a Boga mi svaki dan cekam da buknem...

Admira,lagano samo... Odmaraj,eto jos malo pa gotovo... :)))

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 2093
14.11.2010 21:56:00   
vila.vilica
evo i mene..najradije bih promijenila nick u Tersulja 

al hajde preguracu ovaj dan nekako..stalno me neko zivcira, i onda nemam volje ni za RR
Ja sam od petka kod mame, pomagala joj oko priprema za Bajram, ali zato je kod mene bezze u kuci, al sta me briga ionako mi niko nece doc' vec cu ja citav slobodan bajramski dan provesti van kuci,..i onda opet idu radne obaveze

Naravno, glava me je boljela po pe-esu sve...ovaj put je to bila subota, htjelo mi je ispast lijevo oko od bolova danas me postedila bitch
ova moja mala cura se vikendom penzionise totalno..ne bi se haman ni pozdravila..kako da treba..

i tako eto da vas ne nabrajam redom sve vas puno ljubim, novim curama tj trudnjacama zelim dobrodoslicu i nadam se da nas nece  napustiti ove sto su docekale svoje bebice

Neposredna veza do poruke: 2094
15.11.2010 5:51:30   
sunce27
Jutro drage moje? Evo ja kao ludjakinja ustala ne mogu da spavam, ali nema veze odmah cu startati sa obavezama koje me cekaju danas, a imam ih tako puno da ne znam da li cu sve stici a moram nekako.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2095
15.11.2010 10:26:39   
Maleno85
U Sunce, boga mi si ti poranila, pravo :-) Mene sad sramota reci Dobro jutro user posted image

Ja od kako sam na bolovanju, pravo sam se razlijenila. Kad se probudim, lezim u krevetu dok mi ne dosadi, pa se onda prebacim u dnevni, malo tv, malo laptop, i sve to u lezecem polozaju.. ne smijem sjediti..

I onda kasnije malo oko rucka i poradim po kuci sve sto se moze bez naprezanja i saginjanja, ostalo zavrsi mm :-)

Pozdravcic svim trudnjacama i mamama pa se javim i kasnije user posted image

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2096
15.11.2010 11:53:24   
Lara83
Drage moje,
Vjerujem da ste sve u obavezama. Kod mene na poslu ludnica, trebalo bi ranije malo da zavrsimo ali daj Boze kako je krenulo. Moram malo i prodavnice obici ako stignem, nista sebi nisam kupila, a niti bilo kome...
Admira kako se osjecas? Ima li kakvih naznaka user posted image
Esmina hocemo slikice cim sve postavis user posted image
Sarah gdje si nam ti? Nadam se da je sve ok...
Taurus kako je bilo na regionalnom RR druzenju?
Elma_sa dobro si izdrzala da ne pitas user posted image  ja kakva sam raskopusa odmah bi pitala da mi dr nije sama rekla user posted image
Neda30 user posted image za jos jednu princezu user posted image cuvaj nam se!
gagach user posted image polako s tim kolacima...mene ledja uzasno bole, jucer sam popodne spavala skoro 3h i jedva se ustala nakon toga. Uzas!
Rimljanka user posted image za 8. mjesec!! Lete dani...user posted image
Mamin cvjetic jesu li malenoj skoro pa prosle pljuskavice? I kod tebe haos koliko vidim, ja srecom necu imati goste jer svi znaju da smo pred iseljenje.... nekako mi sve bezveze, uopste nemam osjecaj da je sutra bajram jer mi je stan ispreturan, i koliko god da ocistim nista se ne vidi...
Sunce nas ranoranilac, dokle si s radovima user posted image polako ti to, imas cijeli dan...
Naidice i moj deckic je aktivan, dusica moja. Stalno pricam s njim user posted image hehehe...da me neko cuje uh user posted image ....nadam se da si sve stigla zavrsiti...
Vilo vilice nadam se da je bad mood iza tebe...nedaj nam se user posted image
Maleno85 ma pametno draga, samo ti odmaraj i lezi kad vec mozes...
Mino javi nam se! Brinemo sta je s tobom user posted image
Medi kako si nam ti?

i ostale user posted image  user posted image  user posted image  koje nisam spomenula puno pozdravljam i user posted image user posted image user posted image  
Ja vam se vjerovatno necu javljati naredna 2 dana, pa unaprijed da zazelim svim trudnjacama islamske vjeroispovjesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN i sve najbolje!
user posted image  user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 2097
15.11.2010 12:15:49   
Medi_87
E mila ma evo me sad sjela za racunar da vidim kakvih recepata za torticu kakvu da napravim, onda moram do prodavnice sta god jos da kupim kakvih sokova za goste i tako
Ja sam svoje namirivanje kuce zavrsila jucer , jutros usisala auto, pa danas da pravim tortu i stavila sam grah da se peceuser posted image
A moja bebara aktivna samo se lupa i stalno jedem k'o slon sad

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2098
15.11.2010 13:51:36   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Lara83

Drage moje,
Vjerujem da ste sve u obavezama. Kod mene na poslu ludnica, trebalo bi ranije malo da zavrsimo ali daj Boze kako je krenulo. Moram malo i prodavnice obici ako stignem, nista sebi nisam kupila, a niti bilo kome...
Admira kako se osjecas? Ima li kakvih naznaka user posted image
Esmina hocemo slikice cim sve postavis user posted image
Sarah gdje si nam ti? Nadam se da je sve ok...
Taurus kako je bilo na regionalnom RR druzenju?
Elma_sa dobro si izdrzala da ne pitas user posted image  ja kakva sam raskopusa odmah bi pitala da mi dr nije sama rekla user posted image
Neda30 user posted image za jos jednu princezu user posted image cuvaj nam se!
gagach user posted image polako s tim kolacima...mene ledja uzasno bole, jucer sam popodne spavala skoro 3h i jedva se ustala nakon toga. Uzas!
Rimljanka user posted image za 8. mjesec!! Lete dani...user posted image
Mamin cvjetic jesu li malenoj skoro pa prosle pljuskavice? I kod tebe haos koliko vidim, ja srecom necu imati goste jer svi znaju da smo pred iseljenje.... nekako mi sve bezveze, uopste nemam osjecaj da je sutra bajram jer mi je stan ispreturan, i koliko god da ocistim nista se ne vidi...
Sunce nas ranoranilac, dokle si s radovima user posted image polako ti to, imas cijeli dan...
Naidice i moj deckic je aktivan, dusica moja. Stalno pricam s njim user posted image hehehe...da me neko cuje uh user posted image ....nadam se da si sve stigla zavrsiti...
Vilo vilice nadam se da je bad mood iza tebe...nedaj nam se user posted image
Maleno85 ma pametno draga, samo ti odmaraj i lezi kad vec mozes...
Mino javi nam se! Brinemo sta je s tobom user posted image
Medi kako si nam ti?

i ostale user posted image  user posted image  user posted image  koje nisam spomenula puno pozdravljam i user posted image user posted image user posted image  
Ja vam se vjerovatno necu javljati naredna 2 dana, pa unaprijed da zazelim svim trudnjacama islamske vjeroispovjesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN i sve najbolje!
user posted image  user posted image

vrlo rado bi postavila al jos uvijek ne znam slike postavljati

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 2099
15.11.2010 15:46:08   
vila.vilica
Dok nije kraj radnog vremena da ovom prilikom čestitam rođendan našoj mami Rose user posted image user posted image user posted image
i da svim trudnicama i mamama koje slave Bajram..zaželim Bajram Mubarek Olsun

Ljubim vas sve!user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *