Admiraaa
|
IZVORNA PORUKA: Lara83 Dobro jutro drage moje, Nadam se da ste se lijepo provele za bajram. Ja sam se vise umorila nego odmorila ali sve u svemu lijepo je bilo obici rodbinu i prijatelje. Uglavnom dobro sam, nista me ne boli osim ledja kad se ustajem i okrecem u krevetu, ali i to je podnosljivo. Bebach se javlja stalno, i u tim momentima sam najsretnija. Na poslu ludnica cijelo jutro pa nikako da procitam sve sto ste napisale... Esmina primaklo se pravo evo Rimljanka nam je jednom prilikom objasnila kako se postavljaju slike: Odite na stranicu http://www.imageshack.us/ pa onda idete na browse nadjete sliku, pa onda upload now,onda ce ti kad se ucita pokazati sliku. Zatim idete dva klik na tu sliku, otvori se slika,pa kopirate je i ovdje paste.. I to je to...nadam se da ces uspjeti pa da vidimo i bebin kutak konacno Sunce sretno danas na pregledu i javi nam sta dr kaze. I naravno puno srece i za tvoju seku! Sto se bebice tice, nisu sve akticne tako da se ne brini zbog toga. Neko vise osjeti, neko manje... Admira dokle si ti? cekamo lijepe vijesti Mina pretpostavila sam da si u zenici i da nam se zato nisi javljala. Drago mi je da sve je ok. Rose nikako da te pitam, kako si se na kraju porodila? Zao mi je sto te toliko boli ali proci ce i to. Drzi se ti nama. Eto male princeze danas, uzivajte i mazite se Gagach drago mi je da se bebica javlja i da se mama ne brine cuvaj nam se! Mery, lelaneno dobro nam dosle ali koliko vidim brzo cete nas napustiti Balasgirl sretno sutra! Drzimo fige! Mamin cvjetic draga moja ja od jutros nisam stala, 2 dana nismo radili i jutros ne znam sta cu prije ufff...kad ce vise februar pa da i ja odmaram! Sto se tice spiska za bolnicu, imas sve na rr. Ako hoces mogu ti i ovdje staviti? Veliki pozdrav za medi, vila vilica, mamin cvjetic, taurus, Rimljanka, maleno85, sarah, mama2b, Almaa, ivana, naidicu, felix, koka i po i ostale ...nadam se da ste sve dobro! E evo i mene. jos nista novo, termin prosisala evo 4 dana. Svako dva dana idem ne kontrole, rade CTG bebi. Kaze mi dr. da cekam, sve je u redu samo bebce nece vani.
|