esmina i bebina mam
|
IZVORNA PORUKA: naidica esmina i bebina mama-draga evo ti,,,nadam se da ces snaci,,,uglavnom mislim da je sve ok,,osim urina,,jer i kod mene je tako bilo ako je jedan procenat ispod ili iznad granice to je ok,,,samo da nije bas veliki procenat od normalnog!!! a evo ti mali tekst toga sto ti treba SEDIMENT URINA Leukociti - normalno: do5 • Broj leukocita do 50 (dosta) ili više od 50 (masa) najčešće ukazuje na neki upalni proces u organizmu. ali nemoj da brines sto ti je toliko povecano jer kod trudnica je pretezno povecani leukociti,,,mada imas neku upalu,,al to nista strasno!!! a evo ovo sam nasla na netu sta znaci MCHC - srednja koncentracija hemoglobina u eritrocitima Hct - udeo krvnih ćelija ili hematokrit u ukupnoj zapremini krvi Leukociti (bela krvna zrnca) - normalno: Odrasli-3,8-10; Deca-5-13xE9/l!!! evo me ko doktor !!! nemoj da brines sve ti je to ok,,kao sto sam ti napisala na pocetku,,,jer ja kad sam isto tako nosila nalaze dr pa je on meni sve pojedinacno objasnjavao pa sam tako i zapamtila i rekao mi da ove granice sto imamo u rezultatima su granice za odraslog covjeka ili zenu,,,a da je trudnica poseban slucaj!!! tako da nemoj da brines,,,samo imas malo upale u mokraci!!! pozdrav i cuvaj se Hvala ti draga moja mozda me zato dole i ziga pomalo.ti si nas dr na temi