m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (6.12.2010 10:58:03)
|
Jutro... evo i nas polahko...bolje da ne pricam kako mi vikend prodje,tako me zaova naljutila a sa njom i svekar pa onda mm koji je na sve slab i suti a poslije meni se jadi kako mu je bilo neprijatno ili tesko ..ma kiptila sam i ne znam od kud mi strpljenja da ostanem mirna a tako sam bila spremna odgovoriti na sve komentare i pitanja koje nigdje nisu normalna ili postupke koja ja ni u snu ne bih uradila ili neuradila a moj dragi muzic na sve kaze zve si u pravu al eto poslije su i oni shvatili gresku tj.svekar..a moja zaova i dalje misli njena zelja se mora ispuniti...ma nemogu savladat ljtnju a najgore sto sam se sinoc tako isplakala da sad nsam ni nalik na sebe..u subotu ja spavala kod mame i u nedjelju setala sa sekom,kupovala higijen za mm sto ce ponijeti,kupila ogradicu,jest da je malo sarena al to je rezerva jer ce moja mama kupiti onu pravu pa mi je to malo popravilo rasolozenje..i sinoc se vratili opet se m pocne izvinjavat,opravdavat,tjesit i meni pukne film,da sam i galamila i plakala i to vise ne znam zbog ceka sve ne..i zbog puta i zbog njih i zbog sebe,glava mi puca od sinoc,sa bih najradije sve pokupila i ja odmah isla sa mm i bila rahat...stvarno me ljtsko pnasanje i neponasanje,razmazenost znaju dotjerat do granice izdrzljivosti...ljuta sam ko i sumnjam da ce proci do sutra kada moja krasna zaova treba doci.. eto ja vam se izjadih,malo sebicno da sebi olaksam..inace nas dvoje smo dobro,vrtimo se,guramo,namjestamo... nadam se da ce kiselina skoro prestat,ja je nemam bar ne jos...sta nam je sa Rimljankom... pozz svima
|
|
|
|